Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@03:42:30 GMT

آخرین وضعیت راههای مناطق سیلزده سیستان

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۷۶۵۷۷

آخرین وضعیت راههای مناطق سیلزده سیستان

حیدر مطاعی در گفت وگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت روستاهای سیلابی جنوب شرق کشور اظهار داشت: در روزهای اخیر وضعیت ما تا حدودی بهتر شده است؛ در سیستان و بلوچستان تنها ۲۴ روستا باقی مانده که هنوز جاده دسترسی آنها بازگشایی نشده است. البته ما همچنان در مرحله بازگشایی قرار داریم و صرفاً ترددها را برقرار می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن اینکه روستاهای اصلی و فرعی همگی تا پایان روز چهارشنبه هفته گذشته بازگشایی شدند و فقط راه‌های روستایی ۲۴ روستا مسدود است که آبگرفتگی اجازه عملیات به نیروهای راهداری را نمی‌دهد.

۲۴ روستا در سیستان و بلوچستان و ۵ روستا در هرمزگان همچنان محصور در سیل

وی با بیان اینکه تا امشب (یکشنبه ۲۹ دی ماه) همه ۲۴ راه روستای مسدود سیستان و بلوچستان بازگشایی خواهند شد، ادامه داد: در هرمزگان تا ظهر دیروز (شنبه ۲۸ دی ماه) ۷ محور روستایی مسدود بود که تا شب گذشته دو محور دیگر بازگشایی شد؛ این ۵ محور روستایی باقی مانده نیز طی روزهای یکشنبه و دوشنبه (۲۹ و ۳۰ دی ماه) بازگشایی می‌شوند که علت طولانی شدن زمان بازگشایی این محورها، کوهستانی و طولانی و دور از دسترس بودن این مسیرهاست برخی مسیرها نیز دچار رانش شده اند که عملیات بازگشایی را با سختی روبه رو کرده است.

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تصریح کرد: برآورد خسارت به صورت تقریبی انجام شده چون فعلاً دستور کار اصلی، بازگشایی محورها و سپس بازسازی آنهاست. چون صرفاً قرار است کاری کنیم که امکان تردد در جاده‌های اصلی، فرعی و روستایی برقرار شود. همکاران ما در حال بهسازی سطح جاده‌ها هستند؛ در روزهای نخست پس از سیل، فقط امکان تردد وجود داشت یا صرفاً یک لاین را باز کرده بودیم اما در دو سه روز اخیر توانسته ایم سطح کیفی تردد را افزایش داده و امکان عبور خودروهای بیشتری فراهم شده است که درنتیجه کار امدادرسانی به مردم سیل زده روند سریع‌تری به خود گرفته است.

۱,۰۰۰ میلیارد تومان؛ مجموع خسارات سیلاب به راه‌های جنوب شرق

وی میزان خسارت سیل در سیستان و بلوچستان را ۷۵۰ میلیارد تومان دانست و گفت: این میزان خسارت شامل خساراتی است که به ابنیه فنی، پل‌ها و راه‌ها وارد شده و همچنین شامل هزینه‌هایی است که برای بازسازی این محورها نیاز داریم. در هرمزگان ۲۳ میلیارد تومان و در جنوب کرمان ۳۲ میلیارد تومان است که مجموعاً هزار میلیارد تومان خساراتی است که سیل به راه‌ها و ابنیه فنی در حنوب شرق کشور وارد کرده است.

مطاعی با اشاره به بسیج امکانات راهسازی کشور برای بازگشایی و بهسازی و نوسازی محورهای سیل زده سه استان جنوب شرقی یادآور شد: تمام ماشین آلات راهسازی بخش خصوصی، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور و همچنین قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا به این منطقه منتقل شده تا امکان تردد در راه‌ها برقرار شود.

چرا از تأسیسات موقتی استفاده نمی‌شود؟

وی در خصوص استفاده از تأسیسات موقتی راهسازی مانند پل‌های خرپایی در بازسازی محورها و ابنیه فنی آسیب دیده در سیل سیستان و بلوچستان تأکید کرد: هر طور که هست توانسته ایم تردد را برقرار کنیم، با توجه به اینکه سیل هرمزگان و سیستان و بلوچستان در چند دهه اخیر بی سابقه بوده و ممکن است دوباره چنین اتفاقی رخ دهد، لذا اجرای اقدامات موقتی به صلاح نیست و بهتر است اقدامات اساسی انجام دهیم؛ چون ممکن است دو سه سال دیگر باز هم چنین سیلاب‌هایی رخ دهد؛ چرا که اگر چند میلیارد تومان برای ساخت یک پل هزینه کنیم، اما دوباره در دو سه سال آینده با سیلاب دیگری تخریب شود، هدررفت منابع ملی است؛ اگرچه این اقدامات زمان بر خواهد بود، اما توان تلاش خود را به کار می بریم که روز به روز کیفیت ساخت و ساز فعالیت‌های عمرانی را ارتقا دهیم.

کد خبر 4828967 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای سیل سیستان و بلوچستان سیل سیستان و بلوچستان بانک مرکزی ایران قیمت دلار سقوط هواپیما قیمت نفت بازار سهام سقوط هواپیمای اوکراینی بورس قیمت سکه بهار آزادی وزارت جهاد کشاورزی سازمان هواپیمایی کشوری سازمان بورس و اوراق بهادار ایالات متحده آمریکا وزارت صنعت معدن و تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۶۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس داده‌ها و اطلاعات بارش‌های سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال جاری آبی تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بیشترین کاهش بارش با منفی ۴۳ درصد مربوط به استان قزوین است.

پس از قزوین، استان‌های سمنان و تهران به ترتیب به رشد منفی ۴۱.۳ و ۳۹.۸ درصد در رده‌های دوم و سوم کمترین بارش‌ها در بازه اشاره شده قرار دارند. میزان کاهش بارش در تهران ۹۳.۵ میلیمتر بوده؛ این در حالی است که با وجود بارش‌های قابل توجه طی روزهای اخیر در کشور، اما همچنان بارش‌ها در ۲۲ استان منفی است. بارش‌ها در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت افزایش یافته است.

بیشترین بارش‌ها برای استان سیستان و بلوچستان با رشد ۵۴.۲ درصدی، یزد ۴۱.۵ درصد و خراسان جنوبی با ۱۹.۷ درصد ثبت شده است.

در مجموع از ابتدای سال آبی جاری تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بارندگی در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

کد خبر 6096428

دیگر خبرها

  • (ویدئو) نقش سد‌ها در کنترل سیل اخیر سیستان بلوچستان
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • اعزام ۳۶۰ گروه جهادی به مناطق هدف خدمت‌رسانی در سیستان و بلوچستان
  • ورود عمره گزاران دو استان به فرودگاه بین المللی زاهدان
  • فیلم/بارش شدید باران در زابل شمال سیستان و بلوچستان
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان