Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-26@07:57:57 GMT

مصر: لیبی مسأله امنیت ملی برای سیسی است

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۸۵۲۴۰

بسام راضی، سخنگوی نهاد ریاست جمهوری مصر در اظهارات مطبوعاتی گفت، تماس‌های بسیار زیادی با همه طرف‌های لیبیایی در سایه مواضع مختلف آنها برقرار شد.

اخبار بین الملل- وی افزود: در همه بحران‌های مشابه مشخص شده که آتش‌بس به تنهایی کفایت نمی‌کند و نمی‌توان دوام آن را بدون روند سیاسی جامع تضمین کرد روندی که همه طرف‌ها را جمع کرده و همه جوانب چه سیاسی یا اقتصادی یا نظامی یا امنیتی بحران را بررسی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دیدگاه مصر است.

راضی گفت، عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهوری مصر به وضوح تأکید کرد که لیبی مساله امنیت ملی مصر است. این کشور برخلاف مرز دریایی، ۱۲۰۰ کیلومتر مرز زمینی مشترک با لیبی دارد و مصر امنیت این مرزها را به صورت شبانه روزی و یکجانبه تأمین می‌کند هرچند که مسؤولیت تأمین امنیت مرزهای مشترک بین دو کشور، مشترک است.

وی ادامه داد، کنفرانس برلین همه بازیگران را از جمله پنج عضو دائم شورای امنیت و کشورهای همسایه و علاوه بر آنها آلمان، سازمان‌های بین‌المللی ذی‌ربط و در رأس آنها سازمان ملل، اتحادیه عرب، اتحادیه اروپا و اتحادیه آفریقا کنار هم جمع می‌کند و همه این طرف‌ها به امور لیبی توجه دارند.

سخنگوی نهاد ریاست جمهوری مصر بار دیگر بر ضرورت توقف ورود نظامیان خارجی به لیبی خواه از سوریه یا سایر مزدوران، افراط‌گرایان و تروریست‌های مسلح که این وضعیت را پیچیده‌تر می‌کند، تأکید کرد.

راضی از همگان خواست با ارتش ملی لیبی که قدرت قانونی در حفظ امنیت این کشور است تعامل داشته باشند و گفت، این همان موضع مصر است.

وی در پایان گفت، باید با مداخله‌های خارجی برخورد شود که با توجه به اینکه هر طرفی برنامه‌کاری و منافع خود را دارد، تفرقه را بیشتر کرده است. همچنین باید در مسیر منافع ملت و کشور لیبی گام برداشت و اجرای خواست ملت لیبی ضروری است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: اخبار بین الملل ریاست جمهوری لیبی مصر نظامیان خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۵۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی

به گزارش خبرنگار مهر، اسکندر زند شامگاه چهارشنبه در همایش سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی، پیاده سازی، راهکارها و چالش‌ها توضیحاتی از روند تدوین این سند ملی مطرح کرد و گفت: امنیت غذایی موضوعی فرابخشی است که نیازمند همکاری همه دستگاه‌های اجرایی دخیل این امر در کشور است.

وی در ادامه تصریح کرد: مشکلات پیش روی تأمین امنیت غذایی کشور باید بررسی شود که در این مسیر موضوعاتی همچون نداشتن تئوریسین و نپرداختن به تئوری‌ها، تدوین شاخص‌های امنیت غذایی کشور بر پایه شاخص‌های بین المللی، برقراری ارتباط بین همه اندیشکده ها و پژوهشکده‌های فعال در زمینه امنیت غذایی و ارائه مدل سالم سازی مواد غذایی قابلیت بررسی و اقدام را دارد.

بابک مؤمنی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تقدیر از همراهی و دغدغه مندی سازمان مدیریت و برنامه ریزی در محور قرار دادن سیاست‌ها و برنامه‌های بخش کشاورزی در استان و همچنین بیان نقش اساسی دانشگاه در تربیت نیروهای انسانی نخبه برای بخش کشاورزی، اظهار داشت: در استان مازندران توسعه همه زیربخش ها عملاً مرتبط با توسعه بخش کشاورزی است و جایگاه نخست کشاورزی مازندران از لحاظ ارزش افزوده محصولات کشاورزی تولیدی بیانگر جایگاه ویژه این بخش در اقتصاد استان و کشور است.

تهیه ۵ برنامه جهش تولید

وی در ادامه خاطرنشان کرد: شعار امسال مقام معظم رهبری که بر روی جهش تولید تأکید دارد و مشارکت مردم را به عنوان یک قید بسیار مهم برای این جهش معرفی کرده است، به عنوان مسیر و چراغ راه راه این سازمان تعریف شده و ۵ برنامه با موضوعات جهش تولید گوشت قرمز، شناسنامه دار کردن واحدهای تولیدی، تولید محصول سالم با محوریت برنج، توسعه کشت محصولات کم آب بر و گلخانه‌ای و تقویت اقتصاد دریاپایه به عنوان اهداف اصلی سازمان جهاد کشاورزی در سال جاری تعیین شده است.

فرج الله فتح الله پور رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران، نقش بخش کشاورزی استان در اقتصاد کشور را قابل توجه دانست و افزود: در جلسات کارگروه برنامه ریزی و توسعه استان چهار موضوع زراعت و باغبانی، صنایع تبدیلی و غذایی، حمل و نقل و لجستیک، آب و انرژی برای توسعه اقتصاد کشاورزی مورد بررسی قرار گرفته و با نگاه برنامه ریزی مسأله محور، مسائل و مشکلاتی از جمله پایین بودن کیفیت و سلامت غذایی و استاندارد تولید محصولات کشاورزی، عدم ثبات بازار محصولات کشاورزی، پایین بودن توان بازاریابی و رقابت واحدهای کوچک صنایع تبدیلی و غذایی، ناترازی آب و انرژی و ضعف در لجستیک و حمل و نقل را به عنوان مسائل اصلی حول محور رشد اقتصادی مطرح کرد.

کد خبر 6088170

دیگر خبرها

  • احمدیان در سن‌پترزبورگ چه می کند؟
  • روایت رهبر انقلاب از توصیه‌‌ها به ایشان برای پذیرش خواسته‌های آمریکا
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • ببینید | آسمان سرخ لیبی
  • لزوم صدور احکام متناسب با جرم در مورد پرونده‌های مرتبط با حجاب
  • منتظری: قضات به متخلفان در بحث حجاب احکام تنبیهی صادر کنند
  • طوفان شن بنغازی لیبی را درنوردید + فیلم
  • (ویدئو) طوفان شن بنغازی لیبی را درنوردید
  • آموزش و پرورش پله اول حفظ حجاب
  • توافقات نشست مشورتی رهبران الجزایر، تونس و لیبی