Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، کامران خرم شامگاه دوشنبه در جلسه ای که با هدف امضای تفاهم نامه همکاری اجرای طرح ملی داناب در کردستان با مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان برگزار شد، اظهار داشت: این طرح در راستای تحقق آموزش های عمومی و بستر سازی فرهنگ حفاظت از منابع آب زیرزمینی با مشارکت شرکت آب منطقه ای و آموزش و پرورش استان اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تفاهم نامه همکاری اجرای طرح ملی دانش آموزی نجات آب (داناب) و طرح گسترش سواد آبی با محوریت کتاب (انسان و محیط زیست) در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ به منظور تحقق آموزش های عمومی و بستر سازی فرهنگ حفاظت بهتر از منابع آب و در راستای اجرای طرح ملی احیای آب های زیرزمینی در استان کردستان منعقد می شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کردستان اجرای چنین طرح هایی را در راستای القای فرهنگ صحیح استفاده از منابع آب مهم دانست و ادامه داد: این طرح در قالب طرح ملی – دانش آموزی نجات آب «داناب» با آموزش تعداد هفت هزار و ۷۲۳ دانش آموز در سه پایه تحصیلی دوره متوسطه (هفتم، هشتم و نهم) و مقطع یازدهم دبیرستان در استان در حال اجرا است.

خرم به آموزش مدرسان درس های جغرافیا، زمین شناسی، زیست شناسی و سایر مدرسین سطح استان که کتاب انسان و محیط زیست را تدریس می کنند در قالب این طرح اشاره کرد و یادآور شد: طرح ملی داناب و گسترش سواد آبی با محوریت این کتاب برای تربیت نسلی آشنا با مسائل و چالش های بخش آب از طریق افزایش دانش و ارتقای آگاهی دانش آموزان و همچنین ایجاد تغییرات مثبت در نگرش و رفتار آنان نسبت به موضوع آب است.

وی با تاکید بر نقش مهم و اساسی آموزش و پرورش در فرهنگ سازی مسائل مختلف جامعه، بیان کرد: با توجه به ظرفیت های موجود در میان نوجوانان و جوانان انتظار می رود که با امضای این تفاهم نامه زمینه مناسبی برای گذر از معضل بحران آب در دشت های شرقی استان فراهم شود.

رشید قربانی مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز در این جلسه گفت: طرح داناب از میان طرح های اجرایی آموزش و پرورش، جزو طرح هایی است که به دلیل اهمیت ملی بحث احیا و حفاظت از منابع آب، مورد استقبال ویژه آموزش و پرورش قرار گرفته است.

کد خبر 4830553

منبع: مهر

کلیدواژه: آب منطقه ای کردستان آموزش و پرورش كردستان طرح داناب بارش برف قاسم سلیمانی تعطیلی مدارس سیل سیستان و بلوچستان شهرکرد سردار سلیمانی بوشهر ایلام گرگان قزوین دهه فجر خطبه های نماز جمعه بیرجند راهپیمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۰۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است

به گزارش قدس خراسان، جواد روحانی امروز ۴ اردیبهشت‌ماه، در سمینار اوتیسم با موضوع آشنایی با عوامل تاثیرگذار در اختلال اوتیسم و درمان اختلال آگاهی‌بخشی و بازگویی تجارب زیسته مادران و معلمان‌ که در دانشکده علوم‌تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: ما در مدارس خود آموزش واحدی برای نوآموزان و دانش‌آموزان اوتیسم نداریم. ده‌ها آموزش برای آن‌ها تعیین شده که با توجه به شرایط و توانمندی هر دانش‌آموز و سطح‌بندی طیف اوتیسم است.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان خراسان رضوی با بیان اینکه خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است، عنوان کرد: اولین مدرسه اوتیسم در استان ۱۵ سال پیش با ۳۰ دانش‌آموز شروع به کار کرد. در دو، سه سال گذشته ۲۱۴ دانش‌آموز طیف اوتیسم داشتیم، سال گذشته ۳۲۰ نفر بودند و در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ در سامانه ۴۲۵ نفر دانش‌آموز طیف اوتیسم ثبت شده است.

وی افزود: ۱۵ سال پیش یک مدرسه اوتیسم داشتیم که الان به ۱۰ مدرسه رسیده، ۵ مدرسه در مشهد و ۵ مدرسه در نیشابور، تربت جام، تربت حیدریه و سبزوار قرار دارد. در گناباد نیز ۷، ۸ دانش‌آموز شناسایی شدند و برای آن‌ها کلاس تشکیل شده است.

روحانی بیان کرد: بسیاری از خانواده‌ها این اختلال را پنهان می‌کنند و ممکن است مراجعه نکنند. شاید هزاران نفر دیگر هنوز در خانه‌ها هستند. قدم‌های خوبی در استان برای دانش‌آموزان طیف اوتیسم برداشته شده و در محتوای آموزشی پیشگام هستیم. اولین استانی هستیم که مرکز پیش‌دبستانی تخصصی و کودکستان استثنایی برای این گروه داریم.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه مهمترین چالش‌های ما در اختلال طیف اوتیسم پذیرش این دانش‌آموزان و نوآموزان است، تصریح کرد: چالش ما با والدین است که شاید پذیرشد این اختلال را نداشته باشند که بچه را نگه دارند به این امید که بهبود پیدا کنند. والدین و افراد جامعه باید تفاوت‌های فردی را بپذیرند و نگاه خود را تغییر دهند.

وی ادامه داد: نهادهای اجتماعی، نهادهای دولتی و غیر دولتی و شهرداری‌ها باید پارک‌های ویژه‌ای را مناسب‌سازی کنند و بخش سرگرمی برای افراد خانواده بگذارند. مبلمان شهری باید برای این دانش‌آموزان مناسب‌سازی شود. در زمینه ایاب و ذهاب مشکلاتی وجود دارد.

روحانی اضافه کرد: در زمینه محتوای آموزشی نیز هنوز نتوانستیم محتوای آموزشی خاص برای دانش‌آموزان تعریف کنیم و هنوز بر اساس محتواهای کم‌توان ذهنی آموزش می‌دهیم اما همکاران ما با تلاشی که داشتند کتاب‌هایی را تعریف کردند که آموزش تصویری دارد.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: دانشگاه فردوسی مشهد پیشنهاد دادند تفاهم‌نامه‌ای امضا شود و دانشجویان در درس آشنایی با دانش‌آموزان با نیازهای ویژه یا اختلالات رفتاری، بازدیدی از مدارس ما داشته باشند و با طیف اوتیسم آشنا شوند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شرکت ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله نخست آزمون سراسری
  • ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • رقابت ۲۸۵ دانش‌آموز مدارس سمپاد در مسابقات ورزشی کردستان
  • ۱۵ هزار دانش آموز ایلامی در مرحله‌ اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • شرکت بیش از ۲۶ هزار داوطلب کردستانی در کنکور سراسری
  • آموزش عملی آمادگی دفاعی ۱۰ هزار دانش‌آموز قزوینی
  • ۱۴۰هزار دانش آموز در امتحانات نهایی خوزستان شرکت می‌کنند
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • ۲۲۴۱ دانش آموز قشمی به طرح مسطورا پیوستند