Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست وزیر دولت وفاق ملی لیبی خواستار اعمال فشار بر حامیان خلیفه حفتر، فرمانده نیروهای شرق لیبی در جریان کنفرانس برلین شد که امروز (یکشنبه) درباره بررسی بحران این کشور برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، فائز السراج، نخست وزیر دولت وفاق ملی لیبی خواستار اعمال فشار بر حامیان خلیفه حفتر، فرمانده نیروهای شرق لیبی در جریان کنفرانس برلین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

السراج در گفت‌وگوی رسانه‌ای که خبرگزاری بلومبرگ بخش‌هایی از آن را منتشر کرد، گفت: حفتر آماده صلح نیست.

این مقام لیبی تاکید کرد، درباره کنفرانس برلین خوشبینی محتاطانه‌ای دارد.  

وی خواستار پاسخ جهانی به بستن تاسیسات نفتی در این کشور شد و بستن بنادر نفتی را به عنوان اهرم فشار از سوی حفتر دانست تا نگاه‌ها را از شکست نظامی او به سمت دیگری ببرد.

السراج از تصمیم خود برای درخواست نظامی از ترکیه دفاع کرد و گفت: قدرت‌های غربی دولت را بدون هیچ حمایتی رها کردند.

نخست وزیر دولت وفاق ملی که از سوی جامعه جهانی به رسمیت شناخته می‌شود، خواستار استقرار "نیروهای حفاظت بین‌المللی" در لیبی در صورت ازسرگیری اقدامات خصمانه خلیفه حفتر شد.

السراج در گفت‌وگو با دی ولت آلمان تاکید کرد: اگر حفتر به حملات خود پایان ندهد جامعه جهانی باید از طریق نیروهای حفاظت بین‌المللی برای حمایت از غیرنظامیان بی‌دفاع وارد عمل شود.

او ادامه داد: ما از نیروهای حمایتی استقبال خواهیم کرد زیرا هم به عنوان دولت و هم به منظور حمایت از جان شهروندان لیبی که در معرض حملات ۹ ماهه قرار دارند باید مورد حفاظت باشیم.

نخست وزیر دولت وفاق ملی خاطرنشان کرد، ماموریت مسلحانه این چنینی باید تحت نظارت سازمان ملل باشد و باید طرفی که در آن مشارکت خواهد داشت، مشخص شود چه اتحادیه اروپا یا اتحادیه آفریقا یا اتحادیه عرب باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بحران لیبی برلین فایز السراج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۹۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد

پس از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمیت شناختن کشور فلسطین، سازمان همکاری اسلامی از همه کشورهای جهان خواست تا کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روزنامه البیان امارات، سازمان همکاری اسلامی در بیانیه‌ای با استقبال از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمت شناختن کشور فلسطین افزود که این اقدام مهم با قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد در این زمینه همخوانی دارد و به مردم فلسطین این امکان را می‌دهد تا بتوانند برای حقوق مشروع خود از جمله حق بازگشت، تعیین سرنوشت خویش و تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس مرزهای ۴ ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس تلاش کنند.

این سازمان که متشکل از ۵۷ کشور مسلمان است بار دیگر از همه کشورهای جهان که هنوز کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته‌اند خواست تا در اسرع وقت در حمایت از مردم فلسطین در به رسمیت شناختن کشور فلسطین و انجام تلاش‌های بین‌المللی با هدف پایان دادن به اشغالگری رژیم اسرائیل و تحقق صلح و ثبات در منطقه و اجرای مصوبات بین‌المللی مرتبط، اقدام کنند.

جمهوری ترینیداد و توباگو روز پنجشنبه در تصمیمی که در جلسه شورای وزیران این کشور اتخاذ شد، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت.

این تصمیم بر اساس توصیه وزیر امور خارجه جمهوری ترینیداد و توباگو اتخاذ شد و بر اساس شورای وزیران این کشور تصمیم گرفت که با هدف تحقق صلح پایدار از طریق تقویت اجماع رو به افزایش بین‌المللی در مورد مساله فلسطین، تشکیل کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسد.

در بیانیه دولت ترینیداد و توباگو همچنین آمده است: به رسمیت شناختن کشور فلسطین یک امر اخلاقی و عادلانه و بیانگر خواسته‌های مشروع ملت فلسطین و حمایت از آنها است.

ترینیداد و توباگو (Trinidad and Tobago) با نام رسمی جمهوری ترینیداد و توباگو کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب واقع در شمال آمریکای جنوبی است. این کشور در فاصله ۱۱ کیلومتری سواحل ونزوئلا و ۱۳۰ کیلومتری سواحل گرانادا واقع شده و به خاطر ذخایر نفت و گاز خود معروف است.

پیش‌تر نیز جامائیکا و باربادوس در آوریل گذشته اعلام کردند که کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند.

همچنین «ریاض منصور» سفیر و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل متحد از رایزنی‌های جاری در زمینه به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی چند کشور خبر داده بود.

کد خبر 750492

دیگر خبرها

  • سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد
  • استقرار نیروهای صهیونیست در قدس همزمان با شنبه مقدس مسیحیان
  • طالبان خواستار افزایش کمک‌های بشردوستانه به افغانستان شد
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیروهای روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • نویسنده اسرائیلی: پیروزی در رفح در انتظار ما نیست/ نتانیاهو از ترس فلج شده است
  • وزیر دارایی نتانیاهو خواستار برکناری دو مقام اسرائیلی
  • انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند
  • روسیه تحقیقات درباره گور‌های جمعی غزه را خواستار شد
  • روسیه تحقیقات درباره گورهای جمعی غزه را خواستار شد