Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان محمد مشکین فام، با بیان اینکه همه سکو‌های پارس جنوبی هم اکنون در مدار تولید قرار دارند و وقفه‌ای در تولید وجود ندارد، گفت: هم اکنون در پارس جنوبی ۶۳۰ میلیون متر مکعب گاز در روز تولید می‌شود.

وی با اشاره به نصب سکو‌های جدید در سال جاری در میدان مشترک پارس جنوبی، گفت: به دنبال آن هستیم که سکو‌های جدیدی که نصب شده است به زودی وارد مدار تولید شوند و بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته، ظرف دو هفته آینده سکوی ۲۴ B در مدار تولید قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکین فام از سکوی ۱۴ D به عنوان آخرین سکوی فاز ۱۴ برای نصب و بهره برداری یاد کرد و گفت: این سکو هم اکنون حمل شده (sail out) است و منتظر بهبود شرایط جوی هستیم تا این سکو نیز در موقعیت نصب شود تا بر این اساس کل ۴ سکوی فاز ۱۴ وارد مدار تولید و بخش دریایی این فاز تکمیل شود.

بیشتر بخوانید: مصرف گاز در بخش خانگی از مرز ۷۰۰ میلیون مترمکعب گذشت

تولید ۷۰ درصد گاز مصرفی کشور از پارس جنوبی

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با بیان اینکه نزدیک به ۷۰ درصد گاز مصرفی کشور در پارس جنوبی تولید می‌شود، اظهار کرد:همکاران ما در شرکت نفت و گاز پارس شبانه روز تلاش می‌کنند که در این فرایند وقفه‌ای ایجاد نشود.

وی به مصرف بسیار بالای گاز کشور در بخش خانگی اشاره کرد و گفت: هر سکوی پارس جنوبی تقریبا گاز یک استان را در کشور تأمین می‌کند؛ به طور مثال گاز مصرفی استان مازنداران برابر با ۳۵ میلیون متر مکعب در روز است و سکویی که ۲۸ میلیون متر مکعب در روز تولید دارد، بخش عمده‌ای از مصرف استان را پوشش می‌دهد و از این منظر برای ما حیاتی است که هیچ یک از سکو‌ها از مدار تولید خارج نشوند و در صورت توقف تولید به دلیل شرایط عملیاتی، این آمادگی وجود دارد که در اسرع وقت مجددا سکو را وارد مدار تولید کنیم.

مشکین فام از شکسته شدن رکورد مصرف گاز در کشور ابراز نگرانی کرد و گفت: باید در نظر داشته باشیم که منابع هیدروکربونی ما محدود است و اینکه هرچه تولید می‌کنیم مصرف شود، خوب نیست، بنابراین باید مکانیسمی به منظور کنترل این رویه داشته باشیم.

وی افزود: هم اکنون تولید روزانه ما از میدان مشترک پارس جنوبی برابر با نصف مصرف روزانه گاز در اروپا است، اگر بنا باشد به این ترتیب پیش برویم و هرچه تولید می‌کنیم، مصرف شود، قطعا در سال‌های آینده با چالش مواجه خواهیم شد؛ بنابراین ضمن دعوت از عموم مردم و هموطنان عزیز برای مصرف بهینه گاز، امیدواریم تدبیری اتخاذ شود تا این مصرف با یک مکانیسم ویژه کنترل شود تا در آینده این رویه مشکلی ایجاد نکند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تولید گاز مصرف گاز میدان پارس جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۲۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها

علی باستین روز یکشنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: امروز تفاهم نامه ۵ جانبه بین استانداری بوشهر، استانداری سمنان، پارک علم و فناوری خلیج فارس، پارک علم و فناوری سمنان و منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس منعقد شد که در زمینه تامین قطعات و تجهیزات صنایع پارس جنوبی همکاری شود.

وی افزود: ۵۰ درصد پتروشیمی‌های کشور در عسلویه قرار دارد و تامین قطعات و تجهیزات این صنایع، موجبات جلوگیری از خروج ارز از کشور شده و در ایجاد اشتغال پایدار نیز موثر است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: در سالی که به نام سال " جهش تولید با مشارکت مردم" نامگذاری شده، استفاده از ظرفیت جوانان کشور در تولید به ویژه جوانانی که در شرکت‌های دانش بنیان عضو هستند، امری ارزشمند در تحقق عملی شعار سال است.

باستین در تشریح جزییات تفاهم نامه ۵ جانبه تصریح کرد: در این تفاهم نامه، مقرر شده که نسبت به راه اندازی و استقرار مرکز طراحی و تامین قطعات و تجهیزات مورد نیاز این صنعت در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی اقدام کنیم.

وی اضافه کرد: راه اندازی مرکز مهندسی معکوس تامین قطعات و تجهیزات صنعت نفت و گاز و پتروشیمی از مفاد این تفاهم نامه است.

معاون امور اقتصادی استاندار بوشهر گفت: این مهم ضمن اینکه از خروج ارز جلوگیری می‌کند، پشتیبانی و خدمات پس از فروش نیز خواهد داشت.

باستین از مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس خواست در کمترین زمان ممکن نسبت به اختصاص فضای فیزیکی مورد نیاز شرکت‌های دانش بنیان ۲ استان بوشهر و سمنان اهتمام ورزد.

وی با بیان اینکه هر وقت به جوانان اعتماد کرده‌ایم، نتایج خوبی گرفته‌ایم افزود: امیدوارم در سال جاری بتوانیم از ظرفیت جوانان ۲ استان در توسعه صنعت بهره ببریم.

باستین ابراز داشت: دکتر صادقی معاون اقتصادی استاندار سمنان، پای کار است و با همکاری دو استان، شاهد رونق تولید و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان خواهیم بود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی
  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم
  • برگزاری همزمان مرحله دوم و سوم لیگ آب‌های آرام و مرحله پایانی لیگ کانوپولو
  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • مصرف بهینه آب در استان بوشهر ضروری است
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی