Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-سخنگوی کمیسیون تلفیق از الزام دستگاه‌های اجرایی به ثبت اطلاعات کارکنان در سامانه کارمند ایران خبر داد.

هادی قوامی سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۹ در حاشیه جلسه امروز پارلمان و در نشست خبری اظهار کرد: به منظور ساماندهی نیروی انسانی و کارکنان دولت و یا انضباط مالی دستگاه‌های اجرایی مکلف شدند اطلاعات کارکنان رسمی، پیمانی، قرارداد کارمعین و کارگری را تا پایان اردیبهشت ۹۹ در سامانه کارمند ایران ثبت یا بروزرسانی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی کمیسیون تلفیق افزود: بر اساس یکی دیگر از مصوبات کمیسیون تلفیق دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند تمهیدات لازم را برای ایجاد طرح‌های جدید، نیمه تمام و آماده بهره‌برداری و در حال بهره‌برداری اعم از طرح‌های تملک‌های دارایی سرمایه‌ای با منابع عمومی و اختصاصی و طرح‌های شرکت‌های دولتی با منابع داخلی از طریق انعقاد قرارداد مشارکت عمومی، خصوصی یا بخش‌های خصوصی، تعاونی، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها با اولویت بخش‌های خصوصی و تعاونی فراهم کنند همچنین بخش‌های خصوصی، تعاونی، شهرداری و دهیاری‌ها می‌توانند تأمین مالی خود را از طریق روش‌های مختلف انجام دهند.

قوامی اظهار کرد: طبق مصوبه دیگر مقرر شد در اجرای بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد تمام دستگاه‌های اجرایی از جمله بانک‌ها و شرکت‌های دولتی مکلف‌اند در سال ۹۹ با شناسایی هزینه‌ها به تفکیک حقوق و دستمزد غیر پرسنلی و هزینه‌های مراکز فعالیت پشتیبانی نسبت به تکمیل و استقرار کامل سامانه حسابداری قیمت تمام شده اقدام کنند.

او افزود: طبق مصوبه مجلس داستگاه اجرای مکلف است هزینه یابی خروجی‌ها را از طریق سامانه یکپارچه بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکردی که اطلاعات ورودی آن از تبادل داده با سایر سامانه‌های دستگاه اجرایی بدست می‌آید انجام دهد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی که در هزینه‌کرد اعتبارات هزینه‌ای خود بر اساس تفاهم‌نامه منعقده با واحد مجری اقدام می‌کنند اجازه داده می‌شود با موافقت سازمان برنامه نسبت به جابه‌جایی اعتبارات وصول هزینه و در سقف اعتبارات ابلاغی همان دستگاه اقدام کنند.

قوامی بیان کرد: طبق مصوبه کمیسیون تلفیق، دستگاه‌های اجرایی مکلف‌اند تمام حقوق مربوط به حقوق فوق‌العاده مستمر و غیر مستمر کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی خود را در اختیار سازمان برنامه و بودجه، سازمان اداری و استخدامی و وزارت اقتصاد قرار دهند و واحد‌های مجری موظف‌اند حقوق و مزایای کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی مندرج در حکم کارگزینی و قرارداد‌های منعقده را برابر قوانین و مقررات مربوط و سایر پرداخت‌های غیر مستمر مربوط به کارکنان را معطوف به عملکرد و کارایی آن‌ها محاسبه و پرداخت کنند.

او افزود: طبق مصوبه کمیسیون تلفیق دستگاه‌های اجرایی مجاز به تأمین حداقل ۱۰ درصد وظایف این ماده از طریق واگذاری و خرید خدمات هستند همچنین ایجاد هرگونه واحد اداری یا عملیاتی جدید برای انجام وظایف موضوع ماده فوق الذکر ممنوع است و تأمین خدمات مورد نیاز از طریق ساز و کار پیش بینی شده در این ماده و اعتبارات مصوب امکان پذیر است.

سخنگوی کمیسیون تلفیق گفت: در مصوبه دیگر در راستای اجرای کامل حسابداری تعهدی مهلت تعهد و پرداخت اعتبارات هزینه‌ای و تملک دارایی‌های سرمایه‌ای و مالی اعم از اینکه از محل منابع بودجه عمومی یا اختصاصی تأمین شده و تا پایان سال مالی توسط خزانه به حساب‌های مربوطه دستگاه‌های ذیربط واریز شده باشند تا پایان همان سال است مانده وجوه مصرف نشده پایان سال به سال بعد منتقل و در راستای موافقت‌نامه مربوطه تا پایان سال جدید قابل مصرف خواهد بود.

