Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@23:32:44 GMT

خطرات محرومیت از شیر مادر

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۶۹۶۰۵

عزیزی گفت: محرومیت از شیر مادر عامل ایجاد بسیاری از بیماری‌های حاد و مزمن در طول زندگی است. ناطقان: همزمان با هفته ارتقاء آگاهی سلامت بارداری و به منظور اهتمام به افزایش دانش همکاران محترم جامعه پزشکی «سمینار ارتقاء سلامت مادر و کودک» در روز‌های ۳ و ۴ بهمن امسال، از سوی سازمان نظام پزشکی در محل، بیمارستان قلب شهید رجائی تهران برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمدرضا عزیزی، مدیر آموزش سازمان نظام پزشکی در خصوص اهداف برگزاری این سمینار بیان کرد: این سمینار با مشارکت استادان دانشگاه‌های علوم پزشکی و در راستای عمل به وظایف سازمان نظام پزشکی جهت ارائه آخرین دستاورد‌های علمی، ویژه پزشکان، ماما‌ها و پرستاران سراسر کشور برگزار می‌شود. این سمینار دارای ۱۰ امتیاز بازآموزی بوده و گروه‌های هدف شامل متخصصین زنان و زایمان، متخصصین کودکان، فوق تخصص‌های طب نوزادان، پزشکان عمومی، ماما‌ها و پرستاران است.

او درباره محور‌های مورد بحث در این سمینار گفت: اهمیت تغذیه کودک و نقش شیر مادر در رشد و سلامت کودک - اهمیت و چرایی تغذیه انحصاری کودک طبق پروتکل آکادمی اطفال و کالج زنان و مامایی آمریکا - نقش پرسنل پزشکی و بیمارستان‌ها در ترویج تغذیه صحیح کودک - آناتومی و فیزیولوژی پستان در دوران بارداری و شیردهی - بررسی بیماری‌های پستان شامل توده‌ها، عفونت‌ها، ترشحات خونی، درد و احتقان و راه‌های مراقبت از پستان - بررسی آلرژی گوارشی، ریفلاکس و کولیک در نوزادان - زایمان فیزیولوژیک و مراقبت هنگام زایمان و ده اقدام بیمارستان دوستدار کودک - بررسی و درمان زردی نوزاد - بررسی منحنی‌های رشد و تاخیر رشد کودکان - حمایت از تغذیه با شیر مادر در خلال جدایی مادر و شیرخوار - دارو درمانی مادران و اثرات آن در تغذیه کودکان و پانل تغذیه در نوزادان خاص و نارس از جمله موضوعاتی است که در این سمینار مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

عزیزی با تاکید بر اهمیت تغذیه با شیر مادر و اثرات آن در سلامتی جامعه ادامه داد: محرومیت از پستان مادر و تغذیه نامناسب، سالیانه جان میلیون‌ها کودک را می‌گیرد. امروزه ثابت شده است که محرومیت از شیر مادر عامل ایجاد بسیاری از بیماری‌های حاد و مزمن در طول زندگی است.

او در پایان گفت: در این سمینار راهنمای تغذیه با شیر مادر برای پزشکان بر اساس توصیه‌های آکادمی اطفال و کالج زنان و مامائی آمریکا ارائه خواهد شد. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: محرومیت ، شیر مادر ، خطرات

منبع: ناطقان

کلیدواژه: محرومیت شیر مادر خطرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۹۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر امیر حسابی شامگاه شنبه در این راستا افزود: ظهر شنبه هشتم اردیبهشت‌ماه، طی یک عمل جراحی تومور ۱۴ سانتی‌متری از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس خارج شد.

حسابی اظهار کرد: این عمل از بزرگ‌ترین عمل های جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

فوق تخصص جراحی اطفال بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس نیز که انجام این عمل جراحی را برعهده داشت، گفت: دختر بچه ۲/۵ ساله، ۲ هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدود ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

دکتر سعیده مجیدی افزود: این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد، خوشبختانه عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شده و حال عمومی کودک مساعد است.

بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس بهمن ماه پارسال با ظرفیت ۱۱۲ تختخواب با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری رسید.

عملیات اجرایی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس در سال ۱۴۰۰ و با همکاری پالایشگاه نفت‌ بندرعباس با هدف ایفای مسئولیت‌های اجتماعی آغاز و در سال ۱۴۰۲ به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحویل داده شد.

با تاکید ریاست جمهور در زمینه توسعه درمان و آموزش پزشکی، این بیمارستان طی ۲ سال تکمیل شد.

عملیات اجرایی و تجهیز این طرح با هزینه‌ای افزون بر پنج هزار میلیارد ریال به اتمام رسید و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای تامین تجهیزات پزشکی و اداری حدود ۲ هزار میلیارد ریال هزینه کرد.

این بیمارستان دارای امکاناتی در تراز استانداردهای جهانی ازجمله بخش‌های اتاق عمل، مراقبت‌های ویژه نوزادان وکودکان، بخش‌های بستری داخلی، جراحی اتاق عمل، عفونی، ریه، خون، سرطان، نورولوژی، قلب، تصویربرداری، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و اورژانس است.

دیگر خبرها

  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • مشکل شیرخشک‌های یارانه‌ای تا یک ماه آینده برطرف می‌شود
  • مادر دیانا به قتل فرزند بیمارش اعتراف کرد
  • چگونه کودکانی قد بلند داشته باشیم؟
  • قتل دختر اصفهانی مبتلا به اتیسم به دست مادرش
  • راز قتل دختربچه ۱۱ ساله اصفهانی فاش شد
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • جایابی بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی اشتباه است
  • فیلم | کلنگ بیمارستان مادر و کودک بجنورد بر زمین خورد
  • مهدی دادرس: استقلال نمی تواند به محرومیت حسینی اعتراض کند!