Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@13:12:15 GMT

نژاد ایرانی زنبورعسل یکی از مهمترین ذخایر دنیاست

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۹۳۷۴۹

نژاد ایرانی زنبورعسل یکی از مهمترین ذخایر دنیاست

رئیس بخش زنبورعسل مؤسسه تحقیقات علوم دامی و دبیر کنگره بین المللی زنبور عسل یکی از مهمترین ذخایر دنیا را نژاد ایرانی زنبورعسل عنوان کرد.

غلامحسین طهماسبی، رئیس بخش زنبورعسل مؤسسه تحقیقات علوم دامی و دبیر کنگره بین المللی زنبور عسل در گفت و گو با خبرنگار فارس در کرج در خصوص دومین کنگره بین المللی زنبور عسل ایران گفت: نژاد ایرانی زنبورعسل از جمله مهمترین ذخایر دنیا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

26 سال از زمان برگزاری اولین کنگره می‌گذرد و تا پنج سمینار اول دوسالانه و بعد سه سالانه برگزار شد و از ششمین سمینار به بعد انجمن علمی زنبورعسل هم به وجود آمد.

رئیس بخش زنبورعسل مؤسسه تحقیقات علوم دامی و دبیر کنگره بین المللی زنبور عسل ادامه داد: یکی از مهمترین وظایف انجمن های علمی برگزاری همایش ها و چاپ مجله های علمی است و یکی از این همایش ها به کمک مؤسسه علوم دامی کشور در بهمن ماه با عنوان دومین کنگره بین اللملی زنبورعسل برگزار می شود.

طهماسبی مطرح کرد: در 26 آذر ماه 98 کمیته علمی کنگره در پنج کمیته مختلف برگزار شد و از 100 مقاله تحقیقاتی ارسال شده از سراسر کشور، 80 مقاله برای ارائه در کنگره تأئید و انتخاب شدند. علاوه بر سخنرانی های کلیدی 21 مقاله شفاهی در دوم و سوم بهمن ماه ارائه می شود که 59 مقاله به صورت پوستر هستند؛ به طور کلی 80 درصد مقاله ها پذیرفته شدند.

وی بیان کرد: روز اول بهمن ماه کارگاه آموزشی در خصوص آفات و بیماری زنبورعسل با سخنرانی رئیس کمیسیون بهداشت انجمن جهانی زنبور عسل برگزار می شود. طی 26 سال گذشته از اولین سمینار در سال 72، در قطعنامه ما خواسته های زیادی مطرح شد که امروز محقق شده اند؛ از جمله آن ها می توان به تشکیل اتحادیه زنبورداران کشور، انتشار مجله تخصصی زنبور عسل، راه اندازی بخش زنبورعسل در مؤسسه رازی و تربیت دانشجو تا مقطع ارشد اشاره کرد.

طهماسبی هدف اصلی از برگزاری این کنگره را ارائه آخرین یافته های تحقیقاتی در حوزه زنبورعسل، تبادل و بحت علمی و کمک به توسعه زنبورداری در کشور عنوان کرد و افزود: طرح جامع اصلاح نژاد زنبورعسل از جمله دستاوردهای مهم تحقیقات علوم دامی کشور است؛ پنج مقاله غیرایرانی در قالب پوستر و ارائه شفاهی ارسال شده است. سفیر کشور اسلوونی و نماینده از فائو، سازمان خوار و بار جهانی در این کنگره شرکت می کنند.

گفتنی است دومین کنگره بین المللی و دهمین کنگره زنبور عسل ایران اول لغایت سوم بهمن ماه برگزار می شود.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: زنبور عسل نژاد ایرانی کرج علوم دامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۳۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ابعاد مختلف تروما در کنگره جراحان ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، سیاوش صحت افزود: امسال شاهد برگزاری چهل و پنجمین کنگره علمی جامعه جراحان ایران هستیم. اولین کنگره جراحان در سال ۱۳۶۳ در اصفهان برگزار شد، سال‌های بعد نیز در شیراز، اصفهان، تهران برگزار شد. کنگره علمی سالیانه جامعه جراحان ایران از سال ۱۳۷۱ در تهران به طور متمرکز برگزار شده است. طی این سنوات کنگره‌های علمی میان دوره‌ای نیز در شهرهای مختلف کشور به طور پیوسته توسط شاخه‌های استانی جامعه جراحان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: بدین ترتیب تلاش برای ارتقا دانش تخصصی همکاران جراح در راستای بهبود کیفیت ارائه خدمات درمانی به بیماران، طی این چهل سال اخیر که امسال چهلمین سالگرد تأسیس جامعه جراحان ایران است به طور مستمر برقرار بود. تمامی رشته‌های مختلف جراحی عمومی و تخصصی در سالن‌های اقماری و متعدد طی پنج روز برگزاری کنگره به ارائه مطالب علمی، پژوهشی، سخنرانی‌ها، پانل های پرسش و پاسخ می‌پردازند.

صحت افزود: امیدواریم هر روز شاهد بهبود هر چه بیشتر دانش جراحی و توسعه رشته‌های مختلف در کشور باشیم تا در نهایت به درمان بیماران کمک شایانی کنیم. هدف بالا بردن آموزش پزشکی در ایران و به روز شدن دانش و اطلاعات علمی همکاران است. الان با توجه به محدودیت‌های مرتبط با تحریم‌ها، متأسفانه مجلات و ژورنال‌های علمی خارجی را همانند گذشته در اختیار نداریم پس سعی می‌کنیم با برگزاری اینگونه همایش‌ها، اطلاعات جدید و روز پزشکی در سطح دنیا را مطرح و مورد بحث و بررسی قرار دهیم.

وی ادامه داد: مسائل و مشکلات جامعه پزشکی و بی انگیزگی برای ادامه تحصیل در برخی رشته‌های پزشکی و جراحی، مسائل معیشتی و اقتصادی و فرهنگی و سایر ابعاد، طی برگزاری کنگره‌های جامعه جراحان همیشه مورد بحث و تبادل نظر قرار داشته است.

صحت افزود: یکی از موضوعات مورد بحث در این کنگره پیرامون تروما و ابعاد مختلف آن است ولی در خصوص تروما باید گفت که متأسفانه مشکلات پیش بیمارستانی و بیمارستانی جهت رسیدگی سریع به موارد سوانح و حوادث جاده‌ای هنوز برطرف نشده است. زمان رسیدن به مصدوم آسیب دیده طولانی است، آمبولانس‌ها دیر به مصدوم می رسند و گاهی از مردم برای جابجایی فرد تروما دیده کمک می‌گیرند، چون پرسنل کافی ندارند! ترافیک و خیابان‌ها مشکل مهمی است که باعث می‌شود مصدوم دیر به بیمارستان برسد؛ مشکلات اورژانس‌های بیمارستانی نیز مطرح است. تمام این موضوعات همیشه در کنگره‌های جامعه جراحان در جلسات مشترک با اعضا قطب تروما مورد توجه قرار گرفته است. امیدواریم در کنگره امسال به دستاوردهای خوب علمی بیشتری برسیم.

کد خبر 6097134 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران است
  • پرشدگی سدها به ۶۵درصد رسید
  • بررسی ابعاد مختلف تروما در کنگره جراحان ایران
  • برگزاری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی
  • رمزگشایی از تشدید فشارهای لابی اسرائیل علیه موسویان/ مقاله تند جروزالم‌پست علیه دیپلمات پیشین ایرانی
  • نخستین کنگره ملی ایران شناسی برگزار می‌شود
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟
  • رفتار زائران ایرانی در حج باید الگو باشد
  • زائران حج، سفیران جمهوری اسلامی هستند