Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمدحسین آیتی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی در وزارت بهداشت یک نهاد قانونگذاری است و دستوراتی وارد شورا می شوند که موافقت بورد مربوطه هر رشته، دبیرخانه تخصصی آن رشته و موافقت شورای معین شورای گسترش را نیز داشته باشند.

وی افزود: شورای گسترش سیاست هایی را برای گسترش حوزه آموزش علوم پزشکی در نظر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش گسترش کمّی 2 الزام مهم برای شورا وجود دارد. یکی سند آمایش سرزمینی و دیگری طرح ملی برآورد نیروی انسانی مورد نیاز سلامت است.

دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی یادآور شد: بر اساس سند آمایش سرزمینی سلامت که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی به وزارت بهداشت و دانشگاه ها ابلاغ شده است، تاسیس دانشگاه جدید مشروط به تاسیس استان جدید است. در واقع اگر استان جدید نداشته باشیم دانشگاه علوم پزشکی جدید نخواهیم داشت.

وی اضافه کرد: در این سند سطوح بعدی هم دیده شده که دانشکده های علوم پزشکی مستقل هستند. این دانشکده ها می توانند در سطوح کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجو داشته باشند. برای تاسیس این موضوع نیز الزاماتی وجود دارد.

آیتی با اشاره به الزام دیگر گسترس کمّی دانشگاه های علوم پزشکی گفت: در طرح ملی برآورد نیروی انسانی مورد نیاز سلامت وزارت بهداشت می داند که در ۲۹۰ مقطع رشته در ۱۰ سال آینده چه میزان نیرو نیاز دارد.

وی گفت: از تعداد ۲۹۰ مقطع رشته موجود مطالعه ۱۱۰ رشته مقطع تاکنون کامل شده و در شورای گسترش به تصویب رسیده است. از این ۱۱۰ رشته مقطع، ۸۰ درصد دانشجویان ورودی هستند و تکلیف وزارت بهداشت مشخص است.

دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی گفت: این سند یک ویژگی مهم دارد که با وجود اینکه اسنادی پیش از این برای این موضوع وجود داشت، خاصیت مهم این است که موافقت همه ذی نفعان را دریافت کرده است. همه موافقت دبیرخانه های مربوطه، انجمن های علمی مربوطه، متخصصین مربوطه را دریافت کرده اند.

وی گفت: البته پیش از این نیز توسعه رشته های علوم پزشکی بیش از سایر رشته ها با کنترل بیشتری همراه بود و سازوکار علمی بر این مسئله استوار است. این سند برآورد نیروی انسانی در هر رشته مورد تایید بورد مربوطه و انجمن علمی رشته مورد نظر استخراج شده است.

آیتی یادآور شد: از این ۱۱۰ رشته، رشته های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، تمام زیر شاخه های توانبخشی، رشته های تخصصی به تایید رسیده اند. در بخشی از رشته ها با مازاد ظرفیت مواجه خواهیم شد و در برخی رشته ها با کمبود مواجه خواهیم بود.

کد خبر 4829097

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی سند آمایش سرزمینی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه ها دانشگاه آزاد اسلامی سقوط هواپیما دانشجویان دانشگاه تهران قاسم سلیمانی دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشگاه پیام نور منصور غلامی آزمون استخدامی شورای عالی انقلاب فرهنگی سازمان سنجش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۰۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الزام شورای عالی معماری جهت تعیین حدود مرزی شهر پردیس

سخنگوی کمیسیون اصل نود گفت: شورای معماری باید نسبت به بازنگری و جابجایی حدود مرزی شهر پردیس اعلام نظر کند و تصمیمات لازم در چارچوب کمک به تولیدکنندگان در سال ۱۴۰۳ که به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» مزین شده است، اتخاذ شود. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست این کمیسیون در خصوص تعیین تکلیف مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود اظهار داشت: این مجموعه صنعتی که در فاصله 120 کیلومتری شرق تهران قرار دارد، دارای زمین‌هایی با موقعیت تجاری است که از سال 1375 به متقاضیان آن اختصاص یافته است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: این در حالی است که شرکت بالادستی عمران پردیس از تعیین تکلیف مالکیت این زمین‌ها با استناد به مصوبه هیأت وزیران، عدول کرده و از این رو شکایتی از سوی مالکان این زمین‌ها در خصوص طرز کار دستگاه‌های دولتی به ویژه وزارت راه و شهرسازی به کمیسیون اصل نود واصل شد. 

خضریان در ادامه با اشاره به نتیجه این جلسه، بیان داشت: در این جلسه ضمن بررسی جوانب موضوع و پس از استماع مشکلات نماینده مالکان و همینطور نمایندگان وزارت راه و سازمان حفاظت محیط زیست، مقرر شد گزارشی از سوی شورای عالی محیط زیست جهت تعیین تکلیف این منطقه و لکه‌های صنعتی فاصله 120 کیلومتری تهران ارائه شود. 

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: بر اساس این گزارش شورای معماری باید نسبت به بازنگری و جابجایی حدود مرزی شهر پردیس اعلام نظر کند و تصمیمات لازم در چارچوب کمک به تولیدکنندگان در سال 1403 که به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» مزین شده است، اتخاذ شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود بررسی شد
  • الزام شورای عالی معماری جهت تعیین حدود مرزی شهر پردیس
  • بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود
  • تعیین تکلیف رینگ شهری یزد بعد از ۲۵ سال