Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی استیضاح وزیر راه و شهرسازی با محورهای مرتبط با سقوط هواپیمای اوکراینی استیضاح اسلامی را بی‌مفهوم دانست و گفت: با توجه به کامل نشدن تحقیقات و بازرسی‎ها در این زمینه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی این استیضاح را مطرح و بررسی نمی‎کند.

«سیدابوالفضل موسوی بیوکی»، نماینده مردم یزد و صدوق و نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری برنا درباره استیضاح وزیر راه و شهرسازی خاطر نشان کرد: جلسه‎ای با رئیس سازمان هواپیمایی کشور و وزیر راه و شهرسازی برگزار کردیم و توضیحات و گزارش این دو مسئول را شنیدیم اما از آنجایی که نتایج تحقیقات بازرسی کل کشور و نیروهای مسلح را نداشتیم، مقرر شد پس از تکمیل تحقیقات، جلسه دیگری در کمیسیون با این موضوع تشکیل دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تا زمانی که تحقیقات کامل نشده‌، عملا استیضاح وزیر راه به دلیل سقوط هواپیمای اوکراینی مفهمومی ندارد و کمیسیون عمران نیز، آن را بررسی یا تایید نمی‎کند.

موسوی در خصوص اعزام تیم بازرسی از سوی کمیسیون عمران در مورد این حادثه گفت: در حال حاضر تیمی از سازمان بازرسی کل کشور و ستاد کل نیروهای مسلح برای بررسی و تحقیقات درباره سقوط هواپیمای اوکراینی مشغول تحقیقات هستند. طبق آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، کمیسیون عمران می‎توانست تیمی برای بازرسی حادثه اعزام کند اما تصمیم گرفتیم در کار آن‎ها مداخله نکنیم.

او افزود: توضیحات وزارت راه و شهرسازی و سازان هواپیمایی کشور را به صورت شفاهی داریم اما هنوز توضیحات کتبی آماده نشده ‎است و گزارش، آن‌ها در جلسه کمیسیون عمران باید با نتایج تحقیقات تکمیل شود.

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: باید توضیحات ما به مردم جامع و کامل باشد و تا وقتی در کمیسیون عمران، همه تحقیقات را بررسی نکرده‌ باشیم عملا نمی‎توانیم استیضاح وزیر راه و شهرسازی را مطرح کنیم.

گفتنی است؛ چندی پیش طرح استیضاح محمد اسلامی، وزیر راه وشهرسازی، در پی حادثه سقوط هواپیمای مسافربری اوکراینی توسط بهرام پارسایی، سخنگوی کمیسیون اصل 90، تحویل هیات رئیسه مجلس شد.

این طرح دو محور دارد، یکی این‌که چرا این وزارتخانه در شرایط جنگی مانع پرواز هواپیماهای مسافری نشده و دیگر اینکه چرا برخلاف قوانین ایکائو و پیش از انجام اقدامات کارشناسی، علت سقوط هواپیمای اوکراینی با قاطعیت نقص فنی اعلام شده است.

پارسایی گفته‎ بود: در ماجرای سقوط هواپیمای اوکراینی تنها یک نفر مقصر نیست و استعفا یا برکناری رئیس سازمان هواپیمایی و رئیس کمیته بررسی سانحه موضوعی مورد انتظار است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کمیسیون عمران مجلس سقوط هواپیمای اوکراینی استیضاح وزیر راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۹۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویان نشان دادند که نسبت به آنچه در جهان می گذرد، بی‌تفاوت نیستند

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، جوزف استیگلیتز، استاد دانشگاه کلمبیا و اقتصاددان برنده جایزه نوبل که به عنوان یکی از مهم‌ترین روشنفکران یهودی در سراسر جهان شناخته می‌شود، به خبرنگار خبرگزاری آناتولی درباره آنچه در محوطه دانشگاه‌های آمریکا اتفاق می‌افتد، گفت: دانشگاه کلمبیا در نیویورک، پس از دو هفته تظاهرات حامی فلسطین که الهام‌بخش سایر دانشگاه‌های این کشور بود، تحت مداخله اداره پلیس (NYPD) قرار گرفت.
 
استیگلیتز تصریح کرد: دانشجویان نشان دادند که نسبت به آنچه در جهان اتفاق می‌افتد، بی‌تفاوت نیستند. آنها نسبت به آنچه در جهان رخ می‌دهد، احساس همدردی می‌کنند. چه کسی پس از دیدن آن عکس‌ها و تعداد کشته‌ها و زخمی‌ها واکنشی نشان نمی‌دهد؟
 
وی در ادامه اظهار داشت: آنچه مرا ناراحت کرد این بود که برخی از سیاستمداران، به ویژه جمهوری خواهان، از این فرصت برای ادامه جنگ علیه دانشگاه‌ها استفاده کردند. به عنوان مثال، دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا، تلاش کرد تا 30 درصد بودجه تحقیقاتی دانشگاه‌ها را کاهش دهد. قدرت آمریکا در نوآوری، به ویژه تحقیقات دانشگاه‌ها نهفته است. چرا می خواهید این را تضعیف کنید؟ این نشان دهنده تنگ نظری و سطحی نگری برخی در حزب جمهوری خواه است. طنز این است که آنها دوست دارند ما به دانشجویان یاد دهیم که در مورد امور کاوش کنند؛ اما زمانی که دانشجویان این کار را انجام می‌دهند، اغلب نتیجه‌ای متفاوت با موقعیتی که سیاستمداران محافظه کار می‌خواهند، دارد.
 
"نمونه بارز دخالت در آزادی تحصیلی"
وی درخواست مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان برای استعفای مینوش شفیق، رئیس دانشگاه کلمبیا را «نمونه بارز دخالت در آزادی آکادمیک» توصیف کرد.

استیگلیتز با تاکید بر اینکه این یک مداخله بزرگ در آزادی تحصیلی است، گفت که این وضعیت از دهه 1950 تاکنون دیده نشده است.

وی اظهار داشت که چنین مداخله ای آزادی آکادمیک را که یکی از کنترل ها و تعادل های لازم برای عملکرد نظام دموکراتیک است، تضعیف می کند. استیگلیتز هشدار داد: «این چیزی است که ما باید از آن بترسیم.»
 
استاد دانشگاه کلمبیا گفت: هیچ سیاستمداری از نظارت مصون نیست. این بخشی از روند دموکراتیک ما است. آزادی و دموکراسی ما تقریباً از هر چیز دیگری مهم‌تر است.

 

دیگر خبرها

  • دانشجویان نشان دادند که نسبت به آنچه در جهان می گذرد، بی‌تفاوت نیستند
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • سورپرایز وزیر کار برای کارگران ؛ افزایش ۲برابری حق مسکن
  • پیشنهاد افزایش ۲ برابری حق مسکن از سوی وزیر کار
  • تجلیل از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی
  • تقدیر از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با اسرائیل
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی