Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد تقی زاده روز دوشنبه در حاشیه بهره برداری از سه طرح زیست محیطی شهرستان ری  اظهار داشت: جلسه های متعددی با حضور همه دستگاههای مرتبط با بوی نامطبوع تهران برگزار و در نهایت عامل این بو؛  سه مجتمع پردازش پسماند آراد کوه، مجموعه دام گستر و فاضلاب شهری که در جنوب تهران وجود دارد شناسایی و تشخیص داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول با اشاره به اینکه یک مجموعه دانشگاهی دراین زمینه تحقیق می کند، افزود: هدف از تشکیل این مجموعه علمی بررسی سهم هر یک از این واحدها در انتشار بوی نامطبوع پایتخت است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با اشاره به اینکه بیش از ۶۰ درصد آلاینده مربوط به وسائط  نقلیه است، تاکید کرد: اقدام های  موثری در راستای بهبود شرایط استان تهران از جمله توسعه فضای سبز، نوسازی ناوگان حمل ونقل در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره هفته هوای پاک اضافه کرد: باتوجه به اینکه در هفته هوای پاک قرار داریم از جمله اقدامات مهم اداره محیط زیست استان تهران پالایش صنایع مجاور پایتخت از جمله پالایشگاه تهران است.

این مسئول خاطرنشان کرد: این سه طرح با نصب سامانه آنلاین از نظر استاندارد زیست محیطی شرایط را رصد، پایش کرده و کمک بزرگی در بهبود شرایط زیست محیطی می کند.

تقی زاده گفت: شرکت بهران از گذشته در راستای صنعت سبز زیست محیطی پیشگام بوده و اقدامات موثر در راستای توسعه فضای سبز در باقر شهر داشته است.

وی با اشاره به اینکه صنایع می توانند در بافت مسکونی مستقر شوند،  افزود: صنایع با استفاده از فناوری نوین و رعایت نکات زیست محیطی ضمن حفظ سلامت مردم به اشتغال مردم و اقتصاد کشور کمک خواهند کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با اشاره به هشدار برخی صنایع آلاینده در شهرستان ری، یادآور شد : برخی صنایع به دلیل رعایت نکردن شرایط زیست محیطی از اداره کل محیط زیست استان تهران اخطار دریافت می کنند.

سه طرح زیست محیطی امروز دوشنبه به مناسبت هفته هوای پاک با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال در واحدهای تولیدی شهرستان ری به بهره برداری رسید.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بوی نامطبوع تهران استانداری تهران هوای پاک آلاینده منشا بوی نامطبوع تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۲۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیابان صنایع اهواز آسفالت می‌شود

معاون فنی و عمرانی شهرداری اهواز گفت: در ادامه نهضت آسفالت معابر پرتردد اهواز، عملیات زیرسازی و آسفالت خیابان صنایع با پیشرفت ۸۰ درصدی در حال انجام است.

مهدی مراد حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان، اظهار کرد: خیابان صنایع با توجه به نزدیکی به شرکت‌های صنعتی، بیمارستان شهید بقایی و جاده خرمشهر یکی از پرترددترین معابر شهر اهواز است که در مراحل پایانی زیرسازی و آسفالت قرار دارد.

وی افزود: مساحت کل معبر ۲۱۷۵۰ مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال عملیات زیرسازی و آسفالت آن آغاز شد، در حال حاضر اکیپ‌های اجرایی در دو مسیر رفت و برگشت (به عرض ۱۲ متر) به صورت هم زمان عملیات جدول‌گذاری به طول ۳۸۰۰ متر را انجام می‌دهند.

معاون فنی و عمرانی شهرداری اهواز با اشاره به پیشرفت ۸۰ درصد پروژه احداث خیابان صنایع تصریح کرد: عملیات زیرسازی رو به اتمام است، آسفالت معبر طی روزهای آینده آغاز می‌شود و ابتدای خرداد ضمن تکمیل به بهره‌برداری خواهد رسید.

کد خبر 750697

دیگر خبرها

  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره
  • خیابان صنایع اهواز آسفالت می‌شود
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • ۲ گروه صیادی و شکارچی غیرمجاز در پلدختر دستگیر شدند
  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • بررسی عوارض زیست محیطی معدن مس دره زرشک به کجا رسید؟
  • صدور مجوز زیست‌محیطی برای معدن آلبلاغ خراسان شمالی مصوب شد