Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان شمالی‌ گفت: با پرداختن به مسائل فرهنگی و هنری در قالب رویداد فهما مساجد را شاداب‌تر کنیم تا از جاذبه دین برای جذب مردم نهایت استفاده را داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا،«محمدعلی شجاعی» استاندار خراسان شمالی با تاکید بر نقش و اهمیت فعالیت‌های فرهنگی و هنری و کارکرد اثرگذار آن در رشد و ارتقاء جامعه از کانون‌های فرهنگی هنری مساجد به عنوان مصداقی در این راستا نام برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: کانون‌های فرهنگی هنری در مساجد تشکیل شد تا هنرمندان در مسجد گرد هم بیایند و هنرمند مسجدی تربیت شود و بدینوسیله کارکرد مساجد تبیین شود. نماینده عالی دولت در خراسان شمالی با اشاره به رویداد فهما، یکپارچه سازی فعالیت‌های کانون‌های مساجد، ارزش‌گذاری و فراهم‌سازی فضای رقابتی برای ارائه هر چه بهتر برنامه‌های مسجدی را اقدامی ارزنده و هدفمند خواند.

شجاعی با بیان اینکه لازم است هر فعالیت و برنامه بزرگ اجتماعی، اقتصادی و ورزشی دارای پیوست فرهنگی و هنری باشد، اعلام کرد: با توجه به نقش محوری مساجد و فعالیت کانون‌های فرهنگی هنری مستقر در آن، می‌توان ضمن ارائه طرح‌های ارزشمند هنری توسط فعالان‌کانون‌ها، سبک و سیاق اجرای برنامه‌های بزرگ استان را اثربخش‌تر کرد.

وی در ادامه رونق فرهنگ مناطق کم‌برخوردار از جمله روستاها توسط فعالان کانون‌های مسجد را مورد توجه قرار داد و به عنوان مصداق به درخشش پیاپی روستاهای بزنج از توابع اسفراین، اسفیدان از توابع بجنورد، قلعه خان از توابع مانه و سملقان، روستای ارکان از توابع  شهرستان بجنورد در جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب ایران در پنج دوره اشاره کردکه به همت مدیران کانون‌های مساجد خود موفق به کسب این درخشش شدند.

نایب رییس شورای هماهنگی‌کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی در بخشی دیگر از سخنان خود «رویداد ملی فهما» را نگاه عملیاتی و جهادی  به تبیین نقش مسجد در رونق ابعاد مختلف اجتماع اسلامی، عمران معنوی و احیاء کارکرد فرهنگی مساجد دانست.

شجاعی ضمن ارزش‌گذاری به رویداد فهما و اصول و سیاست‌های تدوین شده در این راستا، برای هرچه بهتر برگزاری آن اعلام حمایت کرد. 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خراسان شمالی دین فرهنگی و هنری فرهنگی هنری مساجد مسجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۳۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده ظهر دوشنبه در نشست هم اندیشی برنامه‌ها و عملیات‌های سال جاری با کارشناسان قرآنی و فرهنگی استان اظهار کرد: توجه به برنامه‌های تربیتی خانواده محور و متناسب با زیست بوم مناطق مختلف شهرستان‌های تابعه مورد تاکید است.

وی با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی فرهنگی برای اقشار و اصناف مختلف از سوی ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های تابعه، افزود: توسعه فعالیت‌های شبکه تبلیغی روحانیون، تقویت برنامه‌های مساجد، توجه به فعالیت‌های بانوان، اجرای برنامه‌های مناسبتی در مناطق اهل سنت از جمله طرح قرآنی مسطورا از اولویت‌های مهم سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل است.

اجرای «جشنواره زن مجاهد» مورد توجه قرار گیرد

وی تصریح کرد: تقویت مکتب‌های قرآنی اهل سنت، اجرای اردوی نخبگان قرآنی در مناطق سنی نشین، حمایت از برنامه گروه‌های «دختران حاج قاسم»، نوآوین، شبکه تبلیغی صبرا و اسماً ویژه بانوان، اجرای جشنواره «روایت زن مجاهد» و حجاب و عفاف باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل بر ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف استان تاکید کرد و ادامه داد: ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های تابعه باید رسانه‌های فعال را شناسایی و در تبلیغ و جریان سازی رسانه‌ای بیش از پیش با آنان همکاری کنند.

حجت الاسلام جعفرزاده بیان کرد: توانمندسازی و حمایت از کنشگران فرهنگی، هیأت مذهبی، خیرین‌، مداحان شاخص، انجمن‌های اسلامی و فعالان فضای مجازی از برنامه‌های امسال تبلیغات اسلامی استان اردبیل است.

استمرار طرح ملی «زندکی با آیه‌ها» برنامه شاخص قرآنی سال ۱۴۰۳

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در ادامه به عناوین برنامه‌های مهم حوزه قرآنی اشاره کرد و گفت: برگزاری دوره‌های تربیت معلم قرآن، آموزش‌های عمومی و تخصصی قرآنی و تربیت تخصصی استعدادهای قرآنی، راه اندازی کاروان‌های قرآنی و استمرار طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» از برنامه‌های شاخص قرآنی در سال ۱۴۰۳ است.

حجت الاسلام جعفرزاده مردمی سازی فعالیت‌ها و خروج از تصدی‌گری را امر مهم در اجرای فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی برشمرد و خاطرنشان کرد: کارشناسان فرهنگی و قرآنی باید به دور از تصدی‌گری، راهبر برنامه‌ها بوده و با همکاری مجامع میانی از جمله هیأت‌ها، کانون‌های فرهنگی و مؤسسات قرآنی برنامه‌های فرهنگی و قرآنی را اجرا کنند.

کد خبر 6092184

دیگر خبرها

  • زنگ سپاس معلم در خراسان شمالی به صدا درآمد
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • ۶ محله در حاشیه مشهد میزبان رویداد یکصدا ایران شدند
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است