Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان، درباره رد صلاحیت نمایندگان فعلی و عملکرد هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورای نگهبان، گفت: اطلاعات رد صلاحیت این نمایندگان ممکن است برای هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان در مجلس ارسال نشده باشد.

به گزارش حوزه پارلمانی خبرگزاری فارس، محمد جواد جمالی سخنگوی هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان، در برنامه «بدون خط خوردگی» رادیو گفت‌وگو با اشاره به رد صلاحیت ۳۰ درصد از نمایندگان فعلی مجلس شورای اسلامی، درباره وظایف هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان، گفت: این هیأت مصوب مجلس هشتم شورای اسلامی بود و بر اساس قانون، اختیاراتی به این هیئت واگذار شده است و این اختیارات در مجلس دهم فعال‌تر از گذشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره فعالیت هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان، اظهار کرد: این هیأت در رابطه با شکایتی که از هر کدام از نمایندگان صورت می گیرد، وارد عمل می‌شود که ممکن است این شکایت مستقیما به هیأت یا به دادگاه ارائه شده باشد. هیأت نمایندگان درباره شکایاتی که مستقیما از طرف قوه قضائیه ارسال می شود موظف به پاسخگویی هستیم. هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان با بررسی عملکرد و یا سخنان نماینده، تعیین می‌کند رفتار او خلاف وظایف نمایندگی بوده است یا خیر.

سخنگوی هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان ادامه داد: معمولا عرف بر این است که اگر رفتار نماینده خلاف وظایف نماینده باشد، قوه قضائیه به ماجرا ورود می کند و احکامی که صادر می کرد، بر مبنای قوانین می بود. همچنین گاها از سوی هیئت رئیسه نیز به هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان ارجاعاتی درباره عملکرد نمایندگان داشته ایم که در مجلس حل و فصل می شد که در این راستا، هیئت نظارت این اختیار را دارد تذکر شفاهی یا کتبی بدهد.

سخنگوی هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان درباره رد صلاحیت نمایندگان فعلی و عملکرد هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورای نگهبان، اظهار داشت: رد صلاحیت این نمایندگان ممکن است بنا بر دلایلی باشد که به شورای نگهبان ارائه شده باشد اما برای هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان در مجلس ارسال نشده باشد.

وی افزود: گزارشاتی که هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان در مجلس داشته است، منطبق بر سخنرانی ها و مصاحبه های فرد و پیام های نمایندگان در شبکه های اجتماعی بود و مسائل اقتصادی در رابطه با نمایندگان به تعداد انگشتان یک دست هم نبود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی رد صلاحیت هیئت نظارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۵۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از «غلامحسین رضوانی» چه می‌دانیم

به گزارش خبرنگار مهر، ۱۳ روز بیشتر تا برگزاری دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی باقی نمانده است و بر همین اساس، دور جدید پویش انتخاباتی خبرگزاری مهر تحت عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته‌گزینی» مدتی است که آغاز به کار است.

‌در دور اول انتخابات مجلس دوازدهم و از میان ١۶٧٩ نامزدی که به پویش خبرگزاری مهر پیوستند، ١۶ نفر در دور اول انتخابات راهی مجلس شورای اسلامی شدند و کار ۵ نفر دیگر به دور دوم کشیده شد. یکی از این ۵ نفر «غلامحسین رضوانی» بود.

«غلامحسین رضوانی» در دور اول انتخابات مجلس دوازدهم در تاریخ ۱۳ اسفند ۱۴۰۲، در لیست «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی» با اسم اختصاری «شانا» قرار داشت اما در نهایت با کسب ۱۵۸۲۱۶ رأی در جایگاه ۴۶ قرار گرفت و راهی دور دوم شد. آنچه در ادامه می‌آید بخشی از پیشینه کاری و مدیریتی رضوانی است که از نظر می‌گذرانید.

«غلامحسین رضوانی» متولد ۱۳۳۵ و دانش‌آموخته کارشناسی مهندسی برق از دانشگاه علم و صنعت و کارشناسی ارشد همان رشته از دانشگاه تربیت مدرس است. در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی(مجلس قبلی) به عنوان نفر بیست و هشتم از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس انتخاب شد.

از سوابق اجرایی وی می‌توان به قایم‌مقامی معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی ریاست‌جمهوری در دولت نهم، معاونت سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، عضویت در هیأت مدیره شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی(شستا)، عضویت در هیأت مدیره و مدیرعاملی شرکت ماشین‌سازی پارس و شرکت آزمون جاده‌ای خودرو (زیرمجموعه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران) و همچنین عضویت در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اشاره کرد.

رضوانی در مقطعی کوتاه رییس مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی و سرپرست معاونت برنامه‌ریزی راهبردی ریاست جمهوری بوده است.

او اکنون عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و استاد دانشگاه است.

کد خبر 6089589

دیگر خبرها

  • اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب
  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • از «غلامحسین رضوانی» چه می‌دانیم
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • ماجرای نظامی اسرائیلی که بخاطر عشق، اطلاعات گنبدآهنین را به ایران لو داد!
  • وزیر ورزش: دخالتی در امور اجرایی سرخابی ها نداریم
  • کیومرث هاشمی: نظارت بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خواهیم داشت
  • زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد
  • ششمین دوره مجلس خبرگان یکم خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند