Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمدمهدی گویا رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در سفر به جهرم اظهار کرد: در ابتدا برای بیماری هپاتیت C درمان قطعی وجود نداشت و بیماران مبالغ هنگفتی را برای درمان هزینه می‌کردند، ولی در ۳ سال گذشته تولید داروی هپاتیت C در ایران آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تصریح کرد: شایع‌ترین راه انتقال هپاتیت C روش تزریقی است و ۸۵ درصد افراد که به ویروس هپاتیت C مبتلا می‌شوند از بیماری خود بی‌اطلاع هستند و وارد مرحله پیشرفته و طولانی بیماری می‌شوند.

گویا افزود: هپاتیت C بیشتر در افراد پرخطر مانند معتادان تزریقی، افرادی که مدت‌ها در زندان بوده یا روابط ناصحیح جنسی داشته‌اند، وجود دارد.

رییس اداره هپاتیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور گفت: این تصور وجود دارد که مراحل حذف یک بیماری پروسه‌ای ساده است در حالی که این بیماری مانند بیماری هپاتیت‌های ویروسی، چنین نیست. این بیماری بسیار پیچیده و پرعارضه است که با بیماری‌یابی و تشخیص به موقع آن می‌توان از بسیاری از عواقب بد آن مانند انتقال بیماری به دیگران، هزینه‌های بالای درمان و در نهایت پیوند کبد جلوگیری کرد.

گویا بیان کرد: راه‌های انتقال هپاتیت B مانند هپاتیت C است، اما با این تفاوت که این ویروس مختص افراد پرخطر نیست و انتقال دهنده آن می‌تواند تک تک افراد جامعه باشند.

او افزود: انجام خدمات پزشکی و دندان‌پزشکی در مکان‌های نامطمئن و آلوده، استفاده از وسایل مشترک در آرایشگاه‌ها، زالو درمانی، حجامت و روابط جنسی نامشروع از موارد انتقال هپاتیت B است.

گویا، پیشگیری و مراقبت را مهم‌ترین عامل در حذف بیماری هپاتیت B دانست و ادامه داد: هپاتیت B مانند هپاتیت C درمان قطعی ندارد، اما می‌توان با خوردن دارو این بیماری را کنترل کرد.

وی تأکید کرد: اهداف ما برای حذف این بیماری مهلک تنها بیماری‌یابی و تشخیص نیست، بلکه انجام مکرر آزمایشات و درمان کامل افرادی است که به این بیماری مبتلا شده‌اند.

رییس اداره هپاتیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور با اشاره به واکسیناسینه شدن پرسنل درمانی در مواجه شغلی با این بیماری گفت: بسیاری از افراد در مواجهه شغلی مبتلا به این بیماری شدند که بحث واکسیناسیون و آموزش آن‌ها در چگونگی مراقبت از خود مهم است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هپاتیت c وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۴۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان در سفر یکروزه خود به استان فارس با محمدهادی ایمانیه استاندار این استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

داداش‌پور در این دیدار که با هدف بررسی حداکثر سازی جذب دانشجویان بین‌المللی برگزار شد؛ گفت: جذب دانشجویان بین‌المللی علاوه بر تقویت تعاملات بین‌المللی، به تحقق اهداف مهمی مانند ارتقای کیفیت آموزش، افزایش درآمد و پیشرفت علمی و فناورانه کشور نیز کمک شایانی می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به این نکته که امروزه کشور‌ها با ارتقای سطح همکاری‌ها و تبادلات بین المللی علمی نه تنها مشروعیت جانبی و منزلت کسب می‌کنند بلکه به نوسازی اقتصاد و کارآمدی فناوری خود مدد می‌رسانند، افزود: تحرک دانشجویان در سطح جغرافیای جهان قادر خواهد بود زمینه‌های تسهیل انتقال فناوری، همچنین ظهور نوآوری‌های رادیکال را فراهم کرده و بازار علم و نظام عرضه و تقاضای آموزش عالی را نیرومند سازد و تراکم و انباشت مناسبی از نیاز‌ها و کالا‌های جدید فرهنگی و نرم افزاری را سامان دهد و این تراکم که همراه با تنوع و غنای فرهنگی حاصل می‌شود در واقع موتور محرک توسعه علمی محسوب می‌شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان با تاکید بر ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و آموزشی منحصر به فرد استان فارس، یادآور شد: دانشگاه‌های این استان توانایی و قابلیت جذب دانشجویان بین‌المللی را دارند و این امر در صورت تحقق همه جانبه آن می‌تواند نقش بسیار مهمی در توسعه منطقه و کشور ایفا کند.

رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به اهمیت جذب دانشجویان بین‌المللی خاطرنشان ساخت: بی شک ارتباط نزدیک با جوامع بین‌المللی، باعث ارتقاء شهرت دانشگاه‌ها و در مجموع کشور در دایره نظام علمی دنیا شده و با تحقق تفاهم‌نامه‌های بین‌المللی شاهد رشد و گسترش مراکز آموزشی و به تبع آن کشور خواهیم شد و به اهمیت جذب دانشجویان بین‌المللی بیشتر وقوف خواهیم یافت.

داداش‌پور با اشاره به اینکه دانشجویان بین‌الملل باید از امکانات و خدمات بهره‌مند باشند؛ تصریح کرد: پشتیبانی زیرساختی و خدماتی، حمایت آموزشی و فرهنگی از جمله خدماتی است که دانشجویان بین‌الملل باید از آن به خوبی برخوردار باشند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: هدف از تلاش‌های سازمان امور دانشجویان ایجاد یک محیط دوستانه برای دانشجویان بین‌المللی است تا بتوانند سفیران خوبی برای معرفی جاذبه‌های تحصیل در ایران باشند.

استاندار فارس نیز در این دیدار ضمن خوش‌آمدگویی به دکتر داداش‌پور گفت: استان فارس آمادگی دارد تا با توجه به چشم‌انداز دولت سیزدهم یعنی مرجعیت علمی کشور ایران و گسترش زبان فارسی به عنوان مرکز جذب دانشجویان بین‌المللی قرار گیرد.

وی ادامه داد: جذب دانشجویان بین‌المللی بسیار حائز اهمیت است، زیرا برای کشور منفعت‌های زیادی دارد و سبب پیشرفت همه‌جانبه آن می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را این استان دارد | بیشترین گزیدگی ها مربوط به کدام حیوان است؟
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان
  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد