Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران با اشاره به اینکه همه اتوبوس‌های پایتخت به زنجیر چرخ و ضد یخ مجهز شده‌اند، گفت: همه ۶ هزار اتوبوس پایتخت مشغول خدمت رسانی به مسافران بوده و مشکلی در تردد اتوبوس‌ها نداشته‌ایم.

محمود ترفع، سرپرست شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس درباره وضعیت اتوبوس‌ها و توجه به وقوع بارش برف در پایتخت اظهار داشت از شب گذشته همکاران ما در شرکت واحد همه خطوط اتوبوسرانی و عادی را سرکشی و بازدید کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: با همکاری شهرداری مناطق همه مسیرهایی که اتوبوس های تندرو و عادی تردد دارند شن و نمک پاشیده شده و خوشبختانه مشکلی در این زمینه نداریم.

سرپرست شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران ادامه دادبا توجه به اینکه از روز گذشته سازمان هواشناسی وضعیت جوی را برای روز جاری پیش‌بینی کرده بود تمهیدات لازم در اتوبوسرانی در نظر گرفته شد و همه اتوبوس‌ها مجهز به زنجیر چرخ و ضد یخ هستند.

ترفع خاطرنشان کرد: به دلیل تعطیلی مدارس مشکل جدی در مورد شلوغی اتوبوس‌ها نداریم ولی برخی از ایستگاه‌ها ممکن است با ازدحام جمعیت بیشتری همراه باشند و به طور کلی ناوگان اتوبوسرانی حتی در مناطق شمالی تهران در حال خدمت رسانی به مسافران است.

وی گفت: همه حدود ۶۰۰۰ اتوبوس پایتخت مشغول خدمت رسانی به مسافران بوده و مشکلی در ترددهای آنها گزارش نشده است.


انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اتوبوس شهر تهران ضد یخ بارش برف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۰۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز ربات‌ها به «هوش طبیعی» ممکن شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، پژوهشگران شرکت دانش بنیان «اوپتران مایند» «Opteran Mind» در مدت یک دهه، با سعی در درک چگونگی عملکرد مغز حشرات، بررسی کردند حشرات چگونه جهان را می‌بینند، راه خود را پیدا می‌کنند، مسیریابی می‌کنند و به جهان واکنش نشان می‌دهند.

پیشرفت «هوش طبیعی»

آن‌ها یافته‌های به دست آمده را به الگوریتم تبدیل کرده و آن را «هوش طبیعی» نامیدند. این پژوهشگران معتقدند این الگوریتم می‌تواند نحوه عملکرد خودمختاری را کاملا تغییر دهد و آن را کاربردی‌تر و کارآمدتر کند.

«دیوید راجان» «David Rajan» مدیر عامل اوپتران می‌گوید: حشراتی مانند زنبور‌های عسل یک میلیون نورون دارند که این میزان در انسان حدود ۸۶ میلیارد نورون است، اما سیستم‌های مرکزی آن‌ها دقیقا در همین تعداد قرار دارند. آن‌ها دنیا را می‌بینند، خود را در فضا محلی می‌کنند و حتی می‌توانند تا ۱۰ کیلومتر را با صرف انرژی چند میکرو وات حرکت کنند.

اگر واقعا می‌خواهید خودمختاری پیشرفته را ببینید، لازم نیست به شرکت‌های فناور دنیا بروید کافیست سری به باغچه بزنید.

این شرکت قصد دارد طی ماه‌های آینده، سیستم خود را با عملکرد‌های اضافی مانند جلوگیری از برخورد بهبود بخشیده و تا سال آینده، الگوریتم‌های تصمیم گیری را ادغام کرده تا ماشین‌ها بتوانند وظایف را اولویت بندی کنند.


راجان تاکید کرد: این تنها شروع کار است چرا که این شرکت در حال حاضر به دنبال کاربرد‌های تجاری مختلف در بخش‌های مختلف از جمله لجستیک، خودرو، معدن، امنیت و و غیره است.

مشارکت عمده برای پیشرفت رباتیک انبار

این شرکت که اکنون ۴۵ کارمند دارد، به سرعت در حال رشد است و به زودی فناوری خود را در ربات‌های پیشرفته انبارداری شرکت آلمانی «سیفلاگ» «Safelog» بکار گیرد.

علاوه بر این، فناوری اوپتران از سیستم‌های موجود متفاوت عمل می‌کند چرا که نیازی به آموزش گسترده در مجموعه داده‌های بزرگ قبل از استقرار ندارد. الگوریتم‌ها ذاتی هستند و آن‌ها را قادر می‌سازند تا به طور مستقل در محیط حرکت کنند و بدون نیاز به جمع آوری و آموزش مداوم داده‌ها در یک مرکز داده، با تنوع پویا سازگار شوند.

راه اندازی یک وسیله نقلیه هدایت شونده خودکار (AGV) در یک انبار به طور معمول، کار زیادی می‌برد. اپراتور‌ها باید قبل از اینکه به ربات‌ها اجازه حرکت در انبار را بدهند، کل تاسیسات را به دقت اسکن کنند و با داده‌های زیادی سروکار داشته باشند. کاری که اوپتران مایند انجام می‌دهد این است که به طور قابل توجهی فرآیند راه اندازی را ساده می‌کند.

«چارلی رنس» «Charlie Rance»، مدیر تولید این شرکت، می‌گوید: تنها کاری که اوپراتور باید بکند تنظیم سرعت ربات است و همین. ما در حال ایجاد راه حلی هستیم که به AGV‌ها اجازه می‌دهد به طور مستقل در یک نظر از محیط نقشه برداری کنند، بنابراین زمان تنظیم بسیار سریع است و می‌توانید آن را با بقیه AGV‌های خود به اشتراک بگذارید. می‌توانیم با حذف زیرساخت‌های ثابت، دیگر نیازی به بازتابنده یا کد QR نداشته باشیم. ما سیستم را با هزینه کمتر نگه می‌داریم.

این شرکت همچنین در حال عقد قرارداد‌های تجاری در حوزه کاربرد‌های پهپاد‌های امنیتی داخلی در بازار مصرف و همچنین پیاده سازی در بخش معدن و خودرو است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۶۰۰۰ واحد صنفی گناوه برای دریافت شناسه «یکتا» اقدام کنند
  • خدمات اتوبوسرانی برای بازی فوتبال استقلال و ذوب‌آهن
  • یادی از اولین خطوط اتوبوسرانی | از بلیت فلزی تا بلیت کاغذی و باجه بلیت‌فروشی
  • تجهیز ربات‌ها به «هوش طبیعی» ممکن شد
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم
  • ساخت مسکن‌های «استطاعت پذیر» در پایتخت به کجا رسید؟
  • معرفی پایانه های اتوبوسرانی تهران
  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید
  • دفاع تمام قد چمران از شهرداری؛ درختی در پارک لاله قطع نخواهد شد/ قرارداد خرید اتوبوس برقی هیچ مشکلی ندارد
  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی