Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت میرزایی درباره آخرین وضعیت برآوردها از میزان خسارات به بنگاه‌ها و واحدهای اقتصادی مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: مجموعه‌ای از اقدامات توسط سازمان‌ها، صندوق‌ها و شرکت‌های وابسته در قالب حدود ۵۰ بند پیش بینی شده که بخشی از این کمک‌ها به صورت نقدی و بخشی نیز غیرنقدی است.

معاون امور اقتصادی و برنامه ریزی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: در روزهای نخست وقوع سیل تلاش برای ساماندهی رفع نیازهای اولیه در اولویت قرار داشت و در این مدت تأمین این نیازها از جمله غذا، پوشاک، بازگشایی مسیرها و کمک‌های امدادی و درمانی در دستور کار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرزایی ادامه داد: اما آنچه که پس از نگرانی‌های روزهای نخست وقوع سیل، فروکش کردن آب و نیازهای اولیه، توسط وزارت کار در دستور کار قرار گرفت، رسیدگی به وضعیت بنگاه‌های اقتصادی و کسب و کارهای تعطیل شده، کارگاه‌های آسیب دیده و مشاغل از دست رفته بود و از این هفته برآورد خسارات آغاز شده است.

وی با بیان اینکه قرار است مجموع خسارات وارد شده به فعالیت‌های اقتصادی خدماتی، کشاورزی و صنعتی برآورد شود، افزود: در این فرایند سه حوزه کسب و کارهای از دست رفته، دارایی‌ها و مشاغل آسیب دیده شناسایی می‌شوند و گزارش نهایی از میزان خسارات قطعاً در اوایل هفته آینده نهایی می‌شود.

نماینده ویژه وزیر کار در امور سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان، همچنین گفت: بانک رفاه کارگران و بانک توسعه تعاون به عنوان بانک‌های زیر مجموعه وزارت کار، سازمان تأمین اجتماعی و معاونت اشتغال وزارتخانه هر یک در حال تدوین برنامه‌هایی برای تأمین منابع و حمایت از مشاغل و کسب و کارهای آسیب دیده ناشی از سیل سیستان و بلوچستان هستند.

معاون امور اقتصادی و برنامه ریزی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با بیان اینکه پس از برآورد از میزان خسارات به بنگاه‌ها و واحدهای اقتصادی، بانک‌های رفاه کارگران و توسعه تعاون منابع اختصاصی به صورت قرض الحسنه با وثایق حداقلی اختصاص می‌دهند، گفت: همچنین پیگیری قضائی برای بدهکاران بانکی که در این مناطق امکان امکان پرداخت بدهی خود را ندارند فعلاً متوقف می‌شود؛ ضمن اینکه بازپرداخت تسهیلات ساکنان مناطق سیل زده در این استان استمهال می‌شود.

تقسیط بدهی کارگاه‌های مناطق سیل زده

معاون اقتصادی وزیر کار تاکید کرد: همچنین بنا بر اعلام سازمان تأمین اجتماعی، بدهی کارگاه‌ها و کارفرمایانی که به دلیل شرایط ناشی از سیل امکان پرداخت بدهی خود را ندارند تقسیط می‌شود و پس از عادی شدن شرایط، بازپرداخت آغاز می‌شود.

میرزایی تاکید کرد: میزان منابع تخصیصی از محل منابع بانک‌ها یا منابع داخلی وزارتخانه پس از برآورد نهایی از میزان خسارات مشخص خواهد شد.

وی با اشاره به کمک‌های غیرنقدی در روزهای نخست وقوع سیل برای خروج از بحران گفت: مقدار زیادی کمک‌های غیرنقدی شامل پوشاک، مواد غذایی و کمک‌های مردمی توسط شرکت‌ها و صندوق‌های وابسته جمع آوری و توزیع شده است. همچنین تمام درمانگاه‌های سازمان تأمین اجتماعی به صورت شبانه روزی در حال ارائه خدمات درمانی و دارویی به مردم این مناطق هستند.

میرزایی گفت: همچنین سازمان فنی و حرفه ای تیم‌های متعدد کمک‌های فنی را برای کمک به تعمیر خودروها، ماشین آلات کشاورزی و تعمیر لوازم خانگی تجهیز کرده است. سازمان بهزیستی نیز منابعی را ویژه خانوارهای تحت پوشش اختصاص داده است. این مجموعه اقدامات در مرحله اول که بحرانی بود صورت گرفته است.

۲۲۳۲۲۵

کد خبر 1344167

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی سیل خسارت سیل سیل سیستان و بلوچستان اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۱۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنگاه‌های املاک همدان زیر ذره‌بین نظارت کارگروه تنظیم و کنترل بازار مسکن

مجید صالحی امیرگفت: گشت مشترک بازرسی کارگروه ساماندهی بازار املاک و مستغلات در سطح شهر همدان تشکیل شده است و هر روز با سرکشی از بنگاه‌های معاملات ملکی از تخلفات پیشگیری می‌کند.

او گفت: در بازدید‌های صورت گرفته طی روز‌های گذشته، چند بنگاه نیز اخطار پلمب دریافت کردند و همچنین چندین مورد تشکیل پرونده و ارسال برای تعزیرات صورت گرفت.

مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان گفت: به منظور کنترل بازار مسکن، هفت هزار مورد بازرسی از بنگاه‌های معاملات ملکی استان انجام شده است و تعدادی از متخلفان جریمه و پلمب شدند که تاثیر مثبتی بر کنترل قیمت مسکن در شهر همدان داشت، اما تا حصول نتیجه مطلوب جای کار زیادی وجود دارد.

صالحی امیر گفت: همچنین در کارگروه تنظیم بازار مسکن، واحد‌های مسکونی خالی استان در دست شناسایی است و به دنبال صحت سنجی آن هستیم تا اقدامات لازم برای آن‌ها را انجام دهیم.

مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان گفت: پارسال ۱۰ هزار و ۳۸۶ فقره تسهیلات ودیعه مسکن به متقاضیان همدانی واگذار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • بیشترین خسارت سیل به راه‌های مواصلاتی خراسان جنوبی
  • منطقه آزاد ارس در ارزیابی مناطق آزاد کشور در رتبه نخست ایستاد
  • بنگاه‌های املاک همدان زیر ذره‌بین نظارت کارگروه تنظیم و کنترل بازار مسکن
  • افزایش اعتبار هنرستانهای خراسان شمالی /هنرستان ها باعث رشد اقتصادی منطقه می شود
  • تصرف و عدم لایروبی رودخانه‌ از مشکلات کاشان است+فیلم
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • بابایی کارنامی: رونق بنگاه‌های اقتصادی متضمن امنیت شغلی کارگران است
  • توزیع رایگان کیسه‌های پارچه‌ای در بازارهای کوثر ویژه هفته نکوداشت اصفهان
  • بیمه فراگیر خانواده ایرانی برای تحقق توسعه پوشش‌های بیمه‌ای در خوزستان
  • کنایه رئیس سازمان تأمین اجتماعی به مشاغل سخت! / جدّیت قالیباف به روایت یک عضو جبهه پایداری