Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@15:23:44 GMT

مزایا و کاربردهای روغن کرچک

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۰۰۲۴۴

روغن کرچک یک روغن گیاهی چند منظوره است که مردم هزاران سال از آن استفاده می کنند. این گیاه با استخراج روغن از دانه های گیاه کرچک ساخته می شود. این دانه ها حاوی آنزیم سمی به نام ریچین هستند. اما فرآیند گرمایش روغن کرچک آن را غیرفعال می کند و باعث می شود روغن را با خیال راحت استفاده کنید. روغن کرچک دارای چندین نوع کاربرد دارویی ، صنعتی و دارویی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: روغن کرچک معمولاً به عنوان یک افزودنی در مواد غذایی، داروها و محصولات مراقبت از پوست و همچنین یک روغن صنعتی و یک جزء سوخت بیودیزل مورد استفاده قرار می گیرد.

در مصر باستان روغن کرچک به عنوان سوخت در لامپ ها سوزانده می شد و از آن به عنوان یک داروی طبیعی برای درمان بیماری هایی مانند سوزش چشم استفاده می شد و حتی به زنان باردار برای تحریک زایمان داده می شد.

 

امروزه روغن کرچک به عنوان یک درمان طبیعی محبوب برای شرایط عادی مانند یبوست و بیماری های پوستی باقی مانده و معمولاً در محصولات زیبایی طبیعی مورد استفاده قرار می گیرد.

 

در اینجا 7 مزیت و کاربرد روغن کرچک آورده شده است.

 

1. خواص روغن کرچک : یک ملین قدرتمند

شاید یکی از بهترین خواص دارویی برای روغن کرچک به عنوان یک ملین طبیعی باشد. این ماده به عنوان یک داروی مسهل کننده محرک طبقه بندی می شود ، به این معنی که باعث افزایش حرکت ماهیچه هایی می شود که مواد را از طریق روده ها خارج می کنند و به پاکسازی روده ها کمک می کند.

 

ملین های تحریک کننده به سرعت عمل می کنند و معمولاً برای تسکین یبوست موقتی استفاده می شوند. هنگامی که از طریق خوراکی مصرف می شود ، روغن کرچک در روده کوچک شکسته می شود و اسید ریچینولیک اسید اصلی چربی موجود در روغن کرچک را آزاد می کند. سپس اسید ریکینولیک توسط روده جذب می شود و باعث تحریک یک اثر ملین قوی می شود.

 

در حقیقت ، مطالعات متعددی نشان داده اند که روغن کرچک می تواند یبوست را درمان دهد. به عنوان مثال ، یک مطالعه نشان داد وقتی افراد مسن روغن کرچک مصرف می کنند ، آنها علائم یبوست را کاهش داده اند ، از جمله فشار کمتری هنگام دفع مدفوع و احساس درد کمتر گزارش شده .

در حالی که روغن کرچک در دوزهای کوچک ایمن به حساب می آید ، مقادیر زیاد می تواند باعث گرفتگی شکم ، حالت تهوع ، استفراغ و اسهال شود.

اگرچه می توان از آن برای رفع یبوست های گاه به گاه استفاده کرد ، روغن کرچک به عنوان درمانی برای مسائل طولانی مدت توصیه نمی شود.


 
2. خواص روغن کرچک : یک مرطوب کننده طبیعی

روغن کرچک سرشار از اسید ریچینولی ، یک اسید چرب اشباع نشده است . این نوع چربی ها به عنوان رقیق کننده عمل می کنند و می توان از آنها برای مرطوب کردن پوست استفاده کرد. رطوبت گیرها با جلوگیری از حدررفتن آب از طریق لایه بیرونی پوست ، رطوبت را حفظ می کنند.

روغن کرچک اغلب در مواد آرایشی برای تقویت هیدراتاسیون مورد استفاده قرار می گیرد و اغلب به محصولاتی مانند لوسیون و پاک کننده های آرایش اضافه می شود.

 

همچنین می توانید به تنهایی از این روغن غنی به عنوان یک جایگزین طبیعی به جای مرطوب کننده ها و لوسیون های آماده استفاده کنید. بسیاری از محصولات مرطوب کننده محبوب موجود در فروشگاه ها حاوی مواد مضر مانند مواد نگهدارنده ، عطرها و رنگ ها هستند که می توانند پوست را تحریک کرده و به سلامت کلی آسیب برساند.

 

تعویض این محصولات با روغن کرچک می تواند به کاهش مواجهه شما با این مواد افزودنی کمک کند.به علاوه ، روغن کرچک ارزان قیمت است و در صورت و بدن قابل استفاده است.

روغن کرچک غلیظ است، بنابراین اغلب برای تهیه یک مرطوب کننده فوق العاده آبرسان با روغنهای دوستدار پوست مانند بادام ، زیتون و روغن نارگیل مخلوط می شود .

