Web Analytics Made Easy - Statcounter

چرا رقبای شما از رپورتاژ آگهی نتیجه بهتری می گیرند؟ ویرلن از تولید محتوای رپورتاژ تا طراحی استراتژی و اجرای کمپین های رپورتاژ آگهی همراه برند ها و استارت آپ های پرطرفدار است.

 

واقعیت این است که در رقابت بین برند هایی که در سئوی آن پیج و آف پیج به یک اندازه هزینه کرده اند، تنها یک برند میتواند به رتبه اول گوگل برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به مرور زمان هم میزان فروش و درآمد وب سایتی که بصورت پایدار در جستجوی کلمات کلیدی مهم در رتبه اول قرار دارد افزایش پیدا می کند و به سهم بیشتری از بازار دست پیدا می کند.

 

اگر با وجود هزینه های زیادی که برای SEO پرداخت می کنید هنوز وب سایت شما در رتبه اول کلیدواژه های پرجستجو قرار ندارد توصیه می کنیم برای رپورتاژ آگهی برنامه ریزی کنید.

 

رپورتاژ آگهی نتایج قابل توجهی در سئو سایت و بازاریابی محتوا دارد.

زمانی که وب سایت شما از نظر سئوی تکنیکال و محتوا مورد تایید موتور جستجوی گوگل قرار گرفت باید از رپورتاژ آگهی برای دریافت بک لینک ارگانیک از سایت های معتبر اقدام کنید .

اما باید بدانید که نکات بسیاری برای استفاده از رپورتاژ آگهی به عنوان بهترین تکنیک سئو و دیجیتال مارکتینگ وجود دارد که میتواند باعث موفقیت شما شود و البته در صورتی که از تمامی پتانسیل های آن بصورت کامل استفاده نکنید نه تنها رقابت را واگذار می کنید بلکه با وجود هزینه های زیادی که پرداخت کرده اید، بازخورد مناسبی دریافت نخواهید کرد!

 

بهترین راهکار برای افزایش تاثیرگذاری رپورتاژ آگهی چیست؟

کاملا روش است که میزان تاثیرگذاری رپورتاژ به نحوه تولید محتوا و نوع پوشش خبر در رسانه ها بستگی دارد.

نگارش تیتر و محتوای رپورتاژ و همچنین طراحی تصاویر آن باید خلاقانه و براساس استاندارد های روز باشد و البته در جایگاهی همسان با سایر اخبار قرار بگیرد تا توجه مخاطبان را جلب کند.

نکته مهم این است که موقعیت قرار گرفتن تیتر رپورتاژ باید کاملا شبیه سایر اخبار باشد تا خزنده گوگل آن را به عنوان محتوای تبلیغاتی و اسپانسری درنظر نگیرد!

جالب است بدانید که اگر محتوای مقاله شما آموزشی و جذاب باشد تا مدت ها پس از زمان انتشار، توسط سایر رسانه ها بازنشر می شود.

همچنین اگر محتوا و مدل لینک سازی رپورتاژ براساس الگوریتم های جدید گوگل و استاندارد های جدید سئو باشد وب سایت شما بسیار سریعتر و با هزینه کمتری نسبت به رقبا، به رتبه اول جستجو خواهد رسید.

 

رپورتاژ همسان چیست؟

عباس فلسفی مدیر شرکت ویرلن می گوید: رپورتاژ آگهی همسان در صفحه اصلی سایت های خبری منتشر می شود و از نظر ساختاری و موقعیت نمایش تیتر، تفاوتی با سایر خبر ها ندارد. همچنین محتوای رپورتاژ های همسان، با سبک اخبار و نوع مخاطب سایت منتشر کننده هماهنگ است و درواقع بصورت هدفمند برای تحت تاثیر قرار دادن مخاطبان آن سایت خبری خاص نوشته شده است.

وی ادامه داد: باید نسبت به سایت های خبری شناخت کاملی داشته باشید تا بتوانید نوع مخاطبشان را بهتر شناسایی کنید و با توجه به جنسیت، سن و سال، میزان تحصیلات و موقعیت اجتماعی مخاطبان محتوای رپورتاژ را تهیه کنید و از آن برای بازاریابی محتوا و تبلیغات هدفمند استفاده کنید.

 وی هچنین افزود: بطور کلی تاثیرگذاری رپورتاژ همسان که درقالب مقالات آموزشی و محتوای کاربردی نوشته شده است با رپورتاژ های کاملا تبلیغاتی و کاتالوگی متفاوت است. همچنین بهتر است که در کنار محتوای آموزشی و نکات کاربردی، بصورت هوشمندانه ای برای برند خود تبلیغات کنید.‍

 

 

آیا شما همه فن حریف هستید؟

آیا تصور می کنید که امور مربوط به رپورتاژ بسیار ساده است و براحتی با تهیه یک محتوای ساده و ارتباط با سایت های خبری و یا استفاده از پلتفرم های مختلف میتوانید در رقابت گوگل همیشه اول باشد؟

اما بهتر است بدانید که برای پیروزی در رقابت، به خلاقیت در تولید محتوا و تخصص در انتشار رپورتاژ نیاز دارید.

به همین دلیل است که برند ها و استارت آپ هایی که برای بازاریابی محتوا و سئو برنامه ریزی حرفه ای دارند، تولید محتوا و انتشار رپورتاژ را به VIRLAN واگذار می کنند.

 

مهمترین دلیل موفقیت کمپین های ویرلن چیست؟

تیم ویرلن چه رویکرد و عملکردی در کمپین های رپورتاژ آگهی دارد که منجر به موفقیت بیشتر برند ها و استارت آپ ها در نتایج گوگل می شود؟

 

مشاوره رایگان خلاقیت در تولید محتوای رپورتاژ راه اندازی کمپین های رپورتاژ آگهی براساس استراتژی و برنامه ریزی منظم انتخاب بهترین سایت ها باتوجه به معیار های مختلف

مشاوره رایگان و طراحی استراتژی

یکی از دلایل محبوبیت ویرلن طی ۵ سال گذشته، ارائه مشاوره رایگان برای رپورتاژ است.

مشاوره تخصصی سئو ، بازاریابی محتوا و برندینگ که برای موفقیت هرچه بیشتر رپورتاژ آگهی ضروری است.

 

 

تهیه و تولید محتوا برای رپورتاژ آگهی توسط تیمی از کارشناسان

متخصصانی که پیشبرد روند تولید محتوای رپورتاژ در شرکت VIRLAN را بر عهده دارند:

ابتدا کارشناس ویرلن محتوای اولیه را با توجه به موارد مورد نظر شما بصورت یک محتوای خام آماده می کند و در مواردی مترجم حرفه ای مطالب مرتبط با فعالیت شما را از سایت های معتبر خارجی ترجمه می کند.

سپس خبرنگار ویرلن محتوا را براساس اصول ژورنالیستی و با توجه به استاندارد های سایت منتشر کننده بازنویسی می کند. درمرحله بعدی کارشناس دیجیتال مارکتینگ و برندینگ، محتوا را براساس تکنیک های جدید این حوزه و اهداف مشتری ویرایش می کند.

سئوکار حرفه ای ویرلن تیتر خبر، لید (خلاصه‌ی خبر) و محتوای خبر را براساس اصول SEO ویرایش میکند و هایپرلینک ها را در بهترین موقعیت محتوا اضافه می کند. و در مرحله بعدی محتوای بصری درقالب تصاویر گرافیکی با توجه به نظر شما و کارشناس بازاریابی ویرلن طراحی می شود و به محتوا اضافه میگردد.

 

 

انتخاب بهترین سایت های خبری

شرکت ویرلن با انتشار بیش از ۵۰ هزار رپورتاژ آگهی برای کسب و کار های مختلف تجربه ای منحصر به فرد در این زمینه دارد.

شناخت بالای این مجموعه نسبت به ۱۵۰ سایت های خبری برتر ایران، از نظر میزان ترافیک و بازدید واقعی سایت ها ، میزان ورودی از گوگل، میزان تولید یا بازنشر اخبار، اتوریتی و اسپم اسکور دامین سایت ها، وضعیت انتشار در بخش های مختلف سایت ها و ... میتواند در موفقیت کمپین رپورتاژ برند شما بسیار تاثیرگذار باشد.

 

بنابراین اگر می خواهید از تمام پتانسیل های تاثیرگذار رپورتاژ آگهی برای سئوی سایت و برندینگ بهره مند شوید، بهترین توصیه استفاده از تجربه و تخصص تیم حرفه ای شرکت ویرلن VIRLAN.co است که طی ۵ سال اخیر مجری انتشار رپورتاژ برند ها و استارت آپ های پرطرفداری بوده است که بطور مداوم صدرنشین نتایج گوگل در کلمات پرجستجو هستند.

 

همچنین از شما دعوت می کنیم برای مطالعه اخبار و مقالات آموزش سئو و دیجیتال مارکتینگ به سایت ویرلن مراجعه کنید.

 

 

 

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: مکانیسم ماشه مهدی بازرگان سردار حجازی زینب ابوطالبی سم آفلاتوکسین سیلاب سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر لیگ قهرمانان آسیا خانه سینما فناوری رپورتاژ آگهی سئو رپو مکانیسم ماشه مهدی بازرگان سردار حجازی زینب ابوطالبی سم آفلاتوکسین سیلاب سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر لیگ قهرمانان آسیا خانه سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۳۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رادیو یعنی گرما صمیمیت و درک هستی

  سعید بارانی خودش را برای «قاب کوچک» این‌گونه معرفی می‌کند: از سال۷۸کارگویندگی را شروع کردم. از برنامه‌های شاخص می‌توانم به برنامه «خانه فرهنگ» رادیو تهران، بخش شامگاهی چهارشنبه‌های رادیو پیام «پل مدیریت»، رادیو تهران برنامه «خانه ما»، «خانواده تهرانی»، آرم و آنونس‌های شبکه‌ها اشاره کنم.

از گم‌گشتگی تا درک و یافتن
وی در ادامه با ارائه تعریفی از رادیو می‌گوید: رادیو با نگاه بیرونی و گاه با نگاهی کاملا درونی به جزئیات درونی علم فرو می‌رود و تلاش می‌کند تا  گم‌گشتگی‌ها را تبدیل به یافتن و درک دقیق‌تر کند. برخی بر این باورند که رسانه در دنیای مدرن ساحتی از اندیشه است. در این صورت، این ساحت الزامات و مبانی ویژه‌ خود را دارد که می‌توان بزرگ‌ترین ویژگی آن را تأثیرگذاری و جهت‌دهی دانست. گوناگونی رسانه‌ها، گسترش هرروزه‌ آنها و به‌طور کلی جایگاه رسانه‌ها و به‌خصوص رادیو در تنویر افکار، ایجاد فضایی برای تضارب آرا و همچنین اهمیتی که رسانه‌های گروهی در ارتقای سطح آگاهی و تعالی فرهنگ و دانش عمومی دارند را نمی‌توان نادیده گرفت.بی‌گمان رادیو یکی از مهم‌ترین عوامل فرهنگی در دنیای مدرن است که بر پیچیدگی آن نیز افزوده و ساحات شناخت و معرفت را نیز غامض‌تر کرده است. برخی رادیو را از نشانه‌های پویایی، تحرک توسعه و بسط فرهنگی هر جامعه‌ای در گسترش ساحت شناختی آن می‌دانند. در کل رادیو یعنی گرما، بودن، صمیمیت و درک هستی...
بارانی با بیان مهم‌ترین ویژگی و شاخصه گوینده رادیویی می‌افزاید: گویندگی به مفهوم امروزی آن، واژه نسبتا جدیدی است که با پیدایش و گسترش «رادیو» ازحدود۷۰سال پیش به فرهنگ واژگان فارسی افزوده شد. در لغت‌نامه‌ها و فرهنگ‌های گذشته گویندگی را به معنی سخن‌گویی، نطق، خوانندگی، قوالی، قصه‌گویی، سرایندگی، شاعری و...آورده‌اند؛امری که درنوشته‌های ادبی و متن‌های کهن شعر و نثر و فرهنگ فارسی‌‌زبانان جامعه ایرانی بیش از هزار سال با همین معانی رواج داشته است. گویندگی در کاربرد حرفه‌ای و امروزی آن، عبارت است از: فرآیند تبدیل اندیشه شفاهی یا مکتوب به کلام و سخن مفهوم و انتقال آن به مخاطب، به صورتی هنرمندانه.
 
اهمیت تمرین و آموزش در گویندگی
وی ادامه می‌دهد: امروزه گویندگی، به‌ویژه در دنیای ارتباطات و رسانه‌ها، به‌عنوان حرفه‌ای جذاب مورد توجه و تحسین است و همراه با رشته‌های مشابهی همچون گزارشگری، بازیگری، دوبلاژ و اجرا، توجه بخش بزرگی از مخاطبان مراکز رادیویی و تلویزیونی را به خود جلب کرده و گویندگان توانا و خوش‌صدا سال‌ها به‌عنوان شخصیت‌هایی محبوب مورد احترام و توجه مخاطبان رسانه‌ها بوده‌اند. می‌توان شاید و باید مهