Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل رامین حسین آبادیان: درحال حاضر مردم عراق خود را برای برگزاری یک تظاهرات میلیونی علیه تروریست های آمریکایی آماده می سازند. بسیاری از گروه های عراقی حمایت خود از این تظاهرات را اعلام کرده و خواستار حضور حداکثری مردم عراق در این تظاهرات شده اند.

درهمین ارتباط، «عالیه نصیف» نماینده پارلمان عراق تاکید کرد که تظاهرات میلیونی که قرار است در تاریخ ۲۴ ماه جاری میلادی علیه نظامیان آمریکایی برگزار شود بیانگر اراده ملت عراق در دستیابی به استقلال واقعی و مخالفت با قیمومیت خارجی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ملت عراق به صورت متحد در برابر خروج نظامیان اشغالگر آمریکایی از خاک این کشور فریاد خواهند زد و موضع خود را با صدای بلند اعلام می کند.

این نماینده پارلمان عراق تاکید کرد: آنها می خواهند حاکمیت واقعی را به عراق برگرداندند چرا که درد و رنجهای زیادی از تروریسمی که ساخته دست آمریکا بود کشته اند. نصیف تصریح کرد: اراده عراقی ها برتر و قدرتمند تر از ناوهای اشغالگران و مزدوران آمریکایی است.

درهمین حال، دفتر سیاسی گردان‌های حزب الله عراق باصدور بیانیه ای از فراخوان برگزاری تظاهرات میلیونی علیه آمریکایی‌ها در این کشور استقبال کرد. در این بیانیه تاکید شده است که ملت عراق با خلق حماسه تظاهرات میلیونی ضد آمریکایی نشان خواهند داد که استکبار قادر به درهم شکستن اراده آنها برای اخراج اشغالگران نیست.

در ادامه این بیانیه تصریح شده است که لفاظی‌های خصمانه آمریکا ریشه در استکبار آمریکایی و تلاش مایوسانه آنها برای درهم شکستن اراده عراقی‌ها و گروکشی دارد. گردان‌های حزب الله عراق اعلام کرد که حماسه بزرگ مردمی این کشور به استکبار نشان خواهد داد که عراقی‌ها از یک پیکرند و به تجزیه آنها دل نبندند و خواهند دید که چگونه عشایر الانبار و موصل با عشایر مرکز و جنوب عراق دوشادوش یکدیگر به مقابله با اشغالگران آمریکایی خواهند رفت.

درحالی که همه چیز برای حماسه میلیونی مردم عراق در اعتراض به تداوم حضور تروریست های آمریکایی در این کشور فراهم است، اما به نظر می رسد که آمریکایی ها سیاست «فرافکنی ناشیانه» را در این زمینه در پیش گرفته اند تا شاید افکار عمومی را از نفرت عراقی ها نسبت به خود منحرف سازند. آمریکایی ها از این رهگذر تلاش می کنند تا به حضور خود در عراق علیرغم مصوبه پارلمان این کشور ادامه دهند.

در همین ارتباط، اخیراً «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا مدعی شده است که مقامات عراقی در پیام هایی محرمانه خطاب به واشنگتن خواستار بقای نیروهای آمریکایی در عراق شده اند. این درحالی است که پمپئو هیچ سندی برای اثبات ادعای خود ارائه نکرده و پر واضح است که چنین اظهاراتی در راستای سیاست «فرافکنی ناشیانه» مطرح شده است.

در واکنش به این ادعای مضحک آمریکایی ها، حسن الکعبی، معاون اول رئیس پارلمان عراق در سخنانی گفت: ما ۱۷۹ نماینده داریم که توسط مردم انتخاب شدند و طی یک جلسه علنی به خروج نیروهای بیگانه شما از عراق رای دادند. وی با کنایه به پمپئو خطاب به وی گفت: آیا می توانی برای ما و ملت عراق از هویت آن ۵۰ مسئولی که از حضور نیروهای شما در کشور استقبال کرده اند، پرده برداری؟

در این میان اما، برخی صداها نیز در داخل عراق در هم نوایی با آمریکایی ها شنیده می شود که به ویژه پس از ترور سپهبد شهید حاج سلیمانی و همرزمانش و همچنین شهادت قریب به ۳۰ تَن از اعضای حشد شعبی پیش از آن، قابل تأمل و البته تعجب برانگیز است. علیرغم اینکه آمریکایی ها ضمن نقض حاکمیت ملی عراق در اقدامی تروریستی سردار سلیمانی و شماری از اعضای حشد شعبی را به شهادت رساندند، شنیده شدن چنین صداهای قابل تأمل به نظر می رسد.

درهمین ارتباط، «نچیروان بارزانی» رئیس اقلیم کردستان عراق در سخنانی گفته است: «اکنون زمان مناسبی برای خروج نیروهای ائتلاف بین المللی به رهبری آمریکا از عراق نیست و این کشور به حمایت همسایگان و دوستان خود در جامعه جهانی نیاز دارد». سخنان رئیس اقلیم کردستان عراق در خصوص لزوم باقی ماندن نیروهای آمریکایی و ائتلاف تحت سرکردگی آن در عراق درحالی است که واشنگتن اذعان کرده است که صراحتاً دستور قتل سردار سلیمانی و همرزمانش را صادر کرده است.

از سوی دیگر، گفته می شود که در جریان سفر اخیر «عادل عبدالمهدی» نخست وزیر عراق به سلیمانیه و دیدار او با مقامات اقلیم کردستان، آن‌ها مخالفت خود با خروج آمریکایی ها از عراق را اعلام کرده اند. در همین ارتباط، منبع سیاسی عراقی اعلام کرد که مقامات اقلیم کردستان عراق با اخراج نظامیان آمریکایی از عراق مخالفند.

این منبع اعلام کرد: رهبران کُرد به عادل عبدالمهدی نخست وزیر پیشبرد امور عراق در جریان دیدار روز گذشته وی به اربیل و سلیمانیه تاکید کرده اند که موافق خروج نیروهای آمریکایی از عراق نیستند. اتخاذ این مواضع درحالی است که امروز شاهد آن هستیم تمامی مقامات رسمی بغداد از نمایندگان پارلمان گرفته تا دولتمردان این کشور یکصدا خواستار خروج تروریست های آمریکایی از عراق هستند.

کما اینکه مردم عراق نیز خود را برای برگزاری تظاهرات میلیونی در این کشور آماده می سازند و از همین روی به نظر می رسد که علیرغم «تلاش های خصمانه و فرافکنی های آمریکایی‌ها» از یک سوی و «هم‌نوایی برخی شخصیت های عراقی» با واشنگتن از سوی دیگر، سیلی محکمی در انتظار تروریست های آمریکایی است تا شاید از این رهگذر با اتخاذ یک تصمیم عاقلانه، از عراق خارج شوند.

بدون هیچگونه شک و تردیدی، برگزاری تظاهرات میلیونی علیه تروریست های آمریکایی و اعلام حمایت قاطعانه مردمی از تصمیم پارلمان و دولت عراق برای اخراج آنها، می تواند گام جدید دیگری در راستای بیرون راندن نظامیان آمریکایی باشد؛ کما اینکه گام اول یعنی تصویب طرح اخراج تروریست ها از عراق توسط پارلمان، با موفقیت برداشته شد.

کد خبر 4826306

منبع: مهر

کلیدواژه: عراق بغداد ایالات متحده آمریکا ایالات متحده آمریکا ایران عراق قاسم سلیمانی لیبی انتقام سخت موشکی دونالد ترامپ رژیم صهیونیستی سوریه روسیه ترکیه برجام انگلیس مایک پمپئو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۰۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تظاهرات دانشجویان در آمریکا یادآور اعتراض‌ها به جنگ ویتنام است

به گزارش قدس آنلاین، تظاهرات بی سابقه دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا در محکومیت کشتار جمعی علیه فلسطینیان یادآور مخالفت با جنگ ویتنام است. آیا معادله ناعادلانه تغییر می‌کند؟ چرا نتانیاهو از این تظاهرات هراس دارد؟ آیا این روند به اروپا، جهان عرب و جهان اسلام هم سرایت خواهد کرد؟

این رسانه ادامه داد: شاید تظاهرات دانشجویان ضد کشتار جمعی علیه فلسطینیان در آمریکا، حادثه بسیار بارزی باشد که روز به روز گسترش می‌یابد و مانند گلوله برقی به سرعت در حال بزرگ شدن است. این تظاهرات به دانشگاه های تگزاس و کالیفرنیای جنوبی کشیده شده و پلیس آمریکا با آن مقابله و شماری از دانشجویان خشمگین را بازداشت کرده است.

طبق آخرین گزارش رسانه های آمریکایی، شرکت کنندگان در این تظاهرات بسیار زیاد هستند و دولت آمریکا به دنبال کمک گرفتن از گارد ملی برای مقابله با دانشجویان معترض به کشتار جمعی در غزه است.

رای الیوم افزود: نکته قابل توجه، هراس بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از برگزاری تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکاست. این تظاهرات بی سابقه به کجا خواهید انجامید؟ آیا ممکن است که معادله را تغییر دهد؟

به گزارش این رسانه، «عواطف عبدالرحمن» استاد روزنامه نگاری دانشکده رسانه دانشگاه قاهره می گوید: آنچه در دانشگاه‌های آمریکا در حمایت و یاری ملت فلسطین و درخواست فوری توقف کشتار و گرسنگی در نوار غزه و در دانشگاه‌های عربی(انفعال و بی‌تفاوتی) رخ می دهد، سئوالی است که هم اکنون باید به شکل قوی مطرح کنیم.

از سوی دیگر «کارم یحیی» فعال رسانه ای نیز می گوید: اوضاع و تظاهرات کنونی مشابه مخالفت‌ها با جنگ آمریکا علیه ویتنام است. هر که می‌تواند باید به فلسطینیان کمک کند.

وی با اشاره به مقایسه دانشجویان آمریکایی و دانشجویان الازهر مصر می افزاید که این کشور باید نقش موثرتر و با صلابت‌تری ایفا کند، دولت، جامعه الازهر و دیگر دانشگاه‌های این کشور.

این تحلیلگر ادامه می دهد: آنچه در دانشگاه های آمریکا شاهد آن هستیم، بیانگر تحولات مهمی در آمریکا و اروپاست. مواضع دانشجویان بسیار مهم است و به سبب افزایش بازداشت ها، بیشتر هم می شود.

یحیی درباره مقایسه دانشگاه‌های آمریکا با دانشگاه های عربی هم می گوید: واقعیت و ماهیت دانشگاه‌های عربی و برخورد امنیتی از کشوری به کشور دیگر متفاوت است. بعید نیست که این موج به دانشگاه های عربی هم دومینو وار سرایت کند.

در همین حال،«سمیر عرابی» دیگر تحلیلگر عرب نیز تظاهرات در دانشگاه های آمریکا و برخورد دولت این کشور و تهدید رئیس مجلس نمایندگان به اخراج دانشجویان را نمایانگر برافتادن نقاب ادعایی دموکراسی آمریکایی دانست.

وی با لحن تمسخر آمیزی می افزاید: بایدن می گوید که آمریکا طرفدار حق است، رئیس مجلس سنا هم می گوید که کتاب مقدس به آنها دستور می‌دهد در کنار اسرائیل بایستند! این آمریکای بدون رتوش است. دموکراسی و برابری میان ادیان وجود ندارد و آزادی بیان هم در کار نیست، ما باید واقع باشیم.

گفتنی است؛ دانشجویان دانشگاه های آمریکا روز چهارشنبه در اعتراض به حمله رژیم اسرائیل به نوار غزه تحصن خود را آغاز کردند.

این اعتراض های دانشجویی در حمایت از مردم غزه و توقف جنگ رژیم صهیونیستی به دانشگاه های هاروارد، تگزاس، براون و کالیفرنیای جنوبی رسیده و این دانشگاه ها صحنه درگیری پلیس با دانشجویان شده است.

دانشجویان دانشگاه براون در رود آیلند و دانشگاه کالیفرنیای جنوبی (USC) به سایر دانشگاه‌ها از جمله کلمبیا پیوستند تا خواستار آتش‌بس در غزه شوند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • هراس صهیونیست‌ها از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • تظاهرات دانشجویان در آمریکا یادآور اعتراض‌ها به جنگ ویتنام است
  • انتقاد کاربران عراقی از توییت اردوغان درباره بغداد
  • این پست عجیب اردوغان به زبان عربی جنجال به پا کرده
  •  توصیف اردوغان از بغداد جنجال به پا کرد + عکس
  • اولین نتایج سفر اردوغان به عراق/ تشکیل ستاد عملیات مشترک بین آنکارا و بغداد
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • پنتاگون: از طرح حمله اسرائیل به رفح خبر نداریم
  • هشدار پنتاگون به عراق درباره ادامه حملات علیه نیروهای آمریکا
  • دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی و همتای عراقی وی در سن‌پترزبورگ