Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمبود پزشک متخصص و بیمارستان مجهز در شهرستان‌های ملکشاهی؛ بدره ووسیروان ایلام باعث به خطر افتادن جان مردم این شهرها می‌شود. ۳۰ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۹ استانها ایلام نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، شهرستان‌های ملکشاهی، بدره و سیروان سه شهرستان تازه تاسیس ایلام بوده که در دولت نهم از شهرستان‌های مهران، دره‌شهر و چرداول انتزاع و نام شهرستان به خود گرفتند اما این استقلال موجب آن نشد که به فراخور دیگر شهرستان‌ها رشد و از امکانات زیر ساختی برخوردار شوند، فقر زیرساختی، محرومیت، دوری از مرکز و نبود امکانات مناسب شهری رغبتی برای حضور تخصص‌های انسانی به وجود نیآورده است و این عدم رغبت موجب آن شده است که این شهرستان‌ها از نبود پزشکان متخصص و بیمارستانهای مجهز برخوردار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکل درمان ایثارگران ایلامی موضوعی فرا استانی و ملی استفرسودگی بیمارستان‌ها مهم‌ترین مشکل درمانی خوزستان استنبود پزشک متخصص مهمترین مشکل درمانی بهمئی

نبود پزشک متخصص و بیمارستان مجهز دغدغه مردم شهرستان‌های ملکشاهی؛ بدره ووسیروان در استان ایلام شده است و شهروندان این شهرستان‌ها از نبود پزشک متخصص و تجهیزات مناسب پزشکی رنج‌برده، و مشکلی که خود را در حوادث جانی و یا بیماری‌ها به مردم این شهر نشان می‌دهد و باعث می‌شود، گره‌ای دیگر بر مشکل فرد بیمار افزوده شود نبود پزشک متخصص و بیمارستان مجهز است.

فتحی مقدم یکی از شهروندان ملکشاهی با اشاره به‌سختی سفر به شهرهای هم‌جوار برای درمان گفت: از آنجائی که شهرستان ملکشاهی فاقد پزشک متخصص است مجبوریم برای درمان بیماری به شهرستان‌های هم جور مراجعه کنیم.

وی ادامه داد: علاوه بر تحمل درد و رنج بیماری و تأمین هزینه‌های درمانی بایستی هزینه‌های ایاب و ذهاب و اسکان در شهر‌های دیگر را نیز متحمل شویم.

یکی دیگر از شهروندان سیروانی اضافه کرد: درمان بعضی از بیماری‌ها نیازمند مراجعه به پزشک متخصص است و مراجعه به پزشک عمومی برای درمان کافی نیست.

این شهروند سیروانی افزود: برای تکمیل فرآیند بعضی از بیماری‌ها نیاز است چند جلسه به پزشک متخصص مراجعه کرد که متأسفانه به دلیل نبود پزشک متخصص در شهرستان و مشکلات و سختی‌های که در مراجعه به شهرستان‌های هم‌جوار متحمل می‌شویم روند درمان اکثراً ناقص می‌ماند.

وی ادامه داد: اگر مریض اورژانسی داشته باشیم تا بخواهیم به شهرهای هم‌جوار مثل سراوان یا ایرانشهر منتقل کنیم در بین راه تلف می‌شود.

محمد کریمیان در بیان نبود پزشک متخصص و بیمارستان مجهز و دغدغه شهروندان این شهرستان‌ها توسط خبرنگار تسنیم اظهار داشت: شهرستان‌هایی همانند ملکشاهی، بدره و سیروان که از شهرستان‌های تازه تأسیس و نوپا در استان است، بیشتر از سایر شهرستان‌ها موردتوجه قرار خواهند گرفت و سعی می‌کنیم عدالت در حق این شهرستان‌ها که زیرساخت‌ها، امکانات و تجهیزات آنان در حد سایر شهرستان‌های دیگر استان نیست، رعایت شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام گفت: ما به‌عنوان خدمتگزاران مردم در عرصه بهداشت و درمان، نظارت و توجه بیشتری را در راستای اجرای عدالت در تخصیص اعتبارات، امکانات و تجهیزات در سطح استان به کارخواهیم گرفت و یقیناً سنگینی کفه ترازو به سمت شهرستان‌های تازه تأسیس متوجه خواهد بود تا بتوانیم گامی در جهت خدمت به مردمان شریف و قدرشناس این شهرستان‌ها برداریم.

وی در ادامه ابراز امیدواری کرد و گفت: آرزوی ما این است روزی فرارسد که هیچ هم استانی برای دریافت خدمات درمانی راه سخت و پرمشقت سفر به سایر استان‌ها و خصوصاً پایتخت را بر خود تحمیل ننماید و مردمان پاک‌سرشت و ولایتمدار استان از امکانات، ظرفیت‌ها و دانش فوق تخصصی و متخصصین خود در حوزه سلامت بهره‌مند باشند.

انتهای پیام/891/ز

R7718/P/S6,52/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۷۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران نگران چه هستند؟

۶۷ درصد از مدیران براساس یک نظرسنجی، «عدم ثبات در ابعاد سیاسی و اقتصادی» را بزرگ‌ترین دغدغه خود در سال جاری می‌دانند. علاوه بر این موضوع، کمبود نقدینگی برای رشد شرکت‌ها در جایگاه دوم و کمبود نیروی انسانی متخصص از نگاه مدیران در جایگاه سوم فهرست نگرانی‌ها قرار گرفته است.

به گزارش دنیای اقتصاد، نکته قابل توجه اینکه در سال۱۴۰۲ دغدغه نیروی متخصص در جایگاه دهم قرار داشت و به نظر می‌رسد که یکی از دلایل افزایش این نگرانی، مهاجرت نیرو‌های متخصص از کشور باشد. عدم ثبات در قوانین و مقررات دولتی و تنش‌های سیاسی منطقه نیز از دغدغه‌های دیگر در سال۱۴۰۳ محسوب می‌شود.

بر اساس نتایج این گزارش، افزایش فروش و توسعه بازار از مهم‌ترین برنامه‌های مدیران عامل برای سال۱۴۰۳ است. همچنین در این گزارش ۷۶درصد از مدیران رکود را در سال جاری پیش‌بینی کردند و تنها ۲‌۱درصد به رونق امیدوار بودند.

در سومین گزارش مدیران عامل ۱۴۰۳ که توسط شرکت مشاوره مدیریت ایلیا منتشر شده، دغدغه‌ها و نگرانی‌های مدیران عامل کشور در سال جاری بررسی شده است. بر این اساس عدم ثبات اقتصادی و سیاسی کشور، کمبود نقدینگی، کمبود نیروی انسانی متخصص در سطوح مختلف، عدم ثبات در قوانین و مقررات دولتی و اتفاقات و تنش‌های سیاسی منطقه به ترتیب اصلی‌ترین نگرانی‌های مدیران عامل به شمار می‌روند.

شرکت مشاوره مدیریت ایلیا سومین گزارش مدیران عامل سال ۱۴۰۳ را منتشر کرده است. هدف اصلی گزارش مدیران عامل ایران، انتشار سالانه تصویری از وضعیت جاری کسب‌وکاری و پیش‌بینی سال آینده از دیدگاه مدیران عامل شرکت‌های ایرانی در سطوح مختلف است.

در این گزارش، تعداد مدیران‌عامل غیردولتی که در تکمیل پرسش‌نامه مشارکت داشتند، با رشد بیش از دو برابری نسبت به سال گذشته، به ۶۲۲ نفر رسیده است و پراکندگی صنایع در نمونه افزایش یافته است. از یافته‌های این شماره می‌توان به افزایش جزئی خوش‌بینی مدیران عامل نسبت به وضعیت اقتصادی ایران در سال ۱۴۰۳ در مقایسه با سال گذشته و افزایش میزان امیدواری به عملکرد مثبت شرکت نسبت به سال گذشته اشاره کرد. همچنین برخی دغدغه‌ها نظیر فیلترینگ اینترنت اولویت خود را از دست داده‌اند و دغدغه کمبود نیروی انسانی متخصص اهمیت و اولویت بیشتری پیدا کرده است.

ثبات سیاسی و اقتصادی؛ مهم‌ترین دغدغه مدیران

یکی از مهم‌ترین نکات این گزارش بررسی اصلی‌ترین نگرانی‌های مدیران عامل کشور در سال جاری است. به این ترتیب عدم ثبات سیاسی و اقتصادی با سهم ۶۷ درصدی از انتخاب مدیران کشور، نگرانی اصلی شرکت‌کنندگان در این پرسش‌نامه بوده است. پس از آن کمبود نقدینگی با ۴۶ درصد، کمبود نیروی انسانی متخصص در سطوح مختلف با ۳۴ درصد، عدم ثبات در قوانین و مقررات دولتی با ۳۲ درصد و اتفاقات و تنش‌های سیاسی منطقه با ۳۱ درصد اصلی‌ترین دغدغه‌های مدیران را در سال ۱۴۰۳ تشکیل می‌دهند. در رابطه با مساله نقدینگی، ۴۴ درصد از مدیران عامل با مشکل کمبود نقدینگی برای توسعه کسب‎وکار فعلی خود مواجه هستند. این در حالی است که ۱۰ درصد از مدیران عامل بیان کردند در شرکت خود مشکل نقدینگی ندارند.

براساس یافته‌های این گزارش، رکود اقتصادی و کاهش قدرت خرید و کوچک شدن بازار از مهم‌ترین عوامل موثر بر مساله کمبود نقدینگی است. اولویت نحوه پرداخت بر میزان پرداخت، بهبود سیستم‌های مدیریت عملکرد، استفاده از سیستم‌های غیرمالی و معنوی، ایجاد فرصت توسعه و یادگیری، ایجاد برنامه‌های جانشین‌پروری و بهبود روابط میان همکاران، راهکار‌هایی هستند که برای مواجهه با مساله جذب و نگهداشت نیروی انسانی متخصص ارائه شده است.

از سوی دیگر ورود به بازار‌های بین‌المللی می‌تواند به عنوان یک راهکار در شرایط کمبود تقاضا و کوچک شدن بازار به کار گرفته شود و ادغام و تملیک راهکاری است که در زمانی که منابع به اندازه کافی در محیط وجود ندارد، می‌تواند مورد بررسی و استفاده قرار بگیرد. همچنین مدیران شرکت‌کننده در این پرسش‌نامه، کاهش هزینه‌های عملیاتی و گرفتن وام از سیستم بانکی را پرکاربردترین راهکار‌ها برای غلبه بر مساله کمبود نقدینگی عنوان کردند.

چشم‌انداز مدیران چیست؟

همچنین بررسی جزئیات این گزارش نشان می‌دهد برای سال ۱۴۰۳، معادل ۷۶ درصد از مدیران رکود را پیش‌بینی کردند و فقط ۱۲ درصد از مدیران عامل به رونق اقتصادی ایران در این سال خوش‌بین هستند؛ این میزان در سال ۱۴۰۰ معادل ۳۷ درصد و در سال ۱۴۰۲ تنها ۵ درصد بوده است. همچنین ۶۳ درصد از مدیران عامل رشد مالی را برای شرکت خود در این سال پیش‌بینی کرده‌اند. از سوی دیگر، تنها ۲۸ درصد از مدیران عامل به اهداف غیرمالی شرکت خود در سال ۱۴۰۲ دست پیدا کرده‌اند که البته نسبت به سال گذشته ۸ درصد بهبود داشته است.

همچنین ۵۵ درصد از مدیران عامل نسبت به رشد عملکرد مالی شرکت تحت مدیریت خود در سال ۱۴۰۲ اذعان داشته‌اند، اما در این بین شرکت‌های با قابلیت بالای پیش‌بینی جریان نقدینگی، امیدواری بالاتری به عملکرد مالی خود در سال ۱۴۰۳ نسبت به سایر شرکت‌ها دارند. تنها ۳۲ درصد از مدیران عامل جریان نقدینگی شرکت خود را قابل پیش‌بینی اعلام کرده‌اند.

سنجش تسلط و تمرکز مدیران

بررسی دیگر جزئیات این گزارش نشان می‌دهد که ۴۵ درصد از مدیران عامل تسلط قابل‌قبولی بر مفاهیم و شاخص‌های مالی دارند. ۴۰ درصد از مدیران عامل آشنایی زیادی با مفاهیم و کاربرد‌های فناوری‌های دیجیتال تحول‌آفرین دارند و ۱۲درصد از مدیران عامل علاوه بر اجرای فناوری‌های تحول دیجیتال در یک چارچوب نظام‌مند، به شناسایی و تحلیل ارز‌ش‌های حاصل از آن نیز می‌پردازند. مهم‌ترین ذی‌نفعان در تصمیمات استراتژیک شرکت‌ها به ترتیب مشتریان و کارکنان شرکت‌ها هستند. ۸۶ درصد مدیران عامل منافع مشتریان و ۸۰ درصد مدیران منافع کارکنان را در زمان اتخاذ تصمیمات استراتژیک شرکت در نظر می‌گیرند.

در بخش دیگری از این گزارش اشاره شده است که ۲۲ درصد مدیران عامل پایبندی به اخلاق حرفه‌ای و ارزش‌های انسانی، ۱۳ درصد بقا و حفظ کسب‌وکار فعلی، ۱۲ درصد ارائه محصول یا خدمت باکیفیت را تاثیرگذارترین اقداماتی که مدیران عامل برای بهبود جامعه می‌توانند انجام دهند، عنوان کرده‌اند. بخش دیگری از این گزارش به محل تمرکز مدیران پرداخته است. بر این اساس عمده تمرکز حدود ۷۱ درصد از مدیران عامل بر مسائل جاری و عملیاتی کشور است.

این عدد برای شرکت‌های خدماتی کوچک‌تر ۸۱درصد است که نشان‌دهنده تمرکز کمتر بر مسائل آینده شرکت در مقایسه با سایر شرکت‌هاست. بیش از نیمی از مدیران عامل صرف‌کردن زمان با خانواده را به عنوان یک برنامه منظم انتخاب کرده‌اند که پرتکرارترین برنامه نیز بوده است، در‌حالی‌که ۱۴ درصد از مدیران عامل بیان کردند هیچ برنامه منظم خودمراقبتی ندارند.

راهکار‌های پیشنهادی چیست؟

در بخش دیگری از این گزارش، پیشنهاد‌های کارشناسی برای مقابله با مسائلی که مدیران عامل به عنوان چالش‌های مجموعه خود به آن‌ها اشاره کردند، ارائه شده است. برای مثال دو راهکار بررسی و به‌کارگیری روش‌های مختلف تامین مالی و پیاده‌سازی سیستم‌های مدیریت هزینه برای مواجهه با مساله کمبود نقدینگی پیشنهاد می‌شود.

دیگر خبرها

  • خودکشی یک پزشک دیگر؟ / جزئیات درگذشت یک پزشک زنِ متخصص روماتولوژی
  • خودکشی یک پزشک دیگر؟/ جزئیات بیشتر از درگذشت متخصص بیمارستان شریعتی
  • خودکشی یک پزشک دیگر؟/ جزئیاتی بیشتر از درگذشت متخصص بیمارستان شریعتی
  • حضور بیش از ۶۰ پزشک در بیمارستان صحرایی شهرستان دلفان
  • خروج ۵ پزشک خانواده از چرخه بهداشت و درمان در جویبار
  • برخورد با ۶ پزشک متخلف در اصفهان/ظرفیت LDR بیمارستان‌ها خالی ماند
  • زیرمیزی نماد ناهنجاری در عرصه سلامت
  • مدیران نگران چه هستند؟
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی بیمارستان شهدای ملکشاهی