Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ «سید مالک حسینی» سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران  درباره میزان مراجعه به گرمخانه‌ها در پی برودت هوا گفت: به طور تقریبی طی روز‌های گذشته تاکنون در حدود ۲۰۰۰ نفر در گرمخانه‌های تهران تحت پوشش هستند.

او با تاکید بر اینکه گرمخانه‌های تهران از نظر ظرفیت با هیچ مشکلی مواجه نیستند، ادامه داد: اگر ظرفیت کف خواب گرمخانه‌ها را نیز در نظر بگیریم، تقریبا برابر با همین ظرفیت، امکان پوشش افراد فراهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با بیان اینکه استقبال از گرمخانه‌های سیار با افزایش سرما بیشتر است، افزود: در مجموع در دو روز گذشته به طور میانگین و روزانه ۳۰۰ نفر در گرمخانه‌های سیار ساکن شدند که بیشتر آن‌ها از طریق تماس‌های مردمی و همچنین گشت‌های همکارارن ما در سطح شهر جذب شده‌اند.

او ادامه داد: اکنون تنها نگرانی ما در مورد فضا‌های بی‌دفاع شهری و معابر غیرشریانی و غیراصلی است، چرا که در شهر با وسعت ۷۰۰ کیلومتر مربع سازمان صرفا با گشت‌زنی نمی‌تواند افراد بی‌خانمان را جذب و پوشش دهد و به همین دلیل امروز بخشنامه‌ای را ابلاغ کردیم که شهرداران نواحی و تمامی بخش‌های عملیاتی در صورتی که فرد بی‌خانمان را مشاهده کردند، موظف به انتقال مساله به همکاران ما در سازمان رفاه و خدمات اجتماعی هستند.

حسینی گفت: همچنین از شورایاران، سازمان‌های غیردولتی و مردم تقاضا داریم به محض مشاهده افراد بی‌سرپناه با شماره ۱۳۷ تماس بگیرند، چرا که این کار قطعا می‌تواند باعث نجات جان آن‌ها شود. اکنون همکاران ما با میانگین زمانی نیم ساعت در محل‌ها حضور پیدا می‌کنند.

سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که پس از راه‌اندازی اتاق پدر و کودک آیا مراجعه‌ای داشته‌اید، گفت: دو مورد مراجعه داشتیم، اما فراوانی این مساله که پدر و کودکی بی‌سرپناه باشند، در سطح شهر زیاد نیست.

او درباره اینکه اتاق پدر و کودک در کدام مناطق راه‌اندازی شده است، اظهار داشت: اتاق پدر و کودک در گرمخانه مردان واقع در منطقه ۱۴ راه‌اندازی شده و اگر در مناطق دیگر شهر هم مراجعه‌ای وجود داشته باشد و یا گزارشی مبنی بر وجود پدر و کودکی بی‌خانمان اعلام شود، امکان انتقال پدر و کودک به سایر گرمخانه‌ها نیز فراهم است. بیشتر بخوانید: گرمخانه‌ای برای پدران و کودکان بی‌سرپناه حسینی درباره شرایط نگهداری پدر و کودک در گرمخانه‌ها گفت: اگر پدر و کودکی در این شرایط دیده شوند و خانواده داشته باشند، اقدامات دیگری برای آن‌ها تدبیر می‌شود و اگر پدر دچار اعتیاد باشد و صلاحیت نگهداری کودک را نداشته باشد، کودک به بهزیستی معرفی خواهد شد. منبع: ایلنا لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000qSh خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 گرمخانه شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۱۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پوریا فر افزود: با توجه به وضعیت کم آبی موجود و همچنین کاهش برداشت آب خام از منابع زیرزمینی و لزوم تأمین آب جهت آبیاری فضای سبز و نظر شهردار منطقه مبنی بر استفاده از روان آب‌ها و پساب صنعت، احداث و راه اندازی تصفیه خانه شهرک آسمان و جنگل دستواره در دستور کار این معاونت قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در خصوص کمبود آب و فرسودگی شبکه‌های آبرسانی گفت: به دلیل کمبود آب و بعضاً تخریب مسیرهای آبیاری، لوله‌ها، شبکه‌های آبرسانی و مخازن با مشکلاتی روبرو هستیم و وظیفه شهرداری بهبود وضع خدمات رسانی روزانه در منطقه است.

پوریافر با توجه به اهمیت شبکه آبرسانی و احداث مخازن گفت: با توجه به خشکسالی و مشکلات موجود در منطقه و پایین رفتن سطح آب چاه‌ها، طبق طرح جامع علاوه بر اصلاح شبکه‌های آبرسانی و برنامه‌ریزی و احداث مخازن در طی چند سال، دو تصفیه خانه هم برنامه‌ریزی شده تا نیاز آبی رفع شود.

پوریا فر در ادامه اظهار داشت: انتقال آب از دو تصفیه خانه موجود شهر تهران که تصفیه خانه فیروز بهرام به طول ۷ هزار متر طول و تصفیه خانه شهرک اکباتان به طول ۵ هزار متر طول از ظرفیت‌های موجود برای تأمین کمبود آب و نیاز آبی منطقه در سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای استفاده از پساب‌های صنعتی در منطقه برای تأمین آب موردنیاز در فضاهای سبز گفت: با توسعه استفاده از تصفیه خانه در صنایع منطقه بخشی از کمبود آب فضای سبز منطقه برطرف خواهد شد.

شهردار منطقه ۲۱ تهران یادآور شد: اجرای خط انتقال آب خام به طول ۱۶ هزار متر طول شامل: احداث فاز دوم انتقال خط شبکه آب خام بزرگراه فتح، تکمیل خط انتقال لوله ۳۱۵ میلی متر به طول ۱۰ کیلومتر حاشیه اتوبان شهید فهمیده، احیای شبکه انتقال و توزیع بدنه غربی آزادگان، تکمیل و جداسازی شبکه توزیع آب خام پارسل های شهرک دانشگاه از جمله اقدامات سال ۱۴۰۳ اداره فضای سبز معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲۱ است.

کد خبر 6088925

دیگر خبرها

  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران
  • راه‌اندازی بخش «آنژیوگرافی» در منطقه آزاد اروند
  • ضرورت راه اندازی کتابخانه سیار در روستاها
  • استقرار نیروها و تجهیزات خدمات شهری همزمان با شروع بارندگی در مشهد
  • بزودی، راه اندازی شرکت تولید خودرو نیسان در خرمشهر
  • برخورد با مزاحمت‌های مشاغل سیار در ۱۲ منطقه تهران
  • اجرای طرح انضباط شهری مشاغل سیار در ۱۲ منطقه تهران
  • راه‌اندازی مرکز زنجیره سرمای واکسن با اعتبار ۱۳ میلیارد در زاهدان
  • ادامه تلاش تیم آتش‌نشانی برای یافتن کودک غرق شده در رود «خرسان»
  • وانتی ها و چرخی های تهران بخوانند ؛ شهربانان در کمین کسانی که سد معبر می کنند