Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن پیرهادی سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اظهار داشت: فضای اقتصادی امروز کشور نیازمند تحولات اساسی و استفاده از ظرفیت‌های بالقوه‌ای است که توجه به آن‌ها می‌تواند اثرات تحریمی دشمنان را به حداقل رسانده و علاوه بر بهبود معیشت مردم، موجب رونق اقتصادی بنگاه‌های اقتصادی و افزایش تولید داخل شود.

اخبار سیاسی- پیرهادی افزود: متأسفانه یکی از مشکلات اقتصادی کشور در طول این سال‌ها بی‌توجهی به بازار داخلی است که سبب شده از ظرفیت بسیار بالای کشور غفلت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این نکته که در دنیا کمتر کشوری وجود دارد تا بتواند از ظرفیت‌های داخلی در جهت خودکفایی استفاده نماید و ایران عزیز از این پتانسیل برخوردار است افزود: خوشبختانه در کشور ما با توجه به اقلیم متنوع و نیز ظرفیت بالای نیروی انسانی این امکان فراهم است تا بسیاری از محصولات در داخل تولیدشده و نیازی به واردات و صرف هزینه های ارزی نباشد. این موضوع در بسیاری از بخش‌های صنعتی، خدماتی و کشاورزی کشور صدق می‌کند و ما را از بسیاری جهات از دنیا بی‌نیاز می‌گرداند.

این عضو شورای ائتلاف با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر این‌که اقتصاد کشور نباید به دلیل وابستگی‌ها شکننده باشد تصریح کرد: وقتی این امکان وجود دارد درزمینه تأمین معیشت مردم از توان داخلی استفاده کنیم، نباید دربرابر تحریم‌ها منفعل شویم. در نتیجه این موضوع کمک می‌کند تا از شکنندگی اقتصاد رهایی یابیم. در این زمینه بسیاری از کشورها به دنبال قطع وابستگی هستند و ایران ما نیز با ظرفیت‌هایی که دارد به‌طورقطع و یقین می‌تواند در خیلی از زمینه‌ها از وابستگی‌ها رهاشده و بر روی پای خود بایستد. طبیعتا این به معنی قطع رابطه با دنیا نیست؛ چه اینکه نه در سیاست های کلی نظام است نه به صلاح کشور که با منطقه و دنیا قطع ارتباط کند و دور خود حصار بکشد اما در مقابل تحریم و زورگویی های بین المللی باید ایستادگی کرد.

پیرهادی ضمن بیان این نکته که کشور ما علاوه بر دارا بودن سوخت‌های فسیلی امکان بهره‌مندی از سایر منابع طبیعی تولید انرژی، نظیر انرژی‌های پاک را داراست گفت: به‌این‌ترتیب امکان وابستگی ما به سایر کشورها در حوزه‌های تأمین انرژی کاهش پیداکرده و می‌توانیم از امکانات مالی موجود برای تأمین بهتر معیشت مردم استفاده کنیم و از وابستگی در بسیاری از حوزه‌ها رها شویم.

عضو سابق شورای اسلامی شهر تهران در ادامه ضمن تبیین قابلیت‌های موجود در بازار داخل برای بهبود چرخه عرضه و تقاضا و ارزش‌افزوده‌ای که این مسئله می‌تواند برای تولیدکننده و مصرف‌کننده داشته باشد، گفت: ما در داخل کشور از بازاری 85 میلیونی برخورداریم که برای بسیاری از کشورها داشتن آن آرزوست. به همین دلیل در این مقطع می‌توانیم از بازار داخلی برای ارائه محصولات تولیدی استفاده کرده و ضمن تنظیم بازار و رعایت قیمت‌های مصوب، علاوه بر ایجاد رضایتمندی در بین مردم، محصولات تولید داخل را به بهترین شکل ممکن در جامعه توزیع نماییم تا اثرات تحریم ها بر معیشت مردم به حداقل برسد.

پیرهادی با تأکید بر این نکته که وابستگی به خارج و توجه بیش‌ازاندازه به بازارهای خارجی خود نوعی ایجاد وابستگی کرده و ما را از توجه به بازار داخلی منحرف می‌کند ادامه داد: به عقیده من هر کشور باید بر اساس اقتصاد ملی خود برنامه‌ریزی کرده و پایه و اساس آن را بر تولید داخل استوار سازد. اگر قرار باشد ما برای کوچک‌ترین موضوع به بیگانگان وابسته باشیم، امکان رونق تولید و توسعه اقتصادی را از دست خواهیم داد. به همین خاطر باید در سیاست‌گذاری‌های آتی که ان شاالله مجلس آینده در این زمینه پیشرو خواهد بود زمینه رونق تولید و توجه به بازار داخل مدنظر قرارگرفته و ضمن تعامل معقول با خارج از کشور، از میزان وابستگی‌ها کم و بر توجه به تولید و بازار داخل تأکید شود.

سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در پایان خاطرنشان کرد: توجه به اقتصاد داخلی بسیاری از چالش‌های حوزه تولید و اشتغال ما را برطرف خواهد ساخت و موجب می‌شود دغدغه‌های مردم درزمینه بیکاری، رکود و رونق تولید برطرف شود و از سوی دیگر تیر دشمنان ما در جنگ اقتصادی به سنگ بخورد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شورای ائتلاف نیروهای انقلاب بازار داخلی پیرهادی محسن پیرهادی مشکلات اقتصادی بازار داخلی رونق اقتصادی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۱۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • قیمت حبوبات از خرداد کاهشی می‌شود
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقای کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی