Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-03@22:34:07 GMT

افزایش بهره‌وری حمل‌ونقل با هوشمند‌سازی

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۸۵۵۴۹

افزایش بهره‌وری حمل‌ونقل با هوشمند‌سازی

تین نیوز

هوشمند‌سازی و مدیریت شبکه حمل‌ونقل از طریق کاهش زمان‌های معطلی وکاهش برگشتی خالی خودروهای حامل و افزایش ضریب حمل بار و ردیابی محموله‌ها هزینه و زمان مربوط به حمل‌ونقل را به‌طور مستقیم کاهش می‌دهد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از دنیای اقتصاد، به‌علاوه نکته بسیار حائز اهمیت نگاه زنجیره‌ای افقی و عمودی مدیریت هوشمند به حمل‌ونقل و اثرات غیرمستقیم و بسیار قابل‌توجه آن در سایر هزینه‌های فاقد ارزش افزوده در لجستیک و تولید نظیر انبارداری و حمل داخلی و توقف تولید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عبارت دیگر با ردیابی محموله‌ها و ارسال و تحویل به موقع آنها در مقصد امکان برنامه‌ریزی بهتری در موجودی انبارها و تغذیه خطوط تولیدی به وجود می‌آید.

 براساس مطالعات بانک جهانی، سالانه گزارشی در رابطه با سهولت کسب‌وکار در کشورها تهیه شده و کشورها براساس نتیجه آن گزارش رتبه‌بندی می‌شوند. در اهمیت حمل‌ونقل همین بس که بخش اصلی شاخص ارزیابی و امتیازدهی بانک جهانی به سهولت کسب‌وکار در کشورها مربوط به زمان و هزینه حمل‌ونقل کالاهای وارداتی و صادراتی درون کشور است. در سال ۲۰۱۶ و ۲۰۱۵ ایران در سهولت کسب‌وکار از بین ۱۸۹ کشور رتبه ۱۶۷ و ۱۴۸ بوده و در سال ۲۰۰۷ که بهترین رتبه را داشته رتبه ۸۷ از ۱۷۵ کشور بوده است.

بر این اساس زمان و هزینه حمل‌ونقل از اهمیت بسزایی برخوردار است.  در همین گزارش هزینه حمل‌ونقل کالاهای صادراتی در داخل ایران ۵۵۸ دلار، هزینه حمل‌ونقل کالاهای وارداتی در ایران ۶۰۰دلار، زمان لازم برای حمل‌ونقل کالاهای وارداتی در ایران ۵۳ ساعت بوده، مجموع زمان لازم برای کالای وارداتی در ایران ۴۸۵ ساعت و هزینه مربوطه در فرآیند واردات در ایران ۱۴۵۷دلار بوده است.  

این آمار نشان می‌دهد برای واردات حدود ۱۱ درصد از زمان فرآیند و حدود ۴۱درصد از هزینه عملیات و فرآیند داخلی واردات مربوط به حمل‌ونقل در داخل کشور ایران است. در نتیجه لزوم افزایش بهره‌وری و کاهش مدت زمان حمل‌ونقل در کشور ضروری است. با توجه به فراگیر شدن ابزارهای فناورانه و استفاده روز افزون اینترنت در صنایع مختلف این مهم با ابزار هوشمند‌سازی حمل‌ونقل قابل دستیابی است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: مدیریت شبکه حمل ونقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۵۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار محصول ایران خودرو گران شد

افرایش قیمت کارخانه‌ای محصولات تولیدی خودروسازان در حالی ادامه دارد که مدیران صمت همچنان ترجیح می‌دهند، سکوت کنند.

به گزارش اقتصاد نیوز، ایران خودرو طی اطلاعیه از افزایش قیمت چهار عضو خانواده هایما خبر داد.

آبی‌های جاده مخصوص در اطلاعیه خود دلیل این افزایش قیمت را بالا رفتن تعداد گواهی اسقاط‌های مورد استفاده برای شماره گذاری محصولاتی که با برند هایما تولید می‌کنند، عنوان کردند.

آن طور که مدیران ایران خودرو گفتند پیش از این می‌توانستند با یک گواهی اسقاط چهار دستگاه انواع هایما را پلاک کنند.

اما با توجه با اجرای ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو بعد از نهایی شدن این ماده قانونی برای شماره گذاری هر دستگاه هایما به ۱.۵ گواهی اسقاط احتیاج است، بنابراین قیمت محصولات این برند چینی در کارخانه با افزایش روبرو شده است.

براساس اعلام ایران خودرو قیمت ۱.۵ گواهی اسقاط برای این خودروساز حدود ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تمام می‌شود. این در حالیست که قیمت یک گواهی اسقاط ۳۵ میلیون تومان است.

خودروساز ساکن کیلومتر ۱۴ جاده مخصوص پیش از این می‌توانستند با پرداخت ۳۵ میلیون تومان برای چهار محصول مونتاژی خود پلاک بگیرند، به عبارت دیگر هزینه شماره گذاری هر محصول مونتاژی حول و حوش ۹ میلیون تومان بود، اما همان طور که اشاره شد در حال حاضر هزینه اسقاط به ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر دستگاه افزایش یافته است.

ایران خودرویی‌ها در اولین گام قیمت هایما S۸ را برای اردیبهشت امسال اعلام کردند.

آبی‌های جاده مخصوص پیش از این هر دستگاه هایما S۸ را نزدیک به یک میلیارد و ۲۲۶ میلیون تومان فاکتور می‌کردند، اما با توجه به رشد هزینه گواهی اسقاط قیمت اعلام شده برای این محصول مونتاژی چینی در اردیبهشت ۱۴۰۳ به حدود یک میلیارد و ۲۷۸ میلیون تومان رسیده است.

خانواده هایما بعد از افزایش قیمت دو عضو خانواده پژو پارس و افزایش جزئی وانت آریسان ۲ دوگانه سوز، سومین افزایش قیمت محصولات ایران خودرو در سال جاری محسوب می‌شود. دیگر خودروساز بزرگ کشور یعنی سایپا نیز قیمت پراید ۱۵۱ (وانت پراید) خود را افزایش داده است، اما همچنان شاهد هستیم که سیاست گذار خودرویی درباره افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو سکوت کرده است.

مشخص نیست روزه سکوت مدیران صمت تا چه زمانی ادامه دارد، اما شرکت‌های خودروساز با توجه به افزایش هزینه‌های خود در خطوط تولید و همچنین هزینه مرتبط با شماره گذاری و سایر هزینه‌های تحمیلی چاره‌ای ندارند تا قیمت کارخانه‌ای محصولات خود را افزایش دهند.

شفاف نکردن مساله رشد قیمت خودرو در مبدا از سوی وزارت صمت سبب می‌شود تا متقاضیان روبروی خودروسازان قرار گیرند. اتفاقی که در ارتباط با افزایش قیمت پژو پارس افتاد و بیش از پیش به اعتبار خودروسازان در مقابل افکار عمومی ضربه زد.

البته این پایان ماجرا نیست و شیوه افزایش قیمت خودرو توسط خودروسازان، بدون شفاف سازی مدیران صمت، تبعات منفی برای بازار خودرو به همراه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • هوشمند سازی در سند تحول جهت تسریع خدمت‌رسانی به مردم است
  • گلایه شرکت‌ های ترانزیتی از افزایش هزینه‌ های مرزی و توقف کانتینرها در دوغارون
  • برای رهایی از مشکلات ترافیکی باید به سمت استفاده از فناوری‌های مدرن حرکت کرد
  • صنعتگران به هوشمندسازی حمل‌ونقل دوچرخه‌ای شهر مشهد کمک کنند
  • اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت
  • بررسی یک خواب پرطرفدار؛ در طول روز چرت بزنیم یا نه و چقدر؟
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • چهار محصول ایران خودرو گران شد
  • مخالفت مجلس با افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی