Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی معاون فنی انتقال خون خراسان رضوی گفت: از تمامی مراکز خصوصی، دولتی و سازمان‌های مردم نهادی که شرایط استقرار گروه‌های سیار انتقال خون را دارند تقاضای همکاری داریم.

علی حسنی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با تاکید بر کمبود منابع خونی استان گفت: عواملی مانند وجود شرایط ناپایدار اقتصادی و اجتماعی، سردی هوا و برف و یخ‌بندان، همه این موارد باعث می‌شوند که تمرکز ما به مدیریت آن‌ها معطوف شود و نتیجه این ناپایداری‌ها کاهش ذخایر خونی استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به این دلایل ما ممکن است نتوانیم پاسخ‌دهی مناسب، به‌موقع و کافی به تمام مراکز درمانی داشته باشیم. برای اینکه این مشکل مهم برطرف شود از همه افرادی که واجد شرایط اهدای خون هستند درخواست می‌کنم با وجود محدودیت‌هایی که ممکن است در آخر هفته به دلیل برودت هوا و یخبندان وجود داشته باشد، حتماً اهدای خون را جزو برنامه‌های خود قرار دهند و به ما کمک کنند ذخایر خونی را به سطح پایداری برسانیم تا در چند روز آینده که محدودیت‌ها بیشتر خواهد شد، بتوانیم نیاز بیماران را به‌موقع پاسخ دهیم و با چالشی مواجه نشویم.

معاون فنی انتقال خون خراسان رضوی بیان کرد: در حال حاضر، ذخایر خونی استان نسبتاً قابل قبول است اما با توجه به مشکلاتی که وجود دارد، حفظ این شرایط دشوار است. ضرورت دارد که تمام کسانی که شرایط اهدای خون را دارند در چند روز آینده بیشازپیش مراجعه کنند تا ما بتوانیم ذخایر خونی را در حد قابل قبول و پایداری حفظ کنیم و پاسخگوی نیازهای مراکز درمانی باشیم تا دچار مشکل نشوند.

حسنی گفت: درحال حاضر ما در سطح استان پایگاه‌های انتقال خون قوچان، تربت حیدریه و گناباد را داریم که در نوبت صبح پذیرش خواهند داشت. پایگاه‌های ما در مشهد شامل موارد ذیل است:

* پایگاه امام رضا(ع): ابتدای خیابان دانشگاه؛

* پایگاه امید: طبقه منفی یک مجتمع امید در نبش شیرازی 3؛

* پایگاه ثامن: پارکینگ شماره چهار در اطراف حرم؛

* پایگاه شهید کریمی: قاسم‌آباد، شریعتی 38؛ 

* پایگاه مهر: نبش ابوطالب 33؛ 

* پایگاه استقلال یا میلاد: بلوار استقلال، بین استقلال 2 و 4.

وی اظهارکرد: تمامی پایگاه‌ها در نوبت صبح پذیرش دارند و پایگاه مرکزی ما در تقی‌آباد در نوبت بعدازظهر هم فعالیت می‌کند. از عزیزان خواهش می‌کنیم در نوبت‌های اعلام‌شده به پایگاه‌های اهدای خون ما مراجعه کنند تا ما بتوانیم محدودیت‌های فزاینده‌ای که در چند روز آینده با آن‌ها مواجه هستیم را در جهت سلامت هموطنان و افرادی که به خون نیازمندند، مدیریت کنیم.

معاون فنی انتقال خون خراسان رضوی با اشاره به وجود گروه‌های سیّار برای اهدای خون، گفت: از تمام مراکز خصوصی، دولتی و سازمان‌های مردم‌نهادی که شرایط استقرار گروه‌های سیار خون‌گیری دارند، تقاضا می‌کنیم اگر می‌توانند افرادی را به انتقال خون ترغیب کنند، با روابط‌عمومی ما تماس بگیرند و اطلاع‌رسانی کنند. در این زمینه، هماهنگی‌های لازم انجام خواهد شد و حتماً گروه‌های سیار ما در آن محل مستقر خواهند شد و به این ترتیب می‌توانند نقش خود را در سلامت هم‌وطنان ایفا کنند.

حسنی افزود: نیاز به خون همیشگی است و اهدای خون نیز باید همیشه وجود داشته باشد. مدت نگهداری فراورده‌های خونی بسیار محدود است و ما نمی‌توانیم مقدار زیادی خون بگیریم و برای مدت زیادی نگهداری کنیم، خون را حداکثر یک ماه می‌توان نگهداری کرد. باتوجه به نیاز استان فراورده‌های خونی که تولید می‌شوند، به‌سرعت به مصرف می‌رسند و زیاد در مرحله ذخیره‌سازی نمی‌مانند. همین مسئله نشان‌دهنده این است که ما باید ذخایر بیشتر داشته باشیم که با روند مرتبی به مصرف برسند.

وی ادامه داد: نیاز به خون برای همه گروه‌های خونی احساس می‌شود، زیرا نیازمندان ممکن است جزو همه گروه‌های خونی باشند. اما از آن‌جایی که دسترسی به گروه‌های خونی منفی به این دلیل که فراوانی دارندگان گروه‌های خونی منفی نسبت‌به گروه‌های خونی مثبت محدودتر است، ضرورت بیشتری دارد تا افرادی که دارای گروه خونی منفی هستند همکاری بیشتری داشته باشند. البته این مسئله به این معنا نیست که ما نیاز بیشتری به گروه خونی منفی داریم و بازهم تاکید می‌کنم نیاز به خون برای همه گروه‌ها وجود دارد و تنها برای اینکه وقفه میان احساس نیاز به خون و رفع این نیاز کمتر شود، باید همکاری بیشتری در این موارد انجام شود.

حسنی افزود: مجموعه انتقال خون استان بابت محدودیت‌هایی که در زمان فراخوانی این مجموعه رخ می‌دهد، عذرخواهی می‌کند از تمام مراجعان و امیدوار هستیم این درخواست هم با استقبال زیادی روبه‌رو شود. قطعاً برای همه ادارات و مجموعه‌ها محدودیت‌هایی وجود دارد که باعث می‌شود ما نتوانیم به‌موقع و آن‌طور که باید و شاید به اشتیاق مراجعه‌کنندگان پاسخ دهیم. انتظارهای طولانی که ممکن است مراجعه‌کنندگان با آن‌ها مواجه شوند به دلیل سوءمدیریت مجموعه نیست، بلکه به دلیل کمبود منابع است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۷۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف تبریز توسعه پیدا می‌کند

شهردار تبریز با حضور در روزبازارهای شهریم دستورات لازم را برای احداث و توسعه بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف شهر با در نظر گرفتن موقعیت مکانی صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، یعقوب هوشیار صبح امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ به همراه احد صادقی رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی، غلامرضا احمدی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی تبریز و علیرضا زبردست مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهرداری تبریز از آخرین وضعیت بازارچه‌های محلی که با نام روز بازار شهریم در برخی از نقاط شهر فعالیت دارند، بازدید کرد.

وی با بیان اینکه بازارچه‌های شهری توسعه پیدا می‌کند، اظهار کرد: تبریز به تناسب وسعت و تعداد جمعیت از بازارچه‌های محلی کمی برخوردار می‌باشد که در این راستا برای احداث و توسعه بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف شهر با در نظر گرفتن موقعیت مکانی دستورات لازم را صادر کرد.

علیرضا زبردست، مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهرداری تبریز نیز ضمن ارائه گزارش وضع موجود و چالش‌های این سازمان، رئوس برنامه‌های پیش رو را تشریح کرد.

وی در خصوص طراحی و استانداردسازی بازارچه‌ها، نظارت و ساماندهی روز بازارهای شهریم، تغییر سیاست در واگذاری غرفه و مدیریت بازارچه‌ها، شناسایی تولیدکنندگان و مشارکت با بخش خصوصی برای تقویت بخش بازرگانی سازمان و راه‌اندازی فروشگاه‌های سیار و عرضه کالاهای اساسی برای تنظیم بازار، برای ارائه خدمات بهتر و با کیفیت‌تر به شهروندان که از جمله برنامه‌های آینده سازمان است، توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش ایمنا، شهردار تبریز از بازارچه‌های مرزداران، یاغچیان، صمدی و بازارچه در حال احداث واقع در منطقه هفت تبریز بازدید و تدابیر لازم برای تکمیل و تجهیز این بازارچه‌های محلی در راستای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان اتخاد کرد.

کد خبر 750750

دیگر خبرها

  • نیاز روزانه به ۱۵۰۰ اهداکننده خون در تهران
  • نیاز روزانه به ۱۵۰۰ اهداکننده خون در تهران / ثبت اطلاعات گروه‌های خونی نادر برای مواقع ضروری
  • تداوم بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
  • رگبار باران در نقاط مختلف کشور 
  • شکایت ده‌ها هزار راننده تاکسی از اوبر در نقاط مختلف جهان
  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد
  • ارتش رژیم صهیونیستی نقاط مختلف غزه را هدف قرار داد
  • استقرار ۲۲۱ شعبه اخذ رای در اصفهان برای انتخابات دور دوم مجلس + فیلم
  • بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف تبریز توسعه پیدا می‌کند
  • بارش باران نقاط مختلف استان زنجان را فرا می گیرد