 

اگرچه استفاده از روغن کرچک برای پوست برای اکثر افراد بی خطر است ، اما می تواند باعث ایجاد یک واکنش آلرژیک در برخی افراد شود.

 

3. خواص روغن کرچک: بهبود زخم را سرعت می بخشد

استفاده از روغن کرچک روی زخم ها باعث ایجاد محیطی مرطوب می شود که باعث بهبودی می شود و از خشک شدن زخم ها جلوگیری می کند. روغن کرچک رشد بافت را تحریک می کند به طوری که می تواند سدی بین زخم و محیط ایجاد شود و خطر عفونت را کاهش می دهد. همچنین باعث کاهش خشکی و ایجاد سلولهای مرده پوست می شود که می تواند بهبود زخم را به تأخیر بیندازد.

 

مطالعات نشان داده است که پمادهای حاوی روغن کرچک ممکن است به ویژه در بهبود زخم های بستر (نوعی زخم که از فشار طولانی مدت بر روی پوست ایجاد می شود) کمک کند .

یک مطالعه به بررسی اثرات بهبود زخم یک پماد حاوی روغن کرچک در خانه سالمندان با زخم های بستر پرداخت، کسانی که زخمهای آنها با روغن کرچک درمان می شد ، میزان بهبودی و زمان بهبودی کمتری نسبت به روش های دیگر داشتند.

 

4- خواص روغن کرچک: کاهش التهاب و تسکین درد

ریکینولیک اسید، اسید چرب اصلی موجود در روغن کرچک ، دارای خواص ضد التهابی چشمگیر است. مطالعات نشان داده است که وقتی روغن کرچک به صورت موضعی اعمال می شود ، باعث کاهش التهاب و تسکین درد می شود.

ویژگی های کاهش دهنده درد و ضد التهاب روغن کرچک ممکن است به ویژه برای کسانی که دارای بیماری التهابی مانند آرتریت روماتوئید یا پسوریازیس هستند مفید باشد.

مطالعات روی حیوانات نشان داده است که اسید ریچینولیک باعث کاهش درد و تورم می شود. یک آزمایش دیگر نشان داد که اسید ریچینولیک بیشتر از درمان های دیگر باعث کاهش التهاب ناشی از سلولهای آرتریت روماتوئید انسانی می شود. گذشته از پتانسیل روغن کرچک برای کاهش التهاب ، به دلیل داشتن خواص مرطوب کننده آن ، می تواند به از بین بردن پوست خشک و تحریک شده در مبتلایان به پسوریازیس کمک کند.

 

5- خواص روغن کرچک: آکنه را کاهش می دهد

آکنه یک بیماری پوستی است که می تواند باعث ایجاد جوش های سرسیاه ، جوش های پر از چرک و برجستگی های بزرگ و دردناک روی صورت و بدن شود. آکنه شایع ترین مشکل در نوجوانان و بزرگسالان است و می تواند بر عزت نفس تأثیر منفی بگذارد.

روغن کرچک دارای چندین ویژگی است که ممکن است به کاهش علائم آکنه کمک کند. تصور می شود التهاب عاملی در رشد و شدت آکنه است ، بنابراین استفاده از روغن کرچک روی پوست ممکن است به کاهش علائم مرتبط با التهاب کمک کند.

 

آکنه همچنین با عدم تعادل انواع خاصی از باکتری هایی که به طور معمول بر روی پوست یافت می شود، از جمله استافیلوکوکوس اورئوس ایجاد می شود. روغن کرچک دارای خاصیت ضد میکروبی است که در صورت استفاده بر روی پوست می تواند به مبارزه با رشد باکتری کمک کند.

یک مطالعه نشان داد که عصاره روغن کرچک قدرت ضد باکتری قابل توجهی را نشان می دهد و مانع از رشد چندین باکتری از جمله استافیلوکوکوس اورئوس می شود.

روغن کرچک همچنین یک مرطوب کننده طبیعی است ، بنابراین ممکن است به تسکین پوست ملتهب و تحریک شده معمولی در افراد مبتلا به آکنه کمک کند.

 

6. خواص روغن کرچک : قارچ را از بین می برد

کاندیدا آلبیکنس، نوعی قارچ است که معمولاً باعث ایجاد مشکلات دندانپزشکی مانند رشد بیش از حد پلاک ، عفونت لثه و عفونت کانال ریشه می شود. روغن کرچک خاصیت ضد قارچی دارد و ممکن است به مبارزه با کاندیدا کمک کند.

یک مطالعه نشان داد که روغن کرچک کاندیدا آلبیکنس را از ریشه های آلوده دندان انسان حذف می کند. روغن کرچک همچنین ممکن است به درمان درماتیت مربوط به دندان مصنوعی کمک کند ، وضعیت دردناکی که تصور می شود ناشی از رشد زیاد کاندیدا باشد. این یک مسئله شایع در افراد مسن است که دندان مصنوعی دارند.

در یک مطالعه نشان داد که مسواک زدن و خیساندن دندان مصنوعی در محلول حاوی روغن کرچک منجر به کاهش قابل توجه کاندیدا در افراد مسن که دارای دندان مصنوعی بودند.


 

7. خواص روغن کرچک: مو و پوست سر شما را سالم نگه می دارد

بسیاری از افراد از روغن کرچک به عنوان نرم کننده طبیعی مو استفاده می کنند.

برای موهای خشک یا بخصوص آسیب دیده می توانید از مرطوب کننده قوی مانند روغن کرچک استفاده کنید.

به طور منظم استفاده از روغن هایی مانند روغن کرچک روی موها باعث روان شدن شافت مو ، افزایش انعطاف پذیری و کاهش احتمال شکستگی می شود.

روغن کرچک به کسانی که دچار شوره سر هستند (یک بیماری شایع پوست سر است که با پوست خشک و پوسته پوسته شده روی سر مشخص می شود) کمک می کند.

 

اگرچه دلایل مختلف زیادی برای ایجاد شوره سر وجود دارد ، اما با درماتیت سبوروئید مرتبط است ، یک بیماری التهابی پوستی که باعث ایجاد لکه های قرمز و پوسته پوسته در پوست سر می شود. با توجه به توانایی روغن کرچک در کاهش التهاب ، ممکن است یک درمان مؤثر برای شوره سر باشد که در اثر درماتیت سبوره ایجاد می شود.

بعلاوه ، استفاده از روغن کرچک در پوست سر به مرطوب شدن پوست خشک و تحریک شده کمک می کند و ممکن است به کاهش پوسته پوسته شدن کمک کند.

 

عوارض روغن کرچک:

بسیاری از افراد از روغن کرچک برای درمان انواع مسائل یا با خوردن روغن یا استفاده از آن بر روی پوست استفاده می کنند. اگرچه روغن کرچک به طور کلی بی خطر تلقی می شود ، اما می تواند باعث عوارض جانبی ناخواسته در برخی از افراد شود.

 

روغن کرچک می تواند باعث سقط جنین شود: روغن کرچک توسط متخصصان پزشکی برای موقع زایمان طبیعی استفاده می شود. به همین دلیل ، زنان در تمام مراحل بارداری باید از مصرف روغن کرچک خودداری کنند.

 

روغن کرچک می تواند باعث اسهال شود: اگرچه می تواند یک روش مؤثر برای کاهش یبوست باشد ، اگر زیاد مصرف کنید ممکن است باعث اسهال شود. اسهال می تواند باعث کمبود آب و عدم تعادل الکترولیت شود.

 

روغن کرچک می تواند باعث بروز واکنش های آلرژیک شود: در صورت استفاده روی پوست ممکن است باعث ایجاد واکنش آلرژیک در برخی افراد شود. ابتدا سعی کنید مقدار کمی بر روی تکه ای از پوست کوچک بکشید تا ببینید بدن شما چگونه واکنش نشان می دهد .

 

 
برچسب ها: کرچک ، روغن ، ناطقان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کرچک روغن ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۰۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت روغن خوراکی امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

قیمت روغن مایع در بازار روز برای تاریخ ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام شد که بر اساس آن هر بسته روغن سرخ کردنی ۱۸۰۰ میلی لیتر ۳۱۹ هزار تومان است.

به گزارش اقتصاد آنلاین، قیمت روغن اصیل مایع ۱.۵ لیتر‌ی ۲۷۳ هزار تومان است.

قیمت روغن جامد ۴ کیلویی در بازار ۲۲۵ هزار تومان اعلام شده است و برای خرید روغن اصیل جامد باید ۱ میلیونو ۱۱۰ هزار تومان پرداخت کنید.

قیمت روغن سرخ کردنی نیز در بسته‌های ۱.۵ لیتری ۷۲ هزار تومان است.

شما در جدول زیر می‌توانید قیمت انواع روغن خوراکی در بازار تهران را مشاهده کنید: 

دیگر خبرها

  • مزایا و معایب استفاده از لوله مانیسمان و لوله اسپیرال به عنوان لوله گازی چیست ؟
  • قیمت روغن خوراکی امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • شیوه درست کردن نیمروی بدون روغن + فیلم
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • تولید کلزا در ایلام رکورد زد
  • خواص روغن اسطوخودوس (فیلم)
  • علل شایع پیری زودرس پوست صورت
  • آموزش روز سوم، خورش مرغ و گردو
  • آموزش روز دوم، طرز تهیه مرغ خیارشوری