Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح شمسا که مخفف شبکه مسائل سراسری استان است و هدف در این طرح حل مسائل بومی استان‌ها و مسئله شناسی مبتنی بر جمع سپاری است.

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج طرح ملی شبکه مسائل سراسری استان‌ها توسط واحد پژوهش و فناوری ناحیه بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد اجرا می شود که هدف آن شناسایی مسائل به طور حداکثری از طریق عموم افراد جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روش که بر بستر کندو انجام می گیرد از افراد درخواست می شود تا مسائل و مشکلاتی که در استان با آن مواجه هستند را در سامانه کندو ثبت کنند، سپس مسائل ثبت شده در سامانه پایش و دسته بندی و مورد استفاده قرار می‌گیرند طرح «شمسا» یک طرح ملی در شناسایی مسائل سراسری استان‌هاست.

این طرح که مخفف شبکه مسائل سراسری استان است و هدف در این طرح حل مسائل بومی استان و مسئله شناسی مبتنی بر جمع سپاری است.

 

در فاز اول هسته‌های مسئله یابی با محوریت دانشجویان به کمک ابزارهای مسئله یابی مسائل استان را در عرصه‌های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و... شناسایی می‌کنند و شبکه مسائل استان را تشکیل می‌دهند.

در فاز دوم به روش جمع سپاری، عموم دانشجویان مسائل و چالش‌های شهر و استان و ایده‌های خود را در سامانه‌ی www.candoportal.com ثبت می‌کنند.

 در «شمسا» بانک عظیم اطلاعاتی از مسائل و ایده‌های حل مسئله از سراسر کشور ایجاد می‌شود.

از  فواید طرح ملی «شمسا» می توان به ایجاد یک بانک بزرگ اطلاعاتی از مسائل و همچنین روش‌های حل مسئله مسئولان و مدیران در سطح استان‌ها و همچنین کشور بهتر می‌توانند برنامه‌ریزی کنند.

 

 

 

انتهای پیام/82009

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان فناوری پژوهش شناسایی خبرگزاری فارس کهگیلویه و بویراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۷۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروجی سد کوثر افزایش داده شد/مهار سیلابها توسط سد

به گزارش خبرنگار مهر، آرش مصلح ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: این سد توانست سیلاب را به بهترین نحو ممکن مدیریت و از بروز هرگونه خسارت به پایین دست جلو گیری کند.

وی بیان داشت: سد کوثر گچساران در استان کهگیلویه و بویراحمد تأمین کننده آب شرب و آشامیدنی ۲۰ شهر و دو هزار روستا بوده که ظرفیتی ۵۸۰ میلیون مترمکعبی دارد.

مصلح تصریح کرد: این سد به استان‌های فارس، خوزستان، بوشهر، هرمزگان و کهگیلویه و بویراحمد، آبرسانی می‌کند.

وی با بیان اینکه سد کوثر یک سد مهم و استراتژیک است، گفت: سد کوثر از ۱۴ فروردین ماه تاکنون سرریز کرده است.

کد خبر 6095102

دیگر خبرها

  • دهدشت رکورددار میزان بارش‌ها
  • خروجی سد کوثر افزایش داده شد/مهار سیلابها توسط سد
  • اعلام میزان بارش های اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
  • انتصاب سرپرست شرکت گاز استان کهگیلویه و بویراحمد
  • مدیرعامل شرکت گاز کهگیلویه و بویراحمد تغییر کرد
  • ۳۰۰طرح ارتباطی طی دو سال اخیر در کهگیلویه و بویراحمد اجرا شده است
  • واکنش رهبر انقلاب به نحوه رفتار آمریکا در مسئله غزه + فیلم
  • فیلم/رهبر انقلاب: نحوه رفتار آمریکا در مسئله غزه اثبات حقانیت موضع ایران در بی‌اعتمادی به آمریکا است
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • معرفی هیئت داوران جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد