Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: دست سوء استفاده کنندگان از بیت المال را قطع می کنیم.

حجت الاسلام حسن درویشیان روز یکشنبه ۲۹ دی ماه در مراسم تکریم و معارفه بازرس کل استان کهگیلویه و بویراحمد افزود:  به برکت خون سردار سلیمانی و هم رزمانش تحولی در منطقه و جهان ایجاد شد، به سردار سلیمانی در مقطعی پیشنهاد دادند که طبق نظرسنجی ها محبوبیت خوبی بین مردم دارید، نامزد ریاست جمهوری شوید در جواب گفتند من نامزد شهادت هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: روحیه انقلابی و جهادی باید در همه دستگاه های اجرایی و ارکان کشور ایجاد شود و از این فرصت برای خدمت مردم استفاده کنیم با اشاره به مراسم تشییع جنازه سردار سلیمانی بیان کرد این مراسم معاغدلات جهان و دشمنان را برهم زد و جمعیت چند ده میلیونی نشان داد که مردم با وجود مشکلات پای نظام و انقلاب ایستاده اند و این امر مسئولیت ما مسئولان و کارگزاران را دو چندان می کند

رئیس سازمان بازرسی کل کشور خاطرنشان کرد: از ویژگی های حکمرانی خوب و مدیریت مطلوب این است که در نظام اسلامی بیشتر از سایر نظام ها به موضوع نظارت پرداخته شده است. نظارت لزوما به معنای نظارت‌های بیرونی که سازمان بازرسی و دیوان محاسبات انجام می دهند، این مساله مهم لازم است اما کافی نیست و باید به نظارت‌های درون دستگاهی توجه بیشتری شود.

حجت الاسلام درویشیان تصریح کرد: یکی از رویکردها و مطالبه سازمان بازرسی در این دوره جدید از مسئولین نظارت بر زیر مجموعه خودشان است و همه به نظارت به عنوان یک وظیفه قانونی، شرعی و ملی توجه کنند.

وی ادامه داد: وظیفه اصلی ما پیشگپیری و مطالبه از دستگاه ها برای اقدامات پیشگیرانه است و اصلا دنبال مچ گیری نیستیم اما اگر همه مراحل طی شد و سوء نیت و سوء استفاده ای را بر خلاف قانون و با وجود تذکرات و هشدارها دیده ایم نه تنها مچ گیری می کنیم بلکه مچ و دست آنها را از بیت المال قطع می کنیم.

رئیس سازمان بازرسی کشور تاکید کرد: این که گفته می شود سازمان بازرسی جرات را از مدیران می گیرد و جسارت را از تصمیم گیران سلب می کند را به هیچ وجه قبول ندارم البته به همکارانمان در سراسر کشور توصیه کرده ایم که حتما مساعدت و همکاری در مسائلی که سوء جریان نیست، داشته باشند و اصلا علاقمند به تشکیل پرونده نیستیم و به دنبال از دست دادن نیروی انسانی و مدیران که سرمایه‌های عظیم کشور هستند، نیستیم.

حجت الاسلام درویشیان اظهارکرد: حتما یکی از اولویت های ما صیانت از نیروی انسانی و مدیران شجاعی که در این دوره تحریم ریسک می کنند و تصمیم می گیرند و احیانا اشکال شکلی در کارشان است اما سوء استفاده نمی کنند، است. نباید تحریم و فضای فعلی کشور دستاویز و وسیله ای برای سوء استفاده کننده ها و فرصت طلب ها باشد.

وی تصریح کرد: بسیاری از مشکلات ناشی از بعضی ساختار ها و بسترهای فسادزا است که باید به کمک مجلس، دولت و مسئولان ذیربط شناسایی و  پیگیری برای اصلاح آن‌ها شود. بسیاری از مدیران ما با اینکه می توانند در نبود ساختارهای سالم فساد کنند اما انجام نمی دهند.

رئیس سازمان بازرسی کشور با اشاره به سامانه های الکترونیکی در دستگاه هایی همچون طرح جامع مالیاتی و سامانه های تجارت عنوان کرد: این سامانه ها می تواند کمک کند که تمام فرایندهای انجام شده در دستگاه ها رصد شود بستری برای فساد کردن وجود نخواهد داشت.

حجت الاسلام درویشیان با اشاره به زمین خواری در سطح کشور به خصوص در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: یکی از علل زمین خواری و فساد در حوزه اراضی کشور اجرا نشدن کامل قانون حد نگاری( کاداستر) است، واقعا مایه تاسف است که هنوز این قانون ۲۵ درصد در کشور انجام شده است. دنبال و پیگیر هستیم که این قانون اجرا شود تا جلوی بسیاری از سوء استفاده‌ها را بگیریم.

وی افزود: بسیاری از سوء استفاده ها و فسادها ناشی از قولنامه های زمین هایی است که چند بار خرید و فروش شده اند، و بسیاری از تصرفات ناشی از این خلا است.

رئیس سازمان بازرسی کشور با بیان اینکه آگاهی بخشی در برنامه های مورد توجه سازمان بازرسی کشور است، عنوان کرد: به روسای بازرسی استان ها اعلام کردیم که جلسات آموزشی برای مدیران برگزار شود چرا که آمارها نشان می دهد که تخلفات ناشی از بی اطلاعی و ناآگاهی است.

حجت الاسلام درویشیان خاطرنشان کرد: به همه مدیران دستگاه های اجرایی توصیه می کنم اقداماتی همچون جذب نیرو و سایر موارد که موجب رنجش مردم می شود، را انجام ندهند چرا که به شدت مورد رصد و نظارت مردم هستیم.

وی ادامه داد: مسئولان ارتباط با مردم و شنیدن حرف مردم را در دستور کار داشته باشند ولو اینکه درخواست غیرقانونی داشته باشند که می توان برای آن ها توضیح داد از لحاظ قانونی امکان اجرا وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، رئیس سازمان بازرسی کشور بیان کرد: در قوه قضائیه گفتمان ضد فساد راه افتاده و اجازه دست درازی به کسی نمی دهیم البته در کنار این مساله از مدیران پاک دست حمایت می کنیم. سازمان بازرسی به دستگاه های اجرایی در حل مشکلات مردم کمک می کند.

گفتنی است که در پایان این مراسم از زحمات غلامحسین کرمی، مدیرکل سابق بازرسی استان کهگیلویه و بویراحمد تقدیر و ابوالفتح ابو الهادی بعنوان مدیرکل جدید بازرسی استان معرفی شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی سازمان بازرسي كل كشور كهگيلويه و بويراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۶۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامائیکا کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد

دفتر نخست‌وزیر جامائیکا اعلام کرد که کشور فلسطین را رسما به رسمیت می‌شناسد.

همچنین کامینا جانسون اسمیت، وزیر امور خارجه جامائیکا، تصمیم دولت جامائیکا برای به رسمیت شناختن رسمی فلسطین را به‌عنوان یک کشور تایید کرد.

با این اقدام، جامائیکا به ۱۴۰ کشور دیگر عضو سازمان ملل متحد می‌پیوندد که از راه‌حل ۲دولتی برای مناقشه رژیم صهیونیستی و فلسطین حمایت می‌کنند. جانسون اسمیت بر تعهد جامائیکا به رعایت اصول منشور ملل متحد، ترویج احترام متقابل، همزیستی مسالمت‌آمیز و حق تعیین سرنوشت تاکید کرد.

این تصمیم در بحبوحه نگرانی‌های طولانی مدت در مورد بحران غزه گرفته شده است و جامائیکا از آتش‌بس فوری و افزایش دسترسی به کمک‌های بشردوستانه حمایت می‌کند. دولت بر حمایت خود از گفتگو‌های دیپلماتیک به عنوان کلید حل مناقشه و تضمین امنیت و حاکمیت همه طرف‌های درگیر تاکید می‌کند.

وزارت امور خارجه این کشور در بیانیه‌ای اعلام کرد: این تصمیم با تعهد قوی جامائیکا به اصول منشور سازمان ملل متحد است که به دنبال ایجاد احترام متقابل و همزیستی مسالمت‌آمیز بین طرف‌ها و همچنین به رسمیت شناختن حق مردم برای تعیین سرنوشت است.

براساس گزارش روسیا الیوم، پس از قطعنامه‌ای که مجمع عمومی با اکثریت قاطع در ۲۹ نوامبر تصویب کرد، فلسطین به عنوان دولت غیرعضو ناظر در سازمان ملل پذیرفته شد. فلسطین در سال ۲۰۱۱ درخواست عضویت کامل کرد، اما درخواستش در آن زمان از حمایت لازم برای انتقال به مرحله رأی‌گیری در شورای امنیت برخوردار نشد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • تجمع حمایت از طرح نور فراجا در دزفول
  • (تصاویر) بازرسی بدنی شرکت کنندگان در کنکور، قبل از ورود به جلسه آزمون
  • لزوم ابلاغ ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان در فروشگاه‌ها
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • هیچ دولتی بدون مشارکت مردم توسعه پذیر نیست
  • حضور واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • جامائیکا کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
  • سازمان بازرسی کل کشور به ماجرای «نوکیای ایرانی» ورود کند
  • متهم شدن برخی از مدیران سابق سازمان حفظ نباتات به قاچاق
  • توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست