Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس گروه کنترل بیماری‌های غیرواگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: پویش ملی مبارزه با سرطان همزمان با هفته نخست بهمن ماه در استان اجرا می شود.

سارا شاه آبادی در گفتگو با مهر، اظهار داشت: پویش ملی مبارزه با سرطان هر ساله از اول تا هفتم بهمن در سراسر کشور برگزار می‌شود و در استان کرمانشاه نیز همگام با سراسر کشور انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس گروه کنترل بیماری‌های غیر واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: هدف اصلی از این پویش افزایش آگاهی و جلب مشارکت مردم در خصوص قابل پیشگیری بودن سرطان و اصلاح باورهای نادرست مردم مبنی بر درمان ناپذیر بودن آن است.

این مسئول عنوان کرد: هدف دیگر جلب مشارکت سیاست گذاران و مجریان سلامت در کنترل عوامل خطر سرطان با تاکید بر مشکلات منطقه‌ای است به طور مثال در استان کرمانشاه باور غلطی بین مردم وجود دارد که چون راه‌های تشخیص سرطان نسبت به گذشته پیشرفت کرده و بیماران سرطانی درست تر از قبل تشخیص داده می‌شوند بنابراین در جامعه سونامی سرطان داریم در حالی که این گونه نیست.

وی بیان داشت: انتظار می‌رود در جمعیت دو میلیون نفری کرمانشاه بر اساس آمار سازمان جهانی بهداشت ۲۸۰۰ تا ۳ هزار نفر در سال به سرطان مبتلا شوند که کمتر از آمار جهانی و کشوری است.

شاه آبادی خاطرنشان کرد: این باور که آمار افراد مبتلا به سرطان زیاد شده است درست نیست چون روش‌های تشخیص سرطان پیشرفت کرده سبب شده سرطان تشخیص داده شود در حالی که در گذشته علت فوت افراد مشخص نبود.

وی با تاکید بر اینکه در این هفته درصدد هستیم با اطلاع رسانی گسترده باورهای غلط در میان مردم جامعه از بین رود، ادامه داد: گروه‌های هدف شامل نوجوانان و جوانان، بیماران سرطانی و خانواده‌ها، سیاست گذاران و مجریان خارج از حوزه سلامت هستند.

سرطان سینه در بین زنان و سرطان معده میان مردان بیشترین شیوع را دارند

رئیس گروه کنترل بیماری‌های غیر واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در خصوص بیماری‌های غیر واگیر به ویژه سرطان به همت سیاست گذاران و دستگاه‌ها نیاز هست.

این مسئول عنوان کرد: طبق آخرین آمار مرکز ثبت سرطان که از سال ۹۳ کار خود را آغاز کرده تا پایان سال ۹۴ سرطان سینه در بین زنان و سرطان معده میان مردان بیشترین شیوع را داشته که از نظر شمار افراد مبتلا از میانگین کشوری پایین‌تر هستیم.

وی با بیان اینکه شعار پویش ملی مبارزه با سرطان «سرطان قابل پیشگیری و درمان است با خود مراقبتی و امید» افزود: در این هفته علاوه بر اجرای برنامه‌های آموزشی، جلب مشارکت ذی نفعان، تهیه محتواهای آموزشی و تبلیغاتی با هدف آگاه سازی مردم در زمینه پیشگیری و درمان سرطان در دستور کار است.

شاه آبادی گفت: در نظام شبکه بهداشتی و درمانی غربالگری سرطان انجام می‌شود که بر همین مبنا غربالگری افراد بالای ۳۰ سال برای پیشگیری از ابتلاء به سرطان سینه و دهانه رحم با و جمعیت ۵۰ سال به بالا برای سرطان کولورکتال روده انجام می‌شود.

وی ادامه داد: اگر سرطان به موقع تشخیص داده شود درصد بسیاری قابل درمان است همچنین به شرط خود مراقبتی و انجام غربالگری شخص می‌تواند به زندگی ادامه دهد.

رئیس گروه کنترل بیماری‌های غیر واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: اگر سرطان‌ها به موقع تشخیص داده شود درصد بالایی از آنها تا درمان به موقع انجام شود.

شاه آبادی عنوان کرد: پیشگیری و تشخیص زودهنگام و درمان برای افراد مبتلا به سرطان دارای اهمیت است تا کیفیت زندگی آنها تحت تأثیر قرار نگیرد.

لینک کوتاه: asriran.com/002yg9

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مبارزه با سرطان کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۳۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی

دکتر رامیار فرزان امروز با اعلام این خبر اظهار کرد: کنگره کشوری سوختگی برای نخستین بار در استان گیلان برگزار می شود.

وی بیهوشی و مراقبت های ویژه در سوختگی، مدیریت بیماران سوختگی در اورژانس های پیش بیمارستانی، پرستاری در سوختگی، بازتوانی در سوختگی، هوش مصنوعی در سوختگی، جراحی های ترمیمی و زیبایی در سوختگی، مهندسی بافت و درمان های نوین در سوختگی و پزشکی بازساختی، دستاوردهای دانش بنیان در سوختگی و سلامت روان در سوختگی را از جمله محورهای این دوره کنگره دانست و افزود: کنگره دوازدهم در روزهای دوم و سوم خردادماه ۱۴۰۳ در تالار مرکزی رشت برگزار می شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه کنگره مذکور با همکاری انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران و مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی ایران و مرکز تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی استان برگزار می شود، عنوان کرد: علاقمندان جهت شرکت در این کنگره می توانند از طریق سایت http://www.burn۲۰۲۴.gums.ac.irثبت نام کنند.

فرزان از ارسال بالغ بر ۳۶۱ مقاله پزشکی، پرستاری و اتاق عمل در رشته های تخصصی به دبیرخانه کنگره واقع در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد و تاکید کرد: ۱۷۸ مقاله مورد تایید داوران قرار گرفته و ۴۸ مقاله به صورت شفاهی و ۱۳۰ مقاله به صورت پوستر ارائه می شود.

رئیس دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی همچنین به برگزاری کارگاه های آموزشی و نمایشگاه های تخصصی تجهیزات پزشکی حوزه سوختگی در حاشیه این کنگره اشاره و خاطرنشان کرد: شرکت در این کارگاه ها برای تمام رده های پزشکی، پرستاری و اتاق عمل امتیاز آموزشی دارد.

۹۵ درصد سوختگی ها قابل پیشگیری است

دکتر محمد طلوعی، دبیر علمی دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی نیز، سوختگی را یک بیماری شایع دانست که افراد مختلف را درگیر می کند و گفت: توده مردم درگیر این موضوع هستند و لذا باید آگاهی عمومی را افزایش دهیم.

وی ۹۵ درصد سوختگی ها را قابل پیشگیری دانست و تاکید کرد: آگاهی دادن به مردم می تواند هم به پیشگیری و هم به درمان سوختگی کمک کند.

دبیر علمی کنگره سوختگی گیلان، مشکلات زیرساختی در بخش های گرمایی را از جمله عوامل ایجاد سوختگی دانست و ادامه داد: با اصلاح الگوهای مصرف و بهره گیری از سوخت و مدیریت دمای وسائل گرمایشی و آبگرمکن ها و... می توان از سوختگی پیشگیری کرد.

وی از بستری ۵۰۰ مورد سوختگی در استان گیلان طی سال گذشته خبر داد و عنوان کرد: مراجعات سرپایی مرتبط با سوختگی چهار برابر بستری‌هاست و کلیه بیماران تحت درمان قرار گرفتند.

طلوعی با بیان اینکه سوختگی می تواند تا سال ها فرد را دچار عدم کارکرد اجتماعی و اقتصادی کند، گفت: سوختگی علاوه بر بار اقتصادی درمان، از کار افتادگی اجتماعی را به دنبال دارد و بار روانی آن بر فرد و خانواده بسیار زیاد است.

وی جمعیت ۲۰ تا ۴۰ سال را بیشتر در معرض خطر سوختگی دانست و تاکید کرد: سوختگی با آتش شایع ترین نوع سوختگی بوده، اما سوختگی با مایعات در کودکان بیشتر است؛ سوختگی های الکتریکی و شیمیایی و استنشاقی در رده های بعدی قرار می گیرند و عموما مردان بیشتر از زنان درگیر سوختگی می‌شوند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • استقرار ۱۸ تیم اطفای حریق در مناطق حفاظت شده کرمانشاه
  • مصرف دخانیات از مهم‌ترین عوامل ایجاد سرطان دهان
  • پلیس در خط مقدم مبارزه با بدحجابی
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • برگزاری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • از ساخت و ساز ساختمان ناایمن در کرمانشاه جلوگیری شد
  • مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه
  • عفاف و پاکدامنی جزء جدایی ناپذیر فرهنگ اصیل مردم کرمانشاه است