او در پایان گفت: دستگاه‌های اجرایی مشمول به تشخیض خزانه موظف‌اند نسبت به شناسس درآمدها، هزینه‌ها، دارایی‌ها و بدهی‌های خود بر اساس استاندارد و نظام حسابداری بخش عمومی اقدام کنند و دیوان محاسبات نیز موظف به حسابرسی صورت‌های مالی مذکور است.

باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب ها: کارمند

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کارمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۲۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت

با توجه به اجرای طرح غربالگری سرطان پستان از سوی دولت گروهی از فناوران کشور دستگاهی را برای غربالگری این سرطان طراحی کردند که با کاهش هزینه‌ها کشور را در اجرای این طرح یاری می‌کند.

دکتر صادق کاظمی‌فرد، محقق این طرح در گفت‌وگو با ایسنا، طراحی و ساخت دستگاهی برای غربالگری و شناسایی سرطان پستان را از محصولات این شرکت دانست و گفت: یکی از مسائل مهم در تشخیص سرطان پستان، تشخیص آن در کمترین زمان است، ضمن آنکه با توجه به شرایط اقتصادی، همه مردم کشور بتوانند به خدمات غربالگری این بیماری دسترسی داشته باشند.

وی افزود: در متدهایی که برای تشخیص سرطان پستان ارائه شده مانند سونوگرافی و ماموگرافی، اگر مسایل هزینه‌ای آنها را کنار بگذریم، روش تشخیصی با این روش‌ها با دقت بالایی نیست.

کاظمی‌فرد خاطر نشان کرد: بر این اساس ما در این شرکت در ساخت دستگاه تشخیص سرطان پستان، از فناوری سنسورهای سنجش خازنی بهره بردیم. در حال حاضر تاییدیه کاربرد این سنسورها از سوی FDA آمریکا صادر شده است و به عنوان ملاک جهانی برای تشخیص سرطان پستان تلقی می‌شود.

محقق این طرح اضافه کرد: ما در کنار ساخت این دستگاه، اقدام به بومی‌سازی سنسورهای خازنی کردیم.

وی با اشاره به عملکرد این دستگاه، اظهار کرد: برای استفاده از این دستگاه نیازی به دستگاه‌های جانبی نیست و دقت تشخیصی آن ۸۳ درصد است.

کاظمی‌فرد کاهش هزینه‌های غربالگری را از مزیت‌های این دستگاه ذکر کرد و گفت: این دستگاه با آنالیز بافت سینه، بافت‌های مشکوک را شناسایی می‌کند و در نهایت به کاربر اعلام می‌کند در کدام نواحی بافت سرطانی مشاهده می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: تشخیص بافت سرطانی در این دستگاه از سنسورهای خازنی است و این سنسورها بافت‌های نرم را از بافت‌های سخت متمایز می‌کند و بافت‌های سفت را به عنوان سرطان تشخیص می‌دهد و آنالیز در این دستگاه با سرعت بالایی انجام می‌شود.

به گفته این محقق، این دستگاه با امواج آلتراسونیک که صادر می‌کند، قادر به تشخیص غیرتهاجمی‌بودن بافت سرطانی است.

کاظمی‌فرد افزود: از دیگر مزیت‌های این سیستم آن است که قادر است سرطان‌های پیشرفته و سرطان‌های در حال توسعه را تشخیص دهد.

وی درباره تفاوت این دستگاه با دستگاه تشخیص سرطان در حین حراجی، گفت: دستگاهی که ما ساختیم، در حوزه غربالگری کاربرد دارد. در حال حاضر اجرای طرح غربالگری سرطان پستان در دستور کار دولت قرار دارد و این دستگاه می‌تواند در کاهش هزینه‌های غربالگری مؤثر باشد.

این فناور اضافه کرد: در مناطقی از کشور سونوگرافی و ماموگرافی برای این امر موجود نیست و با این دستگاه می‌توان با کمترین هزینه فرایند غربالگری را اجرایی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت
  • برگزاری دومین رویداد جمعیت در پایان اردیبهشت
  • تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه
  • بیش از ۳۲ هزار نفر کارمند در نظام اداری ایلام اشتغال دارند
  • حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • پایان بررسی جداول بودجه 1403 در کمیسیون تلفیق مجلس/ حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • پایان بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در تلفیق/ حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • اتمام بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در کمیسیون تلفیق
  • هزینه کرد اعتبارات حق آلایندگی در خوزستان زیر ذره بین بازرسان