Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در«نشست سراسری مدیران فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور» با اشاره به این‌که نگاه نهاد رهبری به دانشگاهیان یک نگاه همدلانه است، بیان کرد: مدیریت فرهنگی در دانشگاه‌های کشور یک مدیریت سوق‌الجیشی است. با این‌حال مدیران فرهنگی کمتر مورد تجلیل قرار گرفته‌اند، درحالی که این مدیران زحمت‌کش زحمات پنهان زیادی را سطح دانشگاه‌ها متحمل می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام محمدمهدی صالحی معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با حضور در جمع مدیران فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با اشاره به شهادت سردار رشید اسلام سردار حاج قاسم سلیمانی و شهیدان سانحه هوایی اخیر که داغ آن‌ بر دل‌های ملت ایران سنگینی می‌کند؛ بیان کرد: روز گذشته مقام معظم رهبری در نماز جمعه اشاره داشتند که دو هفته گذشته دو هفته پرماجرا و استثنایی در کشور بود که ماجراهای تلخ و شیرین و حوادث درس آموزی را رقم زد. حوادث تلخ و شیرین این ایام دستاوردهای قابل تاملی برای رصد اشتباهات و جبران بیشتر را برای ما فراهم می‌کند.

وی افزود: فرمایشات رهبری کلیدواژه‌های قابل تاملی داشت. رهبری اشاره فرمودند که در برخی از اوقات فرصت‌هایی پیش روی انسان قرار می‌گیرد که متمایز از ایام دیگر است. ایام‌الله گاه ناظر به زندگی شخصی است و گاه اثرگذاری درازمدت در زیست اجتماعی ما دارد. اما توجه به داشته‌ها و نداشته‌ها یا قوت‌ها و ضعف‌ها در این بین اهمیت بالایی دارد.

صالحی شهادت حاج قاسم سلیمانی را رستاخیزی در جامعه دانست و اشاره کرد: خلوصی که حاج قاسم سلیمانی با خدا و مردم داشت باعث شد که برکات شهادت او هجمه رسانه‌های غربی را درهم بشکند. این سردار رشید آنقدر عظمت داشتند که آمریکا که همیشه اهداف تروریستی خودش را پشت پرده پنهان می‌کرد، برای اولین‌بار در ملاعام ظاهر شد و مسؤولیت این ترور را در حضور افکار عمومی پذیرفت. اگر کسی رابطه خودش را با خداوند خالص کند، خداوند در فرآیند تصمیم‌گیری او بهترین مصلحت‌ها را رقم می‌زند. همان اتفاقی که شهادت حاج قاسم در پی داشت.

وی حمله به پایگاه عین‌الاسد را هتک حیثیت آمریکا خواند و عنوان کرد: اگر ما به پایگاه‌های آمریکایی حمله نمی‌کردیم مورد حمله‌های دیگری از سوی دشمنان قرار می‌گرفتیم. خوشبختانه این اتفاقات موجب ترس بزدلانه آمریکا و انفعال آن‌ها شد. همانطور که مقام عظمای رهبری اشاره فرمودند این پیروزی مربوط به مکتب امام خمینی(ره) است که مؤلفه‌های تمدن‌ساز را مطرح و آدم‌هایی در تراز آن را تربیت کرده است.

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با اشاره به خطای انسانی پیشامده در سانحه هواپیمای اوکراینی گفت: خطای انسانی در شرایط حساس هفته‌های اخیر باعث اندوه تمام کشور شد اما این خطا نباید زمینه سواستفاده عده‌ای قرار بگیرد و به سپاه پاسداران ظلم شود. رهبری در نماز جمعه به دو راهبر ناظر به آینده اشاره فرمودند: اول از زنده بودن مکتب امام یاد کردند و از سوی دیگر ما را به تحلیل ضعف‌های خودمان دعوت کردند تا در آینده قوی‌تر شویم.  

صالحی مدیریت فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی را مدیریت سوق‌الجیشی دانست و عنوان کرد: مدیران فرهنگی کمتر مورد تجلیل قرار گرفته‌اند، درحالی که این مدیران زحمت‌کش زحمات پنهان زیادی را سطح دانشگاه‌ها متحمل می‌شوند. با وجود این زحمات و خدمات اما باید توجه داشته باشید که گاهی فضای دانشگاه می‌تواند زمینه سوستفاده بدخواهان قرار بگیرد. خوشبختانه عمده دانشجویان ما زلال و شفاف هستند اما نباید تحت‌تاثیر احساسات قرار بگیرند.

وی اضافه کرد: اگر مدیریت فرهنگی هوشمندانه و متعهدانه نباشد مشکلات جدی در حوزه‌های مختلف رخ می‌دهد. اما اگر از خطای انسانی در ماجرای هواپیمای اوکراینی ناراضی هستیم نباید خودمان دچار خطای انسانی شویم و خدای ناکرده با عدم مدیریت هوشمندانه باعث از دست دادن یک نیروی خلاق شویم. چرا که ما با عناصر انسانی سروکار داریم و باید موانع بروز خطای مدیریتی را فراهم کنیم.

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری مدیران فرهنگی را نمایندگان دولت و سربازان مردم و انقلاب دانست و گفت: خوشبختانه با حضور دکتر سعید نمکی و دکتر سیما سادات لاری هم‌افزایی با دانشگاه‌های علوم پزشکی در اوج خودش قرار گرفته است و این تعامل در راستای منویات مقام معظم رهبری است که اشاره فرمودند هجمه به دولت زیاد است. همه دانشگاهیان نمایندگان دولت هستند و ما باید با درک مشترک و همدلی بیشتر تصمیم بگیریم.

به گزارش مفدا، نشست دو روزه مدیران فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی در روزهای ۲۸ و ۲۹ دی‌ماه در محل سالن همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران در حال برگزاری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها مدیریت فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۹۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف از اعلام انقلاب فرهنگی اسلامی‌سازی دانشگاه‌ها بود

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب، ماموستا مامد کلشی‌نژاد امروز در آیین عبادی سیاسی نماز جمعه اهل سنت ارومیه، نمازگزاران را به رعایت تقوای الهی دعوت کرد و با اشاره به اینکه در هفته‌ای که گذشت شاهد اتفاقات سرنوشت‌سازی در تاریخ جمهوری اسلامی ایران بود‌ه‌ایم اظهار داشت: این اتفاقات، تغییر و تحول عجیب و عظیمی در ساختار نظامی و امنیتی و مسائل فرهنگی کشور به وجود آورد.

وی در ادامه با اشاره به سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان امام خمینی(ره) در سال 59 تصریح کرد: این نیروی مردمی از متن و بطن جامعه و فرزندان جان برکف کشور بوده که برای رسیدن به اهداف والای کشور وارد میدان شدند و به منظور دفاع از میهن خود در برابر یکی از شقی‌ترین و بی‌رحم‌ترین حکام کشورهای عربی مثل «صدام»، جان خود را بر کف دست گذاشته و وارد جبهه‌ها شدند.

امام جمعه اهل‌سنت ارومیه بیان کرد: امام خمینی(ره) در آن زمان با تیزبینی خویش تشخیص درستی داده و دستور تأسیس سپاه پاسداران انقلب اسلامی را داد چون مردم در آن زمان باید از میهن و ارزش‌ها و همچنین منابع و ایمان و شرف و ناموس خود دفاع می‌کردند پس بنابراین سپاه پاسداران متولد شد.

وی افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، باید نیروی مردمی و مخلص برای کمک به نیروهای مسلح تشکیل می‌شد بنابراین تأسیس سپاه لازم و ضروری بود و این در حالی بود که در آن زمان، کشورمان در یک محرومیت بسیاری به سر می‌برد و حتی هیچ سلاحی برای دفاع از خود در برابر دشمن نداشت و با دستان خالی در برابر چندین کشور ایستاد که برای از بین بردن انقلاب نوپای اسلامی نقشه کشیده بودند.

ماموستا کلشی‌نژاد ادامه داد: اما اخیرا حرکت اقتدارآمیز موشکی ایران در برابر رژیم صهیونیستی نشان از صلابت و هیمنه جمهوری اسلامی دارد که آن را به رخ جهانیان کشید تا جایی که با تمام توان و قدرت بالای نظامی نشان داد می‌تواند در برابر تمامی ایادی استکبار جهانی بایستد.

وی در ادامه با اشاره به سالروز اعلام انقلاب فرهنگی اظهار داشت: یکی از مسائل مهمی که برای رشد و توسعه و پیشرفت کشور لازم است، پاکسازی موضوعات فرهنگی بوده و با توجه به اینکه در آن زمان در دانشگاه‌های کشور یک جریان سکولاری و بی‌دینی توسط جریان‌های خاصی که در بلوک شرق و غرب فعالیت می‌کردند، وجود داشت، همه آنها بسان دو لبه شمشیر بودند که بر پیکر اسلام فرود آمده و یکی اسلام را افیون جامعه می‌دانست و دیگری انسان را به عنوان یک عقب‌مانده تلقی می‌کرد بنابراین انقلاب فرهنگی با هدف پاکسازی استادان و دانشجویانی که از دید نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران غرب‌زده به شمار رفتند، نامگذاری شد.

امام جمعه اهل سنت ارومیه گفت: هدف انقلاب فرهنگی، اسلامی‌سازی دانشگاه‌های پیشرفته و از بین بردن فاصله دو آموزش حوزوی و دانشگاهی بود که با پیروزی انقلاب اسلامی، انقلاب فرهنگی برای اینکه بتواند آن پاکسازی را به وجود آورد و نزدیکی و قرابت بین وحدت حوزه و دانشگاه را تشکیل دهد، اعلام شد و خوشبختانه در دانشگاه شکل گرفت؛ بنابراین باید روحانیان و اساتید دانشگاهی باید بیشتر به این موضوع بنگرند.

وی افزود: بی‌تردید نباید دانشگاه را تنها به عنوان جولانگاه مسائل سیاسی نگریسته بلکه برای پیشرفت و دین‌سازی و اسلامی‌سازی دانشگاه‌ها باید با یک دید بالاتری بر این مسئله نگاه کرده و برنامه‌ریزی های لازم برای این مسئله انجام شود.

ماموستا کلشی‌نژاد تصریح کرد: با توجه به اینکه در جریان اغتشاشات سال گذشته برخی در دانشگاه‌ها شعارهای ضددینی سر دادند پس اساتید دانشگاه باید با آن دید اسلامی وسیعی که نسبت به مسائل دارند، دانشجویان را تربیت کنند تا این مسائل دینی و فرهنگی جامعه حفظ شود.
وی در ادامه با اشاره به روز معماری اظهار داشت: یکی از مسائلی که کشور را با آن اصالت خود به جامعه بین‌الملل معرفی می‌کند، معماری‌های آن کشور است و زمانی که معماری با آن سبک و سیاقی که فرهنگ و آداب و رسوم آن کشور، آن را می‌خواند، هماهنگ باشد دلیل بر تاریخی و سوابق دیرینه آن کشور است، پس لازم است آن معماری اسلامی که از صدر اسلام وارد کشور شده، حفظ شود چون بیانگر این است که مردم کشورمان همواره تمام آداب و رسوم و فرهنگ خود را بر مبنای یک فرهنگی پایه‌ریزی کرده‌اند که فرهنگ غنی بوده و نشات گرفته از دین مبین اسلام است پس این معماری باید نگهداری شود و کارشناسان معماری به جای توسعه و پیشرفت معماری غربی و وارداتی که معماری سنتی و دینی کشور را از بین می‌برد، با بصیرت به موضوع نگاه کنند.

امام جمعه اهل سنت ارومیه در ادامه با اشاره به سالروز شکست مفتضحانه آمریکا در صحرای طبس گفت: با وجود تلاش دشمنان که از اول انقلاب تاکنون با هزاران دسیسه و مکر و حیله وارد شده و به غیر از حملات موشکی، سعی کردند تا دانشمندان و نیروگاه‌های هسته‌ای را از بین ببرند اما روز به روز کشور، مورد غفران خداوند متعال قرار گرفته و باید خدا را شاکر بود که خداوند دشمن را با بلایای طبیعی از بین می‌برد.
انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • مقابله با هجمه‌های فرهنگی دشمنان در گرو بصیرت‌افزایی است
  • دشمن جنگ فرهنگی علیه ایران راه انداخته است
  • هدف از اعلام انقلاب فرهنگی اسلامی‌سازی دانشگاه‌ها بود
  • عجیب‌ترین رشته‌های دانشگاهی / از زامبی شناسی تا مدیریت دوشیدن شیرگاو
  • هوش اجتماعی مدیران چیست؟!
  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • حمایت سرلشگر سپاه از طرح حجاب و تذکر رهبری: اصل ماموریت که زیر سوال نمی‌رود | صوت
  • زاهدان میزبان گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • مدیریت شهری مفید با تعامل دانشگاه و شورای شهر