Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، رضا رحمانی وزیر صمت در نشست مشترکی که با فعالان حوزه نساجی برگزار شد، با تاکید بر اهمیت توجه به نظر تمام افراد ذی نفع، اظهار کرد:  هر مشکلی که برای تولید کنندگان در وزارت صمت وجود دارد باید به سرعت برطرف شود؛ موارد خارج از این وزارتخانه، از جمله اخذ تسهیلات، مشکلات بیمه و مواردی از این قبیل هم باید مورد توجه و پیگیری قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او وزارت صمت را وکیل مدافع تولید کنندگان دانست و گفت: مشکلاتی مثل مالیات تولیدکنندگان از طرف وزارت صمت پیگیری می‌شود و ما در حد توانمان برای رفع این موانع تلاش می‌کنیم.

رحمانی درباره رفع حلقه‌های مفقوده تولید تصریح کرد: اظهارات تولید کنندگان درباره این موضوع کمی متفاوت است؛ نیاز به جمع آوری اطلاعات مناسب و متوازن سازی آن وجود دارد تا از بروز تخلفات و مشکلات تا حد امکان پیشگیری شود. توان و پتانسیل موجود در بخش خصوصی را نباید دست کم گرفت؛ بدون شک طرح‌های سودده جایگاه مناسبی برای فعالان اقتصادی داشته و در سایر بخش‌ها که سود کم‌تری وجود دارد، دولت وظیفه گردن گرفتن تولید را دارد.

وزیر صمت با تاکید بر اهمیت برندسازی مناسب در صنعت پوشاک گفت: اغلب برندسازی‌های ما به محصولات مردانه اختصاص پیدا کرده است؛ خانم‌های بسیاری از شرایط لباس‌های موجود در بازار گله داشتند.

او با اشاره به کاهش میزان قاچاق گفت: قاچاق پذیری در اقلامی مثل پوشاک بسیار بیشتر از سایر اقلام است؛ مشکل ما آمار روی کاغذ نیست. برای استان‌های مرز نشین واردات قطعات یدکی و مواد اولیه بلا مانع است و این نشان از حمایت دولت از نیازمندان به این شغل دارد. واردات رسمی ما به میزان ۳۱ درصد کاهش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: افزایش واردات چمدانی نخ! / سالیانه ۴۰۰ هزار تن نخ در کشور تولید می شود

رحمانی صنعت پوشاک را رو به رشد دانست و گفت: سال گذشته شاهد اقدامات ارزشمند این کمیته بودیم و اکنون نگرانی ما نسبت به بازار پوشاک برای شب عید بسیار کاهش پیدا کرده است؛ واحد‌های تولیدی با تمام توان در حال فعالیت هستند و این مایه افتخار ماست.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت صمت صنعت نساجی پوشاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۶۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، مرتضی شاه‌میرزایی روز گذشته در سفر به منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در جمع مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی مستقر در این منطقه بیان کرد: بسیار خرسندم که امروز شاهد شرایط مطلوب واحدهای تولیدی در هاب ماهشهر هستم. مجتمع‌های این منطقه، پارسال با تکیه بر توان داخل موفق شدند بالاترین مقدار بهره‌وری و تولید را ثبت کنند و این نوید را می‌دهم که حرکت در سال جهش تولید با شتاب بیشتری انجام خواهد شد.

شاه میرزایی یکی از راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ را کاهش هزینه‌ها و بهینه‌سازی مصرف انرژی برشمرد و یادآور شد: ضروری است که شرکت‌های پتروشیمی، با بهینه‌سازی مصرف انرژی، در حفظ و صیانت از منابع بین‌نسلی نقش‌آفرین باشند.

معاون وزیر نفت با اشاره به استفاده از همه ظرفیت‌های کشور برای خودکفایی کامل صنعت پتروشیمی افزود: شرکت‌های پتروشیمی باید در صورت تولید تجهیز یا قطعه‌ای در داخل کشور، نیاز خود را از طریق تولیدکنندگان و سازندگان ایرانی تأمین کنند و به‌هیچ‌وجه نباید کالا یا محصول مشابه خارجی وارد شود.

شاه میرزایی مهم‌ترین برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی سال ۱۴۰۳ را رشد ظرفیت‌ها و جهش تولید دانست و گفت: سبد محصولات پتروشیمی باید با برنامه‌ای منسجم‌تر و با هدف تکمیل زنجیره ارزش متنوع شود.

وی ادامه داد: شرکت‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی باید قوانین، دستورعمل‌ها و همه رویه‌های موجود در منطقه را رعایت کنند.

شاه میرزایی افزود: توجه به مسئولیت اجتماعی با توجه به شرایط موجود اهمیت ویژه‌ای دارد و پتروشیمی‌ها باید به تعهدهای خود پایبند باشند.

شاه میرزایی تأکید کرد: مجتمع‌های پتروشیمی‌ای که می‌خواهند از ۵ درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند، باید ۴۰ درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند.

شایان ذکر است که شاه میرزایی، در سفر یک‌روزه به قدیمی‌ترین قطب صنعت پتروشیمی کشور، ضمن بازدید از مجتمع‌های پتروشیمی آبادان، غدیر، فن‌آوران و اسکله‌های صادراتی پایانه‌ها و مخازن، دغدغه شرکت‌های پتروشیمی برای تحقق شعار سال را در نشست تخصصی بررسی کرد.

کد خبر 6087332 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • استاندارد اجباری پوشاک در مسیر اجرا
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • وزارت صنعت بین تامین مواد اولیه با قیمت مناسب برای خودروساز تعادل برقرار کند
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