Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رییس کمیسیون کشاورزی و صنایع تبدیلی اتاق بازرگانی تهران معتقد است در صورتی که تمهیدات و توافقات جدید برای توسعه روابط تجاری میان دو کشور اجرایی شود، می‌توان به گسترش واردات و صادرات در این حوزه امیدوار بود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا فرشچیان اظهار کرد: آنچه در چارچوب توافقات ورود ایران به اتحادیه اوراسیا انجام شده و مذاکرات جانبی درباره آن نیز ادامه یافته است، می‌تواند فرصتی جدید برای اقتصاد کشور به وجود آورد و فعالان اقتصادی و تجار نیز امیدوارند با شکل‌گیری مقدمات لازم، این توافقات در عمل اجرایی شده و نتایج آن برای اقتصاد ایران محسوس باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به این سوال که چه میزان از این توافقات به کاهش محدودیت‌های بانکی و نقل و انتقالات پول مربوط است، تصریح کرد: مذاکرات صورت گرفته بسیاری از حوزه‌ها را در بر می‌گیرد و در این بین کاهش محدودیت‌های بانکی نیز یکی از اصلی‌ترین این مسائل است. نه بازار ما برای روسیه و نه بازار آنها برای کالاهای ایران ناآشنا نیست و برای توسعه روابط اقتصادی باید به کاهش محدودیت‌ها فکر کرد.

عضو اتاق بازرگانی تهران درباره ظرفیت‌های صادراتی روسیه به ایران گفت: روس‌ها در شرایط فعلی می‌توانند در حوزه واردات نهاده‌های دام و طیور به ما کمک کنند و با توجه همکاری‌هایی که در سال‌های گذشته وجود داشته، با کنار زدن محدودیت‌ها می‌توان به توسعه این مشارکت امید داشت.

فرشچیان ادامه داد: در حوزه صادرات نیز محصولات کشاورزی ما بازار خوبی در روسیه دارند. ما از سال‌ها قبل در این بازار فعال هستیم و روسیه برای ما ناآشنا نیست و با توجه به نوع و کیفیت محصولات کشاورزی ایران، در صورت کم شدن محدودیت‌ها می‌توان به افزایش این حضور امیدوار بود.

به گفته وی، در حال حاضر تجار و فعالان اقتصادی در انتظار نهایی شدن اجرای این توافقات هستند تا تصویری دقیق‌تر از آینده تجاری دو کشور قابل ترسیم باشد.

ایران از پنجم آبان امسال رسما به عضویت اتحادیه اقتصادی اوراسیا در آمد و در چارچوب آن از تخفیفات تعرفه‌ای در تجارت با اعضای این اتحادیه بهره‌مند شد.

روسیه به عنوان اصلی‌ترین عضو این اتحادیه در ماه‌های گذشته به عنوان یکی از اصلی‌ترین ظرفیت‌های صادراتی کالاهای ایران شناخته شده و فعالان اقتصادی ایران به دنبال گسترش حضور خود در این بازار هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اتحادیه اوراسیا واردات و صادرات توسعه روابط تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۹۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود

عبدالامیر ربیهاوی، مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت  ایران عراق را شریک دوم تجاری ایران معرفی کرد و افزود: عراق جزو کشور‌های اولویت‌دار ما در تجارت محسوب می‌شود؛ در سال‌های اخیر ما در تجارت با این کشور بر صادرات کالا با ارزش افزوده بالاتر مانند صادرات خدمات فنی و مهندسی تمرکز کردیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه ششمین کمیسیون مشترک ایران و عراق در حال برگزاری است، گفت: کمیسیون مشترک با حضور احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی ایران و وزیر تجارت عراق ۱۶ اردیبهشت کار خود را آغاز کرد؛ در صورت جلسه این کمیسیون بند‌های دستگاه‌هایی که در این کمیسیون نقش دارند آورده شده است.

وی نقش وزارت صمت در کمیسیون مشترک ایران و عراق را کاربردی دانست و افزود: مهم‌ترین کمیته این کمیسیون کمیته تجاری و اقتصادی است که مسئولیت آن با سازمان توسعه تجارت ایران، به‌خصوص دفتر غرب آسیا این سازمان است. در این کمیته از سازمان‌های تحت پوشش مانند سازمان زمین‌شناسی، شرکت شهرک‌های صنعتی و... بند‌هایی به عنوان بند‌های پیشنهادی قید شده است.

ربیهاوی با اشاره به مهم‌ترین بند‌های کمیسیون مشترک ایران و عراق، بیان کرد: برگزاری سومین کمیته بازرگانی ۱۴۰۳ و پیشنهاد برگزاری کمیته مشترک صنعتی در سال جاری از مهم‌ترین بند‌های پیشنهادی کمیسیون مشترک است؛ گفتنی است این دو بند مورد توافق طرف عراقی نیز قرار گرفته است. درکنار این بندها، موضوعاتی مربوط به کمیته تجاری مانند بحث توافقات اتاق‌های بازرگانی، پیگیری اختلافات بین تجار، توسعه صادرات و تسهیل در امور تجاری اتاق‌های بازرگانی در دستور بررسی قرار گرفته است.

 مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد: شرکت‌های خدمات فنی و مهندسی ایرانی که در عراق فعال‌ هستند با یکسری مشکلات مواجه هستند. تلاش ما رفع و رجوع این مشکلات و تسهیل ورود شرکت‌های ایرانی در بازار عراق و اخذ ضمانت‌نامه‌های بانکی و افتتاح حساب و... است.

وی تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق را به عنوان دیگر توافق‌ کمیسیون مشترک دو کشور دانست و افزود: نقشه راه همکاری‌های اقتصادی و تجاری ج. ا ایران و جمهوری عراق به عنوان یکی از بحث‌های تسهیل تجارت هدف‌گذاری شده است. هدف بررسی روابط اقتصادی ما با عراق در این کمیسیون است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • واکنش روسیه به اقدام خصمانه کشورهای بالتیک برای قطع روابط
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • تجلیل از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی
  • تقدیر از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با اسرائیل
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود