Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان فرمانده قرارگاه مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: ما یک ابرچالش عظیم ملی در کشور با عنوان بیکاری داریم که از دید ما نظامی ها تهدید ملی محسوب می شود که براساس آمار رسمی وزارت کار ۳.۸ میلیون نفر بیکار داریم که ۳۸ درصد فارغ التحصیلان دانشگاهی بیکار هستند.

"سیدمهدی فرحی" صبح امروز سه شنبه در جلسه رونمایی از سامانه اطلاعات مکانی روستاهای استان کرمان با اشاره به اینکه سردارشهید حاح قاسم سلیمانی یک چهره بی نظیر و افتخار و قهرمان ملی است، اظهار کرد: این شهید بزرگوار می تواند الگوی همه ما باشد و می توانیم بگوییم هنوز مثل علی(علیه السلام) بود و با اخلاص به عرش رسید و این افتخار استان کرمان است که چنین قهرمان فراملی پرورش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه با اشاره به اینکه امروز سرباز و سربازی شرایط ویژه ای از لحاظ کمیت کیفیت دارد، افزود: بیش از نیمی از سربازان کشور تحصیلات دانشگاهی دارند.

فرمانده قرارگاه مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به اینکه امروزه ساز و برگ نظامی ما به گونه ای توسعه پیدا کرده که کاربران آن نیاز به مهارت های بیشتری دارند و سربازان برای استفاده از سامانه های موشکی، پدافندی و حتی تفنگ های معمولی باید حداقل مهارت را داشته باشد بیان کرد: از سوی دیگر باید رویکرد جامعه به سمت جذابیت و نشاط بیشتر سربازی برود و مقام معظم رهبری بیش از ۱۷۰ تعبیر برای توجه به بیشتر به سربازان داشته اند که آنها را جمع بندی کرده ایم.

فرحی با تاکید بر اینکه بزرگ ترین ثروت هر جامعه نیروی انسانی است تصریح کرد: ما ثروت عظیمی در اختیار داریم و بیش از نیم میلیون سرباز جوان و آینده دار هستند که باید برای این ثروت عظیم برنامه ریزی و کار کرد.

فرمانده قرارگاه مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: ما یک ابرچالش عظیم ملی در کشور با عنوان بیکاری داریم که از دید ما نظامی ها تهدید ملی محسوب می شود که براساس آمار رسمی وزارت کار ۳.۸ میلیون نفر بیکار داریم که ۳۸ درصد فارغ التحصیلان دانشگاهی بیکار هستند.

وی با بیان اینکه قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه ستاد کل نیروهای مسلح در سال ۹۶ راه اندازی شده که وظیفه اصلی آن آموزش مهارت های مناسب به سربازان است افزود: در این راستا نقشه راه تعریف کرده ایم که در برنامه پنج ساله تا ۱۴۰۱ سربازی نباشد که در زمان اتمام خدمت سربازی حداقل یک مهارت نداشته باشد.

فرمانده قرارگاه مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: در طرح تکاپو، ۵۱۲ مهارت در سطح کشور استخراج شده که به تناسب، در استان ها دنبال می شود و استانداران نیز می توانند موارد پیشنهادی خود را در این زمینه اعلام کنند.

وی افزود: یکی از بحث های اصلی ما در مورد مهارت، کیفیت است و گام های مهارت آموزی را تدوین و مشوق هایی تعریف کرده ایم.

فرحی با اشاره به اینکه اگر بتوانیم با آموزش مهارت، حداقل یک سوم سربازان را شغل بدهیم خیلی موثر است، بیان کرد: هلال احمر کار خیلی خوبی انجام داده و در سال جاری به حدود ۵۰ هزار نفر سرباز، گواهینامه امداد و نجات داده است.

وی با اشاره به اینکه بحث مهارت آموزش، موضوع راهبردی و در راستای امنیت ملی و نشاط اجتماعی است، گفت: در قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه ستاد کل نیروهای مسلح در سال ۹۶ به ۱۰۳ هزار نفر سرباز و در سال ۹۷ به ۱۶۴ هزار نفر آموزش های مهارتی داده شده و امسال برای حدود ۲۰۰ هزار نفر برنامه داریم و در ۱۴۰۱ باید به ۱۰۰ درصد خروجی سربازان مهارت آموزی داشته باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اخبار اجتماعی کرمان استانی اجتماعی ستادكل نيروهاي مسلح طرح سرباز مهارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۰۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند

شهرام ملایی هزاروندی گفت: آموزش‌های مهارتی در قالب ۹۲۸ هزار و ۲۵۹ نفرساعت در واحدهای پذیرنده پادگان، بنگاه‌های اقتصادی و زندان ارایه شده که این آموزش‌ها در محیط کار واقعی برای ۲ هزارو ۷۰۷ نفردر پادگان، ۲ هزار و ۵۱۶ نفر در بنگاه‌های اقتصادی و ۲۶۶ نفر در زندان اجرا شد.

او با اشاره به اینکه آموزش‌های محیط کار واقعی بیشتر در حوزه صنعت است، افزود: آشنایی مهارت جو با محیط کسب و کار، آماده‌سازی و ایجاد خودباوری در مهارت‌آموز برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی، حفظ و پایداری مشاغل سنتی و بومی به ویژه در صنایع دستی و همچنین استفاده از ظرفیت آموزشی و عملی بنگاه‌های اقتصادی از جمله اهداف این طرح است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان با بیان اینکه توسعه مراکز آموزش در محیط کارواقعی با همکاری اصناف کشور یکی از برنامه‌های مهم سازمان در راستای ایجاد اشتغال پایدار است گفت: در این دوره‌ها دانش، مهارت و شایستگی لازم از استادکار به مهارت آموز، هم زمان با فرآیند تولید محصول و ارائه خدمات منتقل می‌شود.

این مقام مسئول ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای از ابتدای دولت سیزدهم در راستای اجرایی کردن بند ۲ سیاست‌های کلی اشتغال و بند پنج سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، طرح "مهارت‌آموزی در محیط کارواقعی " را با رویکرد ایجاد بسترهای لازم برای اشتغال مولد و پایدار در اولویت خود قرار داده است.

۵۵ مرکز دولتی و یک‌هزار و ۵۵۰ آموزشگاه آزاد فنی وحرفه‌ای با مجوز رسمی از اداره کل آموزش فنی وحرفه ای در خوزستان فعال است.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • آغاز ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی
  • آغاز ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق مهارت‌آموزی
  • آغاز ثبت ‌نام سربازان برای دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی از امروز
  • دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی؛ ثبت‌نام سربازان از امروز آغاز شد
  • ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی آغاز شد
  • (ویدئو) جزئیات ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی از فردا
  • آغاز ثبت‌ نام سربازان برای دریافت مشوق‌ های مهارت‌ آموزی از شنبه