Web Analytics Made Easy - Statcounter

شخصیت‌های سیاسی داخل لیبی درباره میزان موفقیت نشست برلین دیدگاه‌های متفاوتی دارند .برخی این نشست را شکست خورده می‌دانند و بعض دیگر آن را بسترساز اقدامات بعدی درخصوص پایان دادن به بحران لیبی معرفی می‌کنند ۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۹ بین الملل آفریقا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از سایت " الوسط – لیبیا"  یک عضو مجلس قانونگذاری لیبی (مستقر در شرق و حامی ژنرال خلیفه حفتر) با اشاره به برگزاری نشست برلین گفت: اگر گروه‌های تروریستی در لیبی متلاشی، تشکلات نظامی یکپارچه سازی نشود و سلاح‌ها  در اختیار ارتش قرار نگیرد، نشست برلین مانند سایر نشست‌های گذشته با شکست روبرو خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صالح افحیمه افزود: موفقیت نشست برلین در گروی تشکیل دولت وحدت ملی با ماموریت‌های مشخص است. همچنین برگزاری انتخابات سراسری در کشور تحت نظر سازمان ملل و یکپارچه کردن ساختار نظام قانونگذاری در لیبی از دیگر شروط موفقیت این نشست محسوب می‌شود.

نماینده دیگرمجلس قانونگذاری لیبی ( مستقر در طرابلس و حامی  دولت وفاق ملی) گفت: نشست برلین دستاورد جدیدی به دنبال نخواهد داشت. نشست ژنو تنها راه حل پایان دادن به بحران لیبی است.

مصاحبه| قناد باشی:کشورهای حاضر در نشست برلین درباره لیبی به دنبال سهم خواهی هستند نه ایجاد صلح

جلال الشویهدی با بیان اینکه نشست ژنو به پیشنهاد نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور لیبی در پایان ماه جاری میلادی برگزار خواهد شد، اظهار داشت: باید بسترهای لازم برای گفت وگوی لیبیایی _ لیبیایی در ژنو فراهم شود و انتظار می‌رود فشارها برای برقراری آتش بس در لیبی به طرف‌های درگیر در جنگ طرابلس وارد شود.

عضو شورای عالی دولت (شرق ) با ابراز خوش بینی به نشست برلین به درگاه خبری  الوسط لیبیا گفت: این نشست اشتباهات نشست پالرمو را تکرار نخواهد کرد. به ویژه اینکه صدر اعظم آلمان تضمین‌های بین‌المللی از کشورهایی همچون آمریکا و روسیه در خصوص مصوبات این نشست  گرفته‌ و مصم است که این مصوبات را اجرایی کند.

سعد بن شراده تصریح کرد: محورهای مهم نشست برلین چراغ راهی برای گفت وگوهای لیبیایی _ لیبیایی در ژنو خواهد بود که از جمله آن می‌توان به تثبیت آتش بس، تقسیم مناطق نفوذ دربین طرف‌های درگیر در جنگ لیبی اشاره کرد.

عضو دیگر شورای عالی دولت ( شرق _ مستقر در طبرق ] گفت: هدف ظاهری نشست برلین این است که یک توافق بین‌المللی برای پایان دادن به بحران لیبی ایجاد کند و هدف پنهان آن لغو مشروعیت دولت وفاق لیبی است چرا که در این نشست، دولت‌های حامی ژنرال حفتر حضور دارند اما کشورهای حامی دولت وفاق ملی منهای ترکیه حضور ندارند.

عبدالقادر حویلی تصریح کرد: چنانچه نشستی بدون تضمین‌های بین‌المللی باشد امکان موفقیت آن بسیار ضعیف خواهد بود لذا امیدوارم نشست برلین به صدور یک بیانیه‌ای بی نتیجه منجر نشود.

انتهای پیام/

 

R7969/P/S8,88,89,90/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "لیبی"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار لیبی اخبار لیبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۶۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت عراق استفاده از واژه «اسرائیل» را در رسانه‌ها ممنوع کرد

در نشست مشترک هیات رسانه‌ای ایران و عراق در بغداد بر لزوم اهمیت مسئله فلسطین و دفاع از ملت مظلوم تا پیروزی نهایی تاکید شد. در این نشست اعلام شد که استفاده از «اسرائیل» در رسانه‌های عراقی ممنوع شده و آن‌ها باید از رژیم صهیونیستی به جای این واژه استفاده کنند.   به گزارش ایسنا، در نشست هیات رسانه‌ای بازدید کننده ایران به ریاست فرشاد مهدی‌پور، معاون رسانه‌ای و تبلیغات وزارت ارشاد با هیات کمیسیون رسانه و ارتباطات عراق به ریاست علی الموید که در بغداد برگزار شد، دو طرف درباره گسترش همکاری های دوجانبه رسانه‌ای، مدیریت تولید محتوا، جلوگیری از اخبار جعلی و تشکیل اتاق فکر مشترک و همچنین بازتاب جهانی مراسم اربعین رایزنی و تبادل نظر کردند.    در این نشست فرشاد مهدی پور با تاکید بر اولویت دادن به مسئله فلسطین به عنوان اولویت جهان اسلام، پیشنهاد کرد رویداد بزرگی با حضور فعالان رسانه‌ای حامی فلسطین در کشور عراق برگزار شود تا از ظرفیتهای آحاد و افکار عمومی کشورهای اسلامی استفاده شود.    همچنین علی الموید، رئیس کمیسون رسانه و ارتباطات عراق نیز در این نشست ضمن تاکید بر گسترش روابط رسانه‌ای دو کشور ایران و عراق، پرداختن به اهمیت مسئله فلسطین را ضروری دانست و گفت: اربعین همیشه استمرار داشته است و دارد و مسئله فلسطین نیز تا پیروزی کامل امت اسلام و نابودی رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داشت‌.   وی افزود: استفاده از کلمه اسرائیل در رسانه‌های عراق ممنوع شده است و بجای آن از رژیم صهیونیستی یا رژیم غاصب صهیونیستی استفاده می‌شود. فشارهایی از سوی آمریکا و برخی کشورها برای جلوگیری از اجرای آن وارد شد اما این مسئله قانونی و اجرایی شده است.    رئیس کمیسیون رسانه و ارتباطات عراق در ادامه گفت: روز جمعه همه دانشگاه‌های عراق شاهد برپایی تظاهرات در حمایت و همبستگی با دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا که مورد سرکوب و ضرب و شتم قرار گرفتند بود.   وی همچنین درباره موضع دولت عراق بیان کرد: نخست وزیر در نشست سازمان ملل و همچنین گفت‌وگو با بایدن، دفاع مقتدرانه‌ای ملت مظلوم فلسطین‌ کرد که بی‌سابقه بود.   الموید در ادامه با اشاره به برگزاری همایش کشورهای عربی در امارات متحده عربی در آینده نزدیک خاطرنشان کرد: این همایش را به کارزار بزرگ عربی دفاع از ملت فلسطین تبدیل خواهیم کرد و به برخی کشورها اعلام کرده‌ایم و آن‌ها هم استقبال کرده‌اند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • احمدی نژاد عازم مجارستان شد
  • محمود احمدی نژاد به خارج از کشور رفت /علت چیست؟ +تصاویر
  • وحشت روزنامه دولت از برملاشدن ناتوانی‌های اقتصادی دولت سیزدهم
  • تشدید خشونت‌ها علیه سیاستمداران، چالشی برای آلمان
  • ۸۰۰ روستای خوزستان آسفالت شد
  • عکس/ نشست مشترک اعضای هیئت دولت با استانداران
  • تظاهرات حامیان فلسطین در برلین
  • نشست مشترک هیأت دولت با استانداران آغاز شد
  • تلاش روسیه برای افتتاح کنسولگری در بنغازی
  • دولت عراق استفاده از واژه «اسرائیل» را در رسانه‌ها ممنوع کرد