Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس معاون آموزش و پژوهش سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس استفاده از پهپاد در بخش کشاورزی را فرصتی نو برای سرمایه گذاری و کاهش هزینه‌ها دانست و گفت: تسهیلات بانکی با کارمزد ۴ درصد به متقاضیان خرید پهپاد اختصاص داده می‌شود.

علی کمالی مقدم یکشنبه ۲۹ دی در جمع خبرنگاران شناسایی و معرفی فناوری‌های نوین و انتقال آن به عرصه‌های کشاورزی را یکی از اهداف سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی برشمرد و گفت: در این راستا سازمان نظام مهندسی کشاورزی با همکاری شرکت دانش بنیان سیرنگ گارگاههای آموزشی-ترویجی را در شهرستان‌های مرودشت، سپیدان، کازرون و شیراز با حضور علاقمندان و فعالان برگزار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او عنوان کرد: برای بهره گیری از تکنولوژی‌های نوین و ارائه خدمات مطلوب، متقاضیان خرید پهپاد با مراجعه به جهاد کشاورزی و دریافت معرفی نامه از تسهیلات کم بهره پنج ساله با کارمزد ۴ درصد بهره مند می‌شوند.

معاون آموزش و پژوهش سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس همچنین کاهش مصرف سموم، صرفه جویی در مصرف آب، کاهش هزینه‌ها، رعایت مسایل زیست محیطی، عدم تماس مستقیم سمپاش با اپراتور و بدون لهیدگی محصول را از جمله مزایای مهم استفاده از پهپاد در بخش کشاورزی دانست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سازمان نظام مهندسی کشاورزی پهباد شيراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۲۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۰ طرح تحقیقات کشاورزی در دست اجرا

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رییس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی گفت: این طرح‌ها در زمینه‌های مختلف کشاورزی، منابع طبیعی، گیاهان دارویی، مرتع داری و بیابان، زراعت و باغبانی، فنی و مهندسی، گیاه پزشکی، آفات و بیماری‌های گیاهان، اقتصادی و اجتماعی است.
گودرزی افزود: افزایش بهره وری و راندمان در نهاده‌های بخش کشاورزی، افزایش نفوذ دانش در بخش کشاورزی و انتقال این دستاورد‌ها به بهره برداران را از اهداف و مولفه‌های اصلی این مرکز دانست که از طریق دستورالعمل و مقاله‌های تروریجی و روز مزرعه انتقال می‌یابد.
او حضور محققان در مزرعه و حضور در مراکز خدمات کشاورزی و آموزش بهره برداران را از برنامه‌های مرکز تحقیقات کشاورزی عنوان کرد و گفت: سال گذشته ۳۰ هزار نفر روز آموزش‌های مهارتی بخش کشاورزی را فرا گرفتند و در این راستا رتبه سوم کشور را کسب کردیم.
مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان با پنج ایستگاه تحقیقاتی، ۹ آزمایشگاه تخصصی، دو پردیس تحقیقاتی و کشاورزی، هفت مجموعه بزرگ شامل (انار، لوبیا، گل محمدی، گیاهان دارویی، آویشن، صنوبر و پسته) و ۳۴ پژوهشگر بستر لازم را برای انجام طرح‌های تحقیقاتی فراهم کرده است.

دیگر خبرها

  • امکان کاهش ۲۰ درصدی ضایعات برداشت گندم با روش‌های علمی
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • ۱۴ هزار زوج اردبیلی وام ازدواج دریافت کردند
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • پرداخت ۳۵۰۰۰میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • ۱۱ هزار متقاضی در اردبیل تسهیلات فرزندآوری دریافت کرده اند
  • پرداخت ۳۵۰۰میلیارد تومان تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • خرید ۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • ۹۰ طرح تحقیقات کشاورزی در دست اجرا