Web Analytics Made Easy - Statcounter

خوزستان- معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند از رفع موانع ورود گردشگران خارجی به خصوص گردشگران کشور عراق به آبادان و خرمشهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ قدرت الله طمیمیان معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند شامگاه یکشنبه ۲۹دی ماه در نشست مشترک با رایزن اقتصادی و معاون سرکنسول ایران در بصره در سازمان منطقه آزاد اروند با اشاره به برطرف کردن چالش‌ها و مشکلات موجود در آبادان و خرمشهر برای حضورگردشگران خارجی گفت: حضوراتباع عراق از اقدامات ویژه سازمان منطقه آزاد اروند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طمیمیان با توجه به ظرفیت ارز آوری گردشگران عراقی در زمان تحریم تصریح کرد: گردشگری سلامت، زیارت و بازارهای آبادان و خرمشهر جذابیت ویژه‌ای برای شهروندان عراقی بخصوص استان بصره دارند و  برطرف کردن موانع فعلی می‌تواند نقش ویژه‌ای در راستای ورود هرچه بیشتر گردشگر به این منطقه باشد.

معاون فرهنگی، اجتماعی و فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند به استقرار بانک یا صرافی در مرزشلمچه در آینده نزدیک خبر دادو افزود:با این اقدام مشکل مبادله ارزی فعالان حوزه گردشگری و صرافان در این مرز بین المللی که معضلی در مسیر ورود گردشگران می باشد برطرف خواهد شد.

وی  اظهار کرد: باید برای هرکدام از چالش‌های مطرح شده در این نشست یک راه کار عملیاتی در نظر گرفت و برای ساماندهی و حل و فصل مشکلات گردشگران عراقی، به سهم خود یک نماینده از سازمان منطقه آزاد اروند در مرز شلمچه مستقر می شود.

عراق؛ بازار هدف گردشگری

رایزن اقتصادی و معاون سرکنسول ایران در بصره نیز در این نشست عراق را بهترین بازار هدف در مقوله گردشگری بخصوص گردشگری سلامت و زیارتی دانست و گفت: ما دارای فرصت‌های بسیار ممتازی نظیر امکانات درمانی، نزدیکی و قرابت فرهنگی با ملت عراق هستیم که می‌توانیم در این خصوص تبلیغات وسیعی انجام دهیم.

مهرزاد زارعی افزود: همچنین برطرف کردن فقرزیرساختی، تبلیغات به زبان عربی و ارائه بسته‌های گردشگری از دیگر اقداماتی است که باید مورد توجه سازمان منطقه آزاد اروند قرار گیرد.

منطقه آزاد اروند با مساحت ۳۷ هزار و ۴۰۰ هکتار در شمال غربی خلیج فارس شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر(جزیره مینو) می باشد که در محل تلاقی دو رودخانه اروند و کارون واقع است.
این منطقه در همجواری با کشورهای عراق و کویت با داشتن ظرفیت های مناسب نظیر حمل و نقل جاده ای، ریلی، دریایی و هوایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: عراق گردشگری منطقه آزاد اروند خرمشهر و آبادان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۸۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، استان لرستان همواره به دلیل تنوع آب‎ و ‎هوایی بی‌نظیر، آثار تاریخی و باستانی فراوان و جاذبه‌های بی‌نظیر و بکر گردشگری موردتوجه گردشگران بوده و به علت قرار گرفتن در مسیر ارتباطی استان‌های خوزستان و کرمانشاه در فصول گردشگری به ویژه ایام نوروز پذیرای گردشگران بسیاری از سراسر کشور است.
شهرستان سلسله نیز با قرار گرفتن در شمال استان و به دلیل جوشش بیش از ۴۰۰ چشمه و سراب دارای آب و هوایی دلپذیر و طبیعتی دل‌انگیز و فرح‌بخش است به‌گونه‌ای که زیبایی‌های دل‌فریب و آثار تاریخی بسیار این شهرستان هرسال در ایام گردشگری، گردشگران بسیاری را از اقصی نقاط استان و کشور به این شهرستان که به بهشت لرستان معروف است می‌کشاند و بی‌شک این شهرستان می‎تواند در سایه‌سار توجه بیشتر مسئولان به یکی از شهرستان‎های پربازدید برای گردشگران تبدیل شود.
سراب هنام یکی از جاذبه‌های طبیعی زیبای شهرستان سلسله است که در۱۵ کیلومتری شرق شهر الشتر واقع شده است و به علت قرارگرفتن در کنار خانه تاریخی رحمتی پذیرای گردشگران بسیاری از سراسر کشور است.
آنچه سبب وجه تمایز این سراب با دیگر سراب‎های منطقه شده، سرچشمه گرفتن آن از دل بنایی تاریخی خانه رحمتی است.
خانه‌ای تاریخی که در سال ۱۳۲۰ و در دوران پهلوی اول توسط شخصی بنام مردان رحمتی ساخته شده و به همین دلیل این بنای تاریخی خانه رحمتی نام گرفته است.
مساحت این بنای ارزشمند در حدود ۳۰۰ متر مربع بوده و گویا توسط دو معمار الشتری با مصالحی از سنگ و چوب ساخته شده، این اثر در سال ۱۳۸۵ از طرف مالک آن به اداره کل میراث فرهنگی استان واگذارشده و با شماره ۱۶۰۷۹ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
شهرداری الشتر نیز  باهدف جذب بیشتر گردشگر اقداماتی در جهت زیباسازی محیط اطراف این سراب کرده است .

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



دیگر خبرها

  • اروند بر سکوی برتر رقابت مناطق آزاد
  • رتبه برتر سازمان منطقه آزاد اروند در حوزه های عمران، حقوقی و فرهنگی
  • راه‌اندازی بخش «آنژیوگرافی» در منطقه آزاد اروند
  • بیماران اروندی در منطقه آنژیوگرافی می شوند
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز
  • برگزاری جشنواره سماق درآینده نزدیک باحضور گردشگران داخلی وخارجی
  • سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی
  • انتقاد کاربران عراقی از توییت اردوغان درباره بغداد
  • معاون گردشگری وزارت میراث وارد خوزستان شد