Web Analytics Made Easy - Statcounter

تابناک هر روز بسته‌ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم ایران و جهان همچون تغییرات در بازار انرژی، بازار طلا، سکه، مسکن، نفت، خودرو و ... تا خبر‌ها و رویداد‌های جذاب اقتصادی را گردآوری می‌کند.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این پیمانه تیتر‌هایی همچون سبزپوشی شاخص کل بورس تهران در کانال ۴۱۰ هزار واحدی، چرا در بازار صعودی بورس، خبری از عرضه اولیه جدید نیست؟ بهای سکه ۴۰ هزار تومان افت کرد، همچنان منتظر بالا رفتن قیمت جهانی طلا باشیم؟ رشد اقتصادی چین به کمترین میزان در ۲۹ سال گذشته رسید، نظام بانکداری هنوز در ابتدای راه است و کاهش نسبی قیمت دلار در بازار امروز را در بر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همتی: تمرکز بانک مرکزی از این پس، کنترل تورم خواهد بود

همتی رئیس کل بانک مرکزی در یادداشت اینستاگرامی نوشت: تلاش‌های بی وقفه بانک مرکزی به همراه سایر بخش‌های کشور، نظام ارزی کشور را در شرایط بسیارسخت اقتصادی به سامان رسانده است. همان گونه که پیشتر اشاره کردم، بازار ارز محل تخلیه شوک‌های خارجی به اقتصاد و نقش بانک مرکزی نیز جلوگیری از نوسانات بازار و حذف نقش مخرب سفته بازان در این بازار است. بانک مرکزی از این پس، تمرکز خود را بر کنترل تورم خواهد داشت، استفاده از ابزار‌های عملیات بازار باز و تغییر سیاستگذاری پولی بر کنترل تورم، سرلوحه برنامه‌های بانک مرکزی خواهد بود. بدیهی است، در این مسیر، کلید موفقیت، افزایش تولید غیر نفتی داخلی است که باید با سیاست‌های مالی مناسب دولت همراهی شود.

سبزپوشی شاخص کل بورس تهران در کانال ۴۱۰ هزار واحدی

شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز، با افزایش ۷۳۲ واحدی معادل ۰.۱۸ درصد به رقم ۴۱۰ هزار و ۶۹۴ واحد رسید. این در حالی است که در فرابورس شاخص کل با رشد ۲۳ واحدی به رقم ۵ هزار و ۲۹۶ واحد رسید. همچنین شاخص قیمت (وزنی-ارزشی)، با افزایش ۱۹۵ واحدی معادل ۰.۱۸ درصد به رقم ۱۰۹ هزار و ۶۱۲ واحد رسید.
شاخص کل هم وزن نیز با رشد ۷۷۲ واحدی معادل ۰.۶۱ درصد، عدد ۱۲۶ هزار و ۷۸۷ واحد را به نمایش گذاشت. شاخص قیمت (هم وزن) نیز با افزایش ۵۱۵ واحدی معادل ۰.۶۱ درصد به رقم ۸۴ هزار و ۶۰۸ واحد رسید. همچنین شاخص سهام آزاد شناور، ۱۹۳۱ واحد افزایش معادل ۰.۴۰ درصد را رقم زد و به سطح ۴۸۵ هزار و ۳۶۲ واحد رسید. همچنین شاخص بازار اول با ۴۹۵ واحد افزایش معادل ۰.۱۷ درصد به رقم ۲۹۴ هزار و ۸۵۸ واحد رسید و شاخص بازار دوم نیز، با ۱۶۵۴ واحد افزایش معادل ۰.۱۹ درصد همراه بود و عدد ۸۵۱ هزار و ۵۵۳ واحد را به نمایش گذاشت.

چرا در بازار صعودی بورس، خبری از عرضه اولیه جدید نیست؟

معاونت نظارت بر بورس ها و ناشران سازمان بورس در گفت و گو با نبض بورس در خصوص برخی انتقادات در مورد عدم عرضه

شرکت‌های جدید در بازار سرمایه با توجه به روند صعودی حاکم بر شاخص کل گفت: بررسی شرکت‌های متقاضی پذیرش در شرکت بورس تهران و فرابورس انجام می‌شود و وظیفه سازمان برگزاری جلسات هیات پذیرش بوده که منظم این جلسات برگزار می‌شود و وضعیت شرکت‌های متقاضی بررسی و مشکلات موجود به آنان اعلام شده و در نهایت منجر به نهایی شدن پذیرش یا عدم پذیرش یک شرکت در بازار سرمایه می‌شود.

وی ادامه داد: آنچه باعث تاخیر در عرضه‌های اولیه شده، آماده سازی این شرکت‌ها و برطرف کردن مطرح شدن در جلسات هیات پذیرش است، چون برطرف کردن این مشکلات در مواردی طولانی شده و به غیر از این سازمان بورس منعی برای عرضه اولیه وجود ندارد و در این زمینه اگر شرکت‌ها هر چه سریعتر شرایط کلی پذیرش را کسب کنند، امکان عرضه اولیه سریع‌تر وجود خواهد داشت. امیری در پاسخ به دیگر پرسش در خصوص افزایش ساعات معاملات با توجه به رشد قابل توجه حجم و ارزش معاملات نیز گفت: این درخواست باید از طرف بورس‌ها به سازمان ارائه شود تا بتوانیم آن را در هیات مدیره سازمان بررسی و در خصوص آن تصمیم گیری شود.

بهای سکه ۴۰ هزار تومان افت کرد

هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران امروز با کاهش ۴۰ هزار تومانی قیمت نسبت به روز معاملاتی گذشته به چهار میلیون و ۸۳۰ هزار تومان افت کرد. هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم در بازار آزاد تهران در ساعت ۱۳ و ۳۰ دقیقه امروز به بهای چهار میلیون و ۸۱۰ هزار تومان فروخته شد. همچنین نیم سکه نیز دو میلیون و ۴۴۰ هزار تومان، ربع سکه یک میلیون و ۴۴۰ هزار تومان و هر قطعه سکه گرمی ۹۲۰ هزار تومان داد و ستد شد. هر گرم طلای خام ۱۸ عیار ۴۹۱ هزار تومان و هر مثقال طلا نیز دو میلیون و ۱۲۹ هزار تومان به فروش رسید.

همچنان منتظر بالا رفتن قیمت جهانی طلا باشیم؟

گروه MKS PAMP در گزارش خود از دورنمای سال ۲۰۲۰ بازار طلا اعلام کرد که همچنان در سال میلادی جاری به طلا، نقره و پالادیم خوش بین مانده است. طلا همچنان فلز امن برای سرمایه گذارانی خواهد بود که در شرایط نوسان و ابهام بازار، متقاضی پناهگاه مطمئن دارایی می‌شوند. طبق پیش بینی تحلیلگران گروه MKS PAMP، قیمت هر اونس طلا در سال میلادی جاری تا مرز ۱۷۸۰ دلار صعود خواهد کرد و میانگین آن به ۱۶۳۶ دلار می‌رسد. در این بین انتظار می‌رود طلا از سطح حمایتی ۱۵۲۰ دلار پایین‌تر نرود.

عوامل مهمی که از قیمت طلا پشتیبانی می‌کنند، مسائل ژئوپلیتیکی و سیاسی هستند. تنش‌های ژئوپلیتیکی در خاورمیانه به دقت دنبال می‌شوند و یکی از عوامل موثر بر قیمت طلا خواهد بود. انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هم ممکن است نوسانات بیشتری را برای قیمت فلزات ارزشمند و دلار آمریکا ایجاد کند. عامل دیگری که از بالا ماندن قیمت طلا حمایت می‌کند، سیاست تسهیلی بانک‌های مرکزی در فضای رشد اقتصادی اندک است. این دورنما در حالی منتشر شده که قیمت طلا فعلا در محدوده ۱۵۵۰ دلار حمایت شده است. تحلیلگران این شرکت انتظار دارند بانک‌های مرکزی همچنان خریدار بزرگ طلا باشند.

همچنین با وجود این که نقره در سال ۲۰۲۰ زیر سایه طلا خواهد ماند، تحلیلگران گروه MKS PAMP انتظار دارند قیمت هر اونس نقره تا مرز ۲۱ دلار صعود کند و میانگین قیمت آن در سال میلادی جاری ۱۸ دلار و ۶۲ سنت باشد. در میان فلزات گروه پلاتین هم تحلیلگران بی‌نهایت به پالادیم خوش بین هستند و احتمال اندکی برای نزول قیمت قائل هستند، زیرا همزمان با کاهش عرضه، تقاضای قوی برای این فلز ارزشمند وجود دارد.

کاهش نسبی قیمت دلار در بازار امروز

در معاملات امروز بازار ارز، شاهد افت نسبی نرخ دلار و یورو در صرافی‌های مجاز و بانکی سطح کشور هستیم، به گونه‌ای که در حال حاضر هر اسکناس دلار آمریکا در صرافی‌های مجاز و بانکی به نرخ ۱۲۹۰۰ تومان از مردم خریداری شده و به قیمت ۱۳۰۰۰ تومان به متقاضی دریافت دلار فروخته می‌شود که نسبت به روز قبل، ۵۰ تومان کاهش داشته است. همچنین هر اسکناس یورو در این صرافی‌ها به نرخ ۱۴۴۰۰ تومان از مردم خریداری و به قیمت ۱۴۵۰۰ تومان به متقاضی دریافت یورو فروخته می‌شود که نسبت به روز قبل، ۱۵۰ تومان افت نرخ داشته است. در بازار آزاد نیز خبر‌های دریافتی حکایت از افت نرخ دلار و یورو به رقم‌های ۱۳۴۱۰ و ۱۴۹۵۰ تومان دارد.

رشد اقتصادی چین به کمترین میزان در ۲۹ سال گذشته رسید

آمار‌های رسمی که اخیرا منتشر شده نشان می‌دهد چین به عنوان دومین اقتصاد برتر جهان از سال ۲۰۱۹ رشد اقتصادی ۶.۱ درصدی داشته که کمترین میزان در ۲۹ سال گذشته محسوب می‌شود. دفتر آمار چین با انتشار این رقم اعلام کرد هدف گذاری دولت این کشور نیز ثبت رشد اقتصادی ۶ تا ۶.۵ درصد بوده است. رشد اقتصادی چین در سال ۲۰۱۹ معادل ۰.۷ درصد کمتر از سال ۲۰۱۸ بوده است. این رشد ۶.۱ درصدی کمترین میزان رشد اقتصادی چین از سال ۱۹۹۰ و زمانی که این کشور آسیایی درگیر بحران‌های سیاسی بود و رشد اقتصادی آن به ۳.۹ درصد سقوط کرد به شمار می‌رود.

اداره آمار چین اعلام کرد: تولید ناخالص داخلی این کشور در سال ۲۰۱۹ معادل ۱۴.۳۸ تریلیون دلار بوده است که بیش از نیمی از این حجم تولید ناخالص داخلی مربوط به بخش خدمات است. در سال ۲۰۱۹ خرده فروشی در چین ۸ درصد رشد کرده است. آمار‌های حاکی از آن است که جمعیت چین در پایان سال ۲۰۱۹ از مرز ۱.۴ میلیارد نفر گذشته است.

زمان واریز سهمیه بنزین بهمن ماه اعلام شد

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: سهمیه بنزین بهمن ماه ساعت ۲۴ فردا شب (دوشنبه شب) به کارت سوخت خودرو‌ها واریز خواهد شد. فاطمه کاهی امروز در گفتگو با ایرنا با اعلام اینکه سهمیه بنزین هر ماه در ساعت صفر اولین روز همان ماه به کارت سوخت خودرو‌ها واریز می‌شود، ادامه داد: سهمیه بنزین بهمن ماه فردا شب به کارت‌ها واریز خواهد شد. وی با اشاره به اینکه سهمیه‌ها تغییری نخواهد داشت، افزود: بر اساس جدول اعلام شده، سهمیه بنزین هر خودرو واریز می‌شود که این میزان برای خودرو‌های بنزینی ۶۰ لیتر در ماه و خودرو‌های سواری دوگانه سوز ۳۰ لیتر در ماه است. کاهی در مورد تعیین سهمیه بنزین برای سفر‌های نوروزی نیز گفت: این موضوع هنوز در شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی مطرح نشده است.

نظام بانکداری هنوز در ابتدای راه قرار دارد

شافعی رئیس اتاق ایران در ششمین نشست هیات نمایندگان اتاق ایران اظهار داشت: واقعیت این است که نظام بانکداری کشور هنوز در میانه راه قرار دارد. به این معنا که قوانین بانکداری کشور به لحاظ فقهی و شرعی با اشکال مواجه نیست، زیرا در زمان تصویب قوانین بانکداری اسلامی هم شورای نگهبان انطباق آن با شرع مقدس اسلام را تایید کرد و هم مراجع آن زمان این قوانین را تایید کردند. التبه این به معنای آن نیست که بهتر از این نمی‌شد قانونی را وضع کرد. بلکه باید توجه داشت که همواره امکان ایجاد وضعیت بهتر وجود دارد و می‌توان با مطالعه مجدد و بازنگری، از عقود دیگر در قانون بانکداری بدون ربا استفاده کرد که پیش از این به هر دلیل، قانون‌گذاران به آن توجه نداشتند.

رد پای خودروسازان چینی برای تولید در هند

شرکت گریت‌وال موتور چین با خرید کارخانه جنرال‌موتورز در غرب هند موافقت کرد. دو منبع آگاه با اعلام این خبر به رویترز تاکید کردند که خودروساز چینی به ‌دنبال ساخت محصولات خود در هند است. به گفته این منابع، انتظار می‌رود گریت‌وال که یکی از بزرگ‌ترین فروشندگان شاسی‌بلند‌ها در چین محسوب می‌شود، برای خرید این کارخانه مبلغی بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیون دلار را پرداخت کند. این اقدام درواقع گام نخستین گریت‌وال برای تولید و فروش خودرو در هند و آغازی برای پایان حضور جنرال‌موتورز در هند خواهد بود. در ماه‌های اخیر خودروسازان چینی برای مقابله با کاهش تقاضا در بازار چین، به حضور در بازار قابل‌توجه هند روی آورده‌اند و به گفته منابع آگاه، موفقیت سائیک‌موتور، دیگر خودروساز چینی در این کشور برای رقبای دیگر الهام‌بخش بوده است. به نقل از دنیای اقتصاد؛ بر اساس پیش‌بینی‌ها، انتظار می‌رود که هند تا سال ۲۰۲۶، به سومین بازار بزرگ خودروی جهان پس از چین و ایالات‌متحده بدل شود.

چرا خبری از ارزانی خودرو نیست؟

فعالان بازار خودرو معتقدند هنوز فاصله زیادی میان قیمت کارخانه و بازار وجود دارد که این مشکل با افزایش عرضه برطرف خواهد شد، اما وضعیت بازار نشان می‌دهد همچنان خودروسازان در عرضه خودرو قطره چکانی عمل کرده و همین امر عاملی میشود تا هر روز اختلاف قیمت کارخانه محصولات با بازار رشد داشته باشد. علاوه بر این فروشندگان خودرو می‌گویند در حال حاضر فضای مجازی خود مختار پر از آگهی‌های فروش خودرو آن هم با قیمت‌های بالاست، حال آتکه عملاً با رکود بازار خبری از خریدار در بازار نیست. وضعیت این روز‌های بازار خودرو و ثبت قیمت‌های متفاوت برای انواع خودرو‌ها نشان می دهد کاهش قیمت‌ها و رونق بازار در خرید و فروش خودرو آن هم در ماه‌های پایانی امسال همچنان با ابهاماتی زیادی روبه روست. از طرف دیگر بلاتکلیفی خریداران در تحویل خودرو‌های ثبت نامی نیز بر حجم مشکلات مردم اضافه کرده است. /تسنیم

منبع: تابناک

کلیدواژه: مکانیسم ماشه رابرت مک ایر سردار حاجی زاده زینب ابوطالبی شهاب حسینی سیلاب سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر لیگ قهرمانان آسیا خانه سینما دلار آمریکا بورس تهران اقتصاد ایران همتی تورم بازار خودرو مکانیسم ماشه رابرت مک ایر سردار حاجی زاده زینب ابوطالبی شهاب حسینی سیلاب سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر لیگ قهرمانان آسیا خانه سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۱۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی

بانک جهانی هشدار داد افزایش تنش‌ها در خاورمیانه، ممکن است قیمت نفت را به بالای ۱۰۰ دلار در هر بشکه برساند و روند نزولی اخیر تورم جهانی را معکوس کند.

به گزارش ایسنا، این موسسه مالی مستقر در واشنگتن اعلام کرد کاهش اخیر قیمت‌های کالا حتی پیش از تحولات اخیر خاورمیانه، روند یکنواختی پیدا کرده و تصمیم برای کاهش نرخ بهره را برای بانک‌های مرکزی، دشوار کرده بود.

بانک جهانی پیش از این، پیش بینی کرده بود میانگین قیمت هر بشکه نفت خام در سال میلادی جاری، به ۸۴ دلار می رسد. در گزارش بازارهای کالای بانک جهانی آمده است: مختل شدن ملایم عرضه نفت ناشی از تنشهای ژئوپلیتیکی، ممکن است قیمت نفت برنت را امسال به ۹۲ دلار در هر بشکه افزایش دهد اما در صورت اختلال شدیدتر عرضه، قیمت نفت از مرز ۱۰۰ دلار در هر بشکه عبور خواهد کرد و تورم جهانی در سال ۲۰۲۴ را به میزان یک درصد افزایش می دهد.

در فاصله اوسط سال ۲۰۲۲ تا اواسط سال ۲۰۲۳، قیمتهای جهانی کالا، حدود ۴۰ درصد کاهش یافت و عامل اصلی کاهش حدود ۲ درصدی نرخ جهانی تورم طی همین مدت بود. طبق گزارش بانک جهانی، اما از اواسط سال ۲۰۲۳، شاخص قیمتهای کالای این نهاد، تا حد زیادی بدون تغییر مانده است.

بازارهای مالی در واکنش به تورم چسبنده تر از حد انتظار، انتظارات خود درباره گستردگی و روند کاهش نرخهای بهره در سال میلادی جاری را تعدیل کرده اند.

ایندرمیت گیل، اقتصاددان ارشد بانک جهانی گفت: تورم جهانی، شکست ناپذیر مانده است. کلید اصلی کاهش تورم، کاهش قیمت کالاها است که به مانع برخورد کرده است. این به معنای بالاتر از حد انتظار ماندن تورم در سال جاری و آینده است. دنیا در مقطع آسیب پذیری قرار دارد. یک شوک انرژی بزرگ می تواند بخش عمده پیشرفت حاصل شده در کاهش تورم طی دو سال گذشته را تضعیف کند.

بر اساس گزارش گاردین، بانک جهانی اعلام کرد تشدید تنش‌های ژئوپلیتیکی، می تواند همچنین قیمت گاز طبیعی، کود و مواد غذایی را هم بالا ببرد.

نفت روی ترمز کاهش قیمت زد

قیمت نفت در معاملات روز جمعه، افزایش یافت و تحت تاثیر خوش بینی آمریکا به رشد اقتصادی و نگرانیهای ژئوپلیتیکی، در مسیر ثبت رشد هفتگی پس از دو هفته کاهش متوالی قرار گرفت.

بهای معاملات نفت برنت با ۳۱ سنت معادل ۰.۴ درصد افزایش، به ۸۹ دلار و ۳۲ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۲۳ سنت معادل ۰.۵ درصد کاهش، به ۸۳ دلار و ۸۰ سنت در هر بشکه رسید. نفت برنت در معاملات روز پنج شنبه با ۹۹ سنت افزایش و وست تگزاس اینترمدیت با ۷۶ سنت افزایش، بسته شده بودند.

از ابتدای هفته جاری تاکنون، نفت برنت ۲.۳ درصد و شاخص نفت آمریکا، ۰.۸ درصد افزایش داشته است.

جانت یلن، وزیر خزانه داری آمریکا، روز پنجشنبه به رویترز گفت: رشد تولید ناخالص داخلی آمریکا در سه ماهه اول، ممکن است مورد بازنگری قرار گرفته و نرخ بالاتری برای آن ثبت شود و تورم پس از اینکه مجموعه ای از عوامل مختلف، اقتصاد را در ضعیفترین عملکرد خود در حدود دو سال اخیر نگه داشت، کاهش خواهد یافت. وزیر خزانه داری آمریکا اعلام کرد رشد اقتصادی کشورش احتمالا قویتر از میزبانی است که آمار سه ماهه ضعیف تر از حد انتظار، نشان می دهند.

آمارها نشان داد رشد اقتصادی در سه ماهه اول، آهسته شد و قبل از اظهارات یلن، پس لرزه های ناشی از شتاب رشد تورم بر قیمت نفت تاثیر گذاشته بود زیرا سرمایه گذاران محاسبه کردند که فدرال رزرو تا قبل از سپتامبر نرخ بهره را کاهش نخواهد داد.

در بخش‌های دیگر، نگرانی‌ها پیرامون عرضه به دلیل ادامه تنش‌های ژئوپلیتیکی در خاورمیانه، از افزایش قیمت‌ها حمایت کرد. رژیم صهیونیستی پس از این که اعلام کرد مردم عادی را از جنوب شهر غزه خارج خواهد کرد و یک عملیات همه جانبه را آغاز می کند، حملات هوایی به رفح را تشدید کرد.

بر اساس گزارش رویترز، اما آنچه باعث دامن زدن به نگرانی‌ها نسبت به ضعیف شدن تقاضا برای سوخت شد، آمار رسمی بود که نشان داد ذخایر بنزین آمریکا در هفته منتهی به ۱۹ آوریل، کمتر از حد انتظار کاهش پیدا کرده است. طبق گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا، ذخایر نفت آمریکا هم طی هفته گذشته، کاهش شدید غیرمنتظره ای پیدا کرد که ناشی از جهش صادرات بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد
  • کاهش غیر منتظره نرخ تورم در حوزه پولی یورو /انتظارات بازار و بانک مرکزی اروپا
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • اعلام برنامه‌های بانک مرکزی برای ‎تامین مالی ‎تولید/ حمایت ۳۵۰ همتی با ابزارهای نوین
  • جدیدترین خودروی تسلا هم قیمت چینی‌های بازار ایران عرضه شد/ عکس
  • توصیه ارزی همتی به دولت با عنوان خیرخواهانه
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • توصیه همتی به دولت: فاصله نرخ ارز بازار با نرخ نیمایی را کم کنید
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!