Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول کمیته امدادرسانی مؤسسه مردم‌نهاد «دستیاری به دشتیاری» با بیان اینکه معضل بهداشتی مناطق سیل‌زده در هفته‌های آتی مشکل اصلی مردم خواهد بود، گفت: باید جایگاه‌هایی شامل سرویس بهداشتی و حمام هر چه سریع‌تر در روستاهای سیل‌زده احداث شود.

علی فتاح در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، گفت: بیشتر مناطق استان سیستان و بلوچستان درگیر سیل شد و چهار نقطه با مرکزیت زرآباد در نزدیکی کنارک، عورکی در بخش مرکزی دشتیاری، بنت و فنوج در نزدیکی نیکشهر و همین‌طور دلگان‌ها در بخش دشتیاری بیش از بقیه نقاط استان سیستان و بلوچستان از سیل متأثر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در یک مورد فقط دهستان پیر سهراب با 40 روستا جمعیتی بالغ‌بر 150 هزار نفر دارد که شرایط سختی را داشته و 20 روستا در وضعیت بحرانی قرار دارند.

وی  با اشاره به اینکه  در هفته ابتدایی وقوع بحران و در اوایل هفته دوم غالباً حضور چشمگیر مردم و گروه‌های امدادی و ارسال کمک‌های فوری  را شاهد بودیم، گفت: گروه‌های مختلفی از مردم در بیشتر مناطق سیل‌زده مشغول کمک‌رسانی بودند که البته این مناطق بیشتر نزدیک جاده‌ها و راه‌های مواصلاتی بود و کمتر به دیگر نقاط دوردست کمک‌های مردمی ارسال می‌شد.

مسئول کمیته امدادرسانی  مؤسسه مردم‌نهاد دست یاری به دشتیاری گفت: این کمک‌ها و حضور افراد و نهادها در هفته‌های آتی و ماه‌های آینده بسیار کم خواهد شد بنابر این سازمان‌های مردم‌نهاد باید خود را آماده کمک‌رسانی و حضور مستمر در این مناطق بکنند.

فتاح گفت: در حال حاضر با همکاری معتمدین محلی، برخی اقلام دیگر را که در هفته‌های آینده، با کم شدن حضور امدادرسان‌ها، نیاز به آن‌ها شدت بیشتری خواهد یافت، جمع‌آوری و ذخیره کرده تا در روزهای آتی توزیع کنیم.

وی افزود: در حال حاضر غالباً کمک‌های غذایی به کنسرو و آب‌معدنی و نان خلاصه می‌شود؛ ما در حال برنامه‌ریزی برای تأمین اقلامی مثل کپسول  و اجاق‌گاز، آرد و میوه هستیم تا پس از خلوت شدن منطقه از حضور نیروهای مردمی دست مردم را از این وسایل تهی نگذاریم.

این امدادگر گفت: پیش‌بینی ما بر اساس تجربیات گذشته در این منطقه‌ این است که معضل بهداشتی در هفته‌های آتی مشکل اصلی این مردم خواهد بود. مردم این روستاها آب مصرفی خود را غالباً از «هوتک»ها یعنی برکه‌هایی که از جمع شدن آب باران پدید می‌آید تأمین می‌کنند. درصورتی‌که آب شرب به‌صورت مداوم تأمین نشود ممکن است به‌ناچار برای آب شرب هم به این منابع پناه ببرند.

وی تاکید کرد: لازم است تا هرچه سریع‌تر مخازنی موقت برای ذخیره آب و آب‌رسانی روستاها در اختیار این مناطق قرار گیرد زیرا در حال حاضر به دلیل وقوع سیل و نشست زمین و ترکیب شدن چاه فضولات انسانی با منابع آبی، هرگونه احتمال مصرف شرب، از آب هوتک‌ها می‌تواند بسیار خطرناک بوده و منتهی به وقوع همه‌گیری بیماری‌های واگیردار شود. این مخازن آب می‌تواند با لوله‌کشی اضطراری و یا از روش سقایی با آب شرب پر شود. آب‌رسانی البته در برخی روستاها انجام‌شده و چون هنوز تکمیل‌نشده، می‌توان از روستاهای هم‌جوار منابع آب شرب را تأمین کرد.

فتاح اظهار کرد: بسیاری از روستاهای مناطق سیل‌زده فاقد سرویس بهداشتی و حمام هستند، ایجاد جایگاه‌هایی که دارای واحدهای سرویس بهداشتی و حمام باشند می‌تواند خطر بیماری‌های ناشی از عدم دسترسی به بهداشت را کاهش دهد، بنابراین گروه‌های امدادرسان مردمی و سازمان‌ها باید به این نکات توجه بیشتری کنند.

انتهای پیام/4145/

منبع: آنا

کلیدواژه: استان سیستان و بلوچستان سیل دشتیاری سازمان مردم نهاد کنارک زرآباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۹۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود

مدیرعامل آب و فاضلاب استان ایلام گفت: :در سال جاری مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان برطرف می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام و به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان ایلام، محمد محمدی امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت‌_ در مراسم تودیع و معارفه مدیران آبفای استان ایلام ضمن تبریک پیروزی عملیات غرورآفرین وعده صادق در مقابل رژیم کودک‌کش صهیونیستی و تبریک روز جهانی کار و کارگر، اظهار کرد: یکی از مهمترین خدمات زیرساختی، اجرای زیرساخت‌های آب و فاضلاب است.

وی با تاکید بر اینکه علی‌رغم تلاش‌های صورت گرفته هنوز فاصله زیادی با ایده آل‌ها داریم، افزود: در حوزه زیرساختی و در بحث شبکه توزیع فرسودگی شبکه آبرسانی داریم به گونه‌ای که علاوه بر پرت آب، خدمات‌رسانی در فصل گرم با مشکل مواجه می‌شود.

مدیرعامل آبفای استان ایلام ادامه داد: امید می‌رود با پشتیبانی شرکت آبفای کشور، حمایت‌های استاندار استان ایلام و نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی بتوانیم مشکلات زیرساختی را مرتفع کنیم.

محمدی با اشاره به برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت شرکت آبفا گفت: پروژه‌ها و برنامه‌ریزی‌های خوبی در جهت خدمت‌رسانی هرچه بهتر به مردم در حال طراحی و اجرا است که امید می‌رود با تخصیص به موقع اعتبارات شاهد افتتاح پیش از موعد این پروژه‌ها باشیم.

وی با اشاره به اینکه پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی حدود ۱۱ سال که در دست اجرا است و هنوز به بهره‌برداری نرسیده است، افزود: در اجرای این پروژه اقداماتی از جمله خطوط انتقال، برق رسانی و مخازن احداث شده، و ففط احداث تصفیه‌خانه آب باقی مانده است، با توجه به اینکه پروژه مشکل اعتباری ندارد، سال جاری شاهد بهره‌برداری خواهیم بود.

مدیرعامل آبفای استان ایلام با اشاره به اینکه در راستای پروژه‌های جهاد آبرسانی در استان ۶۹ روستا در طرح آبرسانی قرار دارد که تاکنون کار آبرسانی به چهار روستا به انجام رسیده است، با اجرای کامل این پروژه‌ها مشکل کم‌آبی در روستاها برطرف خواهد شد.

محمدی با اشاره به اینکه سقایی زائرین اباعبدالله (ع) افتخار مردم استان ایلام است، اضافه کرد: اداره آبفای شهرستان مهران جوابگوی آبرسانی برای ۳۰۰ هزار نفر جمعیت شرکت‌کننده در مراسم اربعین حسینی نخواهد بود و از طرفی برای اتمام تصفیه‌خانه فاضلاب مهران بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی با اشاره به زیرساخت‌های مسکن ملی گفت: اقدامات خاصی انجام شده است، اما به دلیل محدودیت منابع نیازمند اعتبارات ملی هستیم تا در اجرای این پروژه با مشکل مواجه نشویم.

مدیرعامل آبفای استان ایلام ضمن قدردانی از استاندار، معاونین استاندار، نمایندگان مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه ایلام و همچنین قدردانی از اعتماد شرکت مهندسی آبفای کشور در انتخاب وی، افزود: پیگیری برای اتمام پروژه‌ها در راستای ارائه خدمات صادقانه به مردم مهم‌ترین برنامه کاری ما است.

کد خبر 749135

دیگر خبرها

  • مناطق حاشیه‌نشین️، بزرگترین مشکل شهر ارومیه است
  • رفع مشکل کمبود فشار آب در مناطق کوی دانشگاه شهرستان نقده
  • رفع یک مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • رفع مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است
  • پایان هفته بارانی برای کرمان
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • تعطیلی که به معضل مملکت بدل شد | پنجشنبه یا شنبه؛ بالاخره کدام؟