Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-27@01:06:55 GMT

سفیر ژاپن نسل‌کشی دولت میانمار را انکار می‌کند

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۹۱۶۵۵

سفیر ژاپن نسل‌کشی دولت میانمار را انکار می‌کند

صدها هزار روهینگیایی در میان قتل عام ها، تجاوزهای گروهی، شکنجه، نقل مکان اجباری و دیگر تخلفات حقوقی سنگین توسط ارتش میانمار با تهدید بزرگ نسل کشی مواجه هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ فعالان روهینگیا نماینده ژاپن را به خاطر انکار نسل کشی ملامت کردند.

گروه های مدافع روهینگیا مستقر در ژاپن، سفیر این کشور را به دلیل انکار قتل عامِ اقلیت ها به حمایت از ارتش میانمار متهم کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"زا مین توت" نائب رئیس انجمن روهینگیا در ژاپن گفت: "امروز ژاپن همکاری نمی کند و از اقدامات سازمان ملل متحد درباره میانمار حمایت نمی کند."

وی با اشاره به اظهارات "ایچیرو مورایاما" سفیر ژاپن در زمینه میانمار در ماه دسامبر در خبرنامه محلی ایراوادی گفت که هیچ نسل کشی در میانمار وجود ندارد و او باور ندارد که ارتش مرتکب نسل کشی شده یا قصد آن را داشته باشد.

"زا مین توت" از ژاپن خواست تا به دروغ های ارتش میانمار بها ندهد و از تلاش های بین المللی برای اجرای عدالت در برابر جنایاتی که علیه مردم وی انجام شده، حمایت کند.

وی هفته گذشته به باشگاه خبرنگاران خارجی در توکیو گفت: "ما به جامعه جهانی اتکا می کنیم، زیرا در میانمار دوستان زیادی برای مردم روهینگیا وجود ندارد."

 

 

محققان مستقل سازمان ملل متحد گفته اند که صدها هزار نژاد روهینگیایی که در میانمار مانده اند ممکن است در میان تلاش های دولت برای محوِ هویت و حذفِ آنها از کشور، قتل عام ها، تجاوزها، تجاوزهای گروهی، شکنجه، نقل مکان اجباری و دیگر تخلفات حقوقی سنگین توسط ارتش میانمار با تهدید بزرگ نسل کشی مواجه شوند.

از آگوست سال 2017 تاکنون، بیش از 740،000 روهینگیایی به دلیل سرکوب نظامی از ایالت راخین به بنگلادش کشور همسایه گریخته اند.

دولت ژاپن در همین اثنا گفت که در جایگاهی نیست که درباره این موضوع قضاوت کند.

یک مقام وزارت خارجه با اشاره به کمیسیون مستقل تحقیق و تجسس (ICOE) در میانمار گفت: "ما در تلاش هستیم تا بر اساس گزارش نهایی ICOE از اجرای اقدامات لازم توسط میانمار اطمینان حاصل کنیم."

انتظار می رود، این کمیسیون که وظیفه بررسی ادعاهای نقض حقوق بشر و موضوعات مرتبط با ایالت راخین را به عهده دارد طی ماه جاری گزارش نهایی را تکمیل کند.

"زا مین توت" نیز نا امیدی خود را از مورایاما به دلیل بنگالی خواندن مردم روهینگیا طی مصاحبه با bbc ابراز داشت.

این اصطلاح (بنگالی) به عنوان تهمت و بدنامی از سوی دولت میانمار که مسلمانان روهینگیا را مانند بسیاری از گروه های نژادی دیگر به رسمیت نمی شناسند استفاده می شود. میانمار آنها را مهاجرانِ قانونی از بنگلادش می داند.

وزارت خارجه ژاپن از اظهارنظر درباره انتخاب کلمات سفیر خود امتناع ورزید، اما به خبرگزاری کیودو گفت که رسما این گروه نژادی را به عنوان مسلمانان ایالت راخین یاد می کند.

گامبیا کشوری کوچک با اکثریت مسلمان آفریقایی با حمایت از سازمان همکاری اسلامی در ماه نوامبر سال گذشته طرح دعوی علیه میانمار با اکثریت بودایی را به دیوان بین المللی دادگستری تسلیم کرد.

این دعوی استدلال کرد که میانمار کنوانسیون منع نسل کشی سال 1948 از طریق اقدامات نسل کشی ارتش علیه اقلیت روهینگیا را نقض کرده بود. دولت میانمار این اتهام را به شدت و با قاطعیت انکار می کند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۱۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهکار اسکواش‌بازان با حضور سفیر ایران در قطر

به گزارش خبرگزاری مهر، مسابقات بین‌المللی قطر جونیور در رده‌های سنی کمتر از ۱۱، ۱۳، ۱۵، ۱۷و ۱۹ سال پسران از دوم تا ششم اردیبهشت برگزار می‌شود. نمایندگان کشورهای جمهوری اسلامی ایران، کویت، چین، اردن، عربستان، پاکستان، مصر، سنگاپور، هند، مالزی، آمریکا، سریلانکا و کشور میزبان در دوحه با هم رقابت می‌کنند.

در روز دوم این رقابت‌ها، امیررضا الوانساز، نماینده رده سنی کم‌تر از ۱۳ سال کشورمان موفق شد به جمع ۴ نفر برتر راه یابد که مسابقه او در این مرحله نیز بعد از ظهر امروز برگزار خواهد شد.
در رده سنی کم‌تر از ۱۵ سال نیز رایان گلابیان، علی رحیمی کاری و یوسف قرشی به جمع ۸ نفر راه پیدا کردند که مسابقات این مرحله در حال برگزاری است.
در رده سنی کم‌تر از ۱۷ سال هم باربد چاوشی و محمدصالح‌ آخانی به جمع ۸ نفر برتر راه یافتند که مسابقات این مرحله نیز در حال برگزاری است.
محمد چنگانیان و سیدمبین سیدان به جمع ۴ نفر برتر رده سنی کم‌تر از ۱۹ سال راه پیدا کردند که باید با یکدیگر مسابقه بدهند و نفر برتر به فینال این رده سنی راه پیدا خواهد کرد.
گفتنی است در جریان این رقابت‌ها، علی صالح‌آبادی سفیر جمهوری اسلامی ایران و علی بختیاری رایزن فرهنگی کشورمان در سالن مسابقات حضور پیدا کردند.

کد خبر 6087443

دیگر خبرها

  • فرمانده نیروی دریایی ارتش: از نخبگانی که در قطب جنوب حضور پیدا کنند، حمایت می کنیم /دولت به دنبال حضور دائمی در قطب جنوب است
  • نقش کارگران در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است
  • چین سفیر آلمان را احضار کرد
  • اسموتریچ خواستار ترور رهبران حماس، نابودی کامل غزه و تحریم دولت رام‌الله شد
  • کمک ۵۳۶ تنی آرد روسیه به افغانستان
  • بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
  • توسعه همکاری های بانکی ایران و افغانستان
  • رئیس‌جمهور مصر به ترکیه سفر می‌کند
  • زالوژنی سفیر اوکراین در انگلیس شد
  • شاهکار اسکواش‌بازان با حضور سفیر ایران در قطر