Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس فتا استان قم با اشاره به نکات لازم هنگام استفاده فرزندان از اینترنت، گفت: والدین ارتباط دوستانۀ خود را با فرزندان خود حفظ کنند تا آن ها بدانند هر مسئله ای که برای آن ها در فضای مجازی رخ می دهد را می توانند با پدر و مادر خود در میان بگذارند

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم به نقل از پلیس قم، سرهنگ «علی موالی» گفت: والدین بایستی تفاوت بین اشتراک گذاری اطلاعات و فاش کردن اطلاعات را به کودکان خود بیاموزند، به عنوان نمونه به آن ها بیاموزند هرگز اطلاعات شخصی و خانوادگی، شماره تماس، آدرس، اطلاعات حساب بانکی، مشخصات مدرسه خود را به اشتراک نگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: همچنین به فرزندان خود تفهیم کنند از قرار دادن عکس و فیلم خود و دوستانشان که دارای نشانه هایی از محل زندگی یا مدرسه شان است در فضای مجازی به شدت خودداری نمایند.

 

رئیس پلیس فتا استان قم اظهار داشت: به فرزندان خود آموزش دهند در فضای مجازی از اطلاعات واقعی خود استفاده نکرده و از نام مستعار مناسب استفاده کنند همچنین هرگز با غریبه ها در محیط مجازی صحبت نکنند.

 

سرهنگ موالی افزود: اولیاء گرامی حتی الامکان دسترسی کودکان خود را به شبکه های اجتماعی محدود کنند، چرا که ممکن است به راحتی در معرض تهدیداتی نظیر مهندسی اجتماعی، کلاهبرداری های اینترنتی مختلف نظیر فیشینگ و شکارچیان اینترنتی قرار بگیرند.

 

رئیس پلیس فتا استان گفت: والدین سعی کنند هنگام استفاده فرزندان از اینترنت، با آن ها همراه شوند، این کار کمک می کند تا بهتر بتوانند با نحوه فعالیت و نوع ارتباطات آن ها در اینترنت آشنا شوند، به فرزندان بیاموزند در مواجهه با مشکلات فضای مجازی بهترین کار مشورت با پدر و مادر و مربیان خود است.

 

پایان پیام/78

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد رویداد ملی فهما طرح ملی فهما سردار سلیمانی مسجد مسجد شهادت سردار سلیمانی کانون های فرهنگی هنری مساجد بنیان خانواده پلیس خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۹۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی

رئیس پلیس فتا فراجا گفت: در راستای اجرای طرح عملیاتی پیش‌دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی، گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفت. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار وحید مجید؛ رئیس پلیس فتا فراجا اظهار کرد: با اجرای طرح عملیاتی پیش‌دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی شامل "لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ"، گردانندگان، مدیران و اعضا 10 نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.

این مقام ارشد سایبری ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد 9835 تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفتند که با بررسی اطلاعاتی سایبری بر روی 3842 فقره تارنمای مشکوک تعداد 1765 مورد مجرمانه مشاهده گردیده که از این تعداد 765 مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هموطنان تمامی محتوای نامناسب مسدود گردیده و مابقی جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس فتا فراجا افزود: با بررسی‌های صورت گرفته شبکه اجتماعی اینستاگرام با بیش از 91 درصد کماکان بیشترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را به خود اختصاص داده است.

هشدار پلیس فتا برای کلاهبرداری در عید فطر

وی با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هموطنان از این پلیس نسبت به پاکسازی و امن‌سازی فضای سایبر از محتواهای نامناسب که مغایر با شعائر دینی و هنجارهای عام جامعه و خانواده است، بیان کرد: بخش اعظم گزارشات این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: اجرای طرح‌های عملیاتی و پیش‌دستانه در خصوص اینگونه جرائم که باعث نگرانی خانواده‌های ولایتمدار ایرانی  شده قطعا در اولویت این پلیس است.

سردار مجید از هموطنان خواست: همچون گذشته در صورت مشاهده موارد مشکوک، مجرمانه و یا هر گونه پیشنهاد و نظر از طریق شماره تلفن 096380 با پلیس فتا در ارتباط باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در بلوجونیور حساب باز کنید، 50 هزار تومان هدیه نقدی دریافت کنید
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند
  • طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • بچه‌ها الگوی خوابشان را از والدین می‌آموزند
  • دستگیری عامل انتشار محتوای نامتعارف در فضای مجازی در رشت
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