Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نماینده ولی فقیه در استان کردستان با بیان اینکه کانون‌های مساجد می‌تواند استعداد‌های افراد را شکوفا سازد، اضافه کرد: باید با تقویت هنر اسلامی و در قالب کانون‌های فرهنگی هنری مساجد دیگر کارکرد‌های مساجد را فعال کرد چرا که فعالیت‌های فرهنگی و هنری غذای روح انسان است و با پرورش آن فرد را رشد می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 16:39 - 30 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۸۷۲۰

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه، آیت‌الله سیدمحمد حسینی‌شاهرودی با اشاره به نقش مساجد و کانون‌های فرهنگی و هنری در بالا بردن فرهنگ جامعه اظهار داشت: مسجد از صدر اسلام از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده و دارای کارکرد‌های زیادی است.

وی با بیان اینکه مسجد برای حفظ جامعه موثر و مفید است عنوان کرد: خداوند در آیات قرآنی فرموده اند که اگر جلو متجاوزان را به دست عده‌ای دیگر نمی‌گرفتیم زمین را فساد می‌گرفت این‌ها تربیت شدگان مسجد هستند پس مسجد جامعه را از فساد نجات می‌دهد.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان با تاکید بر اینکه مسجد باید رونق داشته باشد و نقش‌آفرین باشد، ادامه داد: جدای از کارکرد عبادی مساجد بایستی کارکرد‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و ... در مساجد فعال شود و این مهم زمانی اتفاق می‌افتد که افراد در مساجد باشند و با همفکری و همکاری زمینه ترویج و توسعه این فعالیت‌ها را فراهم سازند.

نماینده مردم استان کردستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: فردی که از کودکی با مسجد آشنا می‌شود، کادر آینده نیروی انسانی جامعه را تشکیل می‌دهد و جدای از کارکرد عبادی مسجد در زمینه‌های دیگر نیز آموزش می‌بیند و از نوجوانی وقبل از اینکه به حد تکلیف برسد با مسائل دینی آشنا می‌شود.

آیت الله حسینی شاهرودی به جایگاه و نقش کانون‌های فرهنگی هنری مساجد اشاره کرد و افزود: کانون‌های مساجد مهم و جایگاه ویژه‌ای دارند و نیاز‌های فرهنگی هنری بچه‌های مسجد را برآورده می‌کنند.

وی خواستار برنامه‌ای جامع برای رفع نیاز‌های فرهنگی آحاد جامعه در مساجد شد و بیان کرد: کانون‌های فرهنگی هنری این ظرفیت را دارند که بتوانند این نیاز‌ها را در زمینه‌های هنری از جمله خطاطی، تئاتر، حفظ قرآن، قرائت و فرهنگی را مرتفع سازند.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان با بیان اینکه کانون‌های مساجد می‌تواند استعداد‌های افراد را شکوفا سازد، اضافه کرد: باید با تقویت هنر اسلامی و در قالب کانون‌های فرهنگی هنری مساجد دیگر کارکرد‌های مساجد را فعال کرد چرا که فعالیت‌های فرهنگی و هنری غذای روح انسان است و با پرورش آن فرد را رشد می‌دهد.

وی صفاتی همچون شجاعت، بخشندگی، دینداری و آزادگی را از ویژگی‌های بچه‌های مسجدی برشمرد و افزود: بچه‌های مساجد به گونه‌ای هستند که مردم دوستشان دارند، امنیت، رشد و توسعه علمی و استقلال کشور همیشه توسط افرادی به دست می‌آید که در مساجد تربیت شده اند و در مسجد کار فرهنگی می‌کنند.

آیت الله حسینی شاهرودی یکی دیگر از کارکرد‌های مساجد را اجتماعی کردن افراد دانست و بیان کرد: جمعی زندگی کردن یک فضیلت است و کانون‌های مساجد ظرفیتی برای اجتماعی بار آوردن افراد است.

نماینده مردم استان کردستان در مجلس خبرگان رهبری همچنین افراد مسجدی را انسان‌های مسئولیت پذیر و مدیر معرفی کرد و اذعان کرد: بچه‌های مسجد افرادی هستند که در آینده می‌توانند مدیران خوب و صاحب امور و کار‌ها شوند و اداره زندگی و جامعه را بر عهده بگیرند.

وی تنوع فعالیت‌های فرهنگی و هنری در مساجد را موجب جذب و جلب سلایق مختلف به مسجد عنوان کرد و افزود: کانون‌های فرهنگی هنری مسجد مجموعه منسجم و سازمان یافته است که در قالب‌های مختلف نسبت به مسائل سیاسی، اجتماعی و اقتصادی فعال هستند و حضور جدی در صحنه دارند.

وی گفت: بچه‌های مسجد دوستان خوبی هستند که کمال دوستی را دارند و به حال دیگران هیچ ضرری ندارند و دنبال منافع خودشان نیستند بلکه منافع جامعه را دنبال می‌کنند و به گونه‌ای رشد یافته اند که هر کجا لازم باشد در قالب ظرفیت چند میلیونی در تمامی عرصه‌های نظام حضور جدی و پا به پای نظام هستند به دشمن اجازه نمی‌دهند به منافع ما تعدی کند.

نماینده مردم استان کردستان در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: اگر جامعه می‌خواهد زنده بماند باید به نقش افراد آن جامعه و به کارکرد‌های مساجد توجه کند.

آیت الله شاهرودی کمک به همنوع، ساده زیستی، سبک زندگی اسلامی، وطن‌پرستی را از دیگر فعالیت‌ها و کارکرد‌های مساجد برشمرد و ابراز داشت: افرادی که وارد مسجد می‌شوند برای مملکت هزینه ندارند و برعکس هزینه جامعه را پایین می‌آورند و لازم است با تکیه بر این ارزش‌ها در راستای توسعه کشور گام برداشت.

وی در خاتمه با بیان اینکه مسجد انسان ساز است، تاکید کرد: مردمی بودن مسجد خوب است، ولی باید به مساجد کمک شود و اگر مساجد را تقویت کنیم، هزینه‌های اقتصادی ما در موارد دیگرپایین می‌آید چرا که بچه‌های مسجد تعلیم دیده مکتب اسلام هستند و پای ارزش‌های ماندگار اسلام می‌مانند و حلال و حرام را می‌شناسند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آیت الله سیدمحمد حسینی شاهرودی آیت الله شاهرودی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۵۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی نشست مشورتی برگزاری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به ریاست محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور علی سروری مجد؛ قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد شریفانی؛ مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از معاونان و رؤسای استان‌ها روز سه شنبه ۴ اردیبهشت برگزار شد.

طهرانچی در این نشست ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های عوامل برگزاری سومین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، به پیشنهاد برگزاری همایش علمی زیارت جامعه کبیره اشاره کرد و گفت: تا کنون ۱۵ انجمن علمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شده و بیش از ۸۰۰ زمینه پژوهشی در این حوزه احصاء شده است. مضمون زیارت جامعه کبیره، مقام امامت و شأن ائمه اطهار(ع) و وظایف شیعیان در مقابل اهل بیت(ع) است، پس فقط نباید از جنبه علمی به آن پرداخته شود، بلکه باید فرازهای این زیارت را به متن جامعه ببریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه زیارت جامعه کبیره ظرفیت فعالیت‌های بزرگ فرهنگی دارد، افزود: زیارت جامعه کبیره ظرفیت‌های فراوانی در حوزه شعر، نظم، نثر، سرود، دل نوشته، خطاطی، نقاشی دارد که می‌تواند به عنوان موضوع محوری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت مورد توجه قرار بگیرد.

وی با تأکید بر پرهیز از نگاه اداری و کارمندی به برگزاری جشنواره امامت و مهدویت، اظهار کرد: همه فعالیت‌های اجرایی جشنواره باید توسط کانون‌های دانشجویی و دانشجویان انجام شود. البته کارمندان علاقه‌مند هم می‌توانند در امور جشنواره مشارکت داشته باشند، اما محوریت جشنواره امامت و مهدویت با دانشجویان است و این موضوع باید مورد توجه رؤسای واحدهای دانشگاهی قرار بگیرد.

طهرانچی با اشاره به ایفای نقش جدی رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها و لزوم نمادسازی برای جشنواره از جمله تولید سرود فراگیر، خاطرنشان کرد: چهارمین دوره جشنواره امامت و مهدویت با مشارکت و همکاری دیگر دانشگاه‌ها و مدارس در سطح کشور برگزار خواهد شد و مسئولان استانی نیز در جلسات جشنواره‌های موضوعی هر استان حضور خواهند داشت.

گفتنی است جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با هدف جریان سازی فرهنگ امامت و مهدویت، عمل به مودت فی القربی و رواج گفتمان سازی در این عرصه معنوی هر ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان توسط دانشگاه آزاد اسلامی و با همت مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت برگزار می‌شود.

براساس پیش‌بینی‌های انجام شده، امسال شرایط میزبانی از ۱۵۰ هزار شرکت کننده در چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت فراهم شده و بخش دانشجویی جشنواره با کمک معاونت علوم تربیتی و مهارتی تقویت شده و در ۱۰ منطقه از کشور برگزار خواهد شد.

همچنین نشست های فصلی گروه مشورتی جشنواره به منظور تبادل نظر با هدف ارتقای برنامه‌ها برگزار خواهد شد.

منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • توزیع گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • عضویت 106 هزار نوجوان در کانون های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • مشارکت فعال کانون‌های مساجد در رویداد ملی جوانی جمعیت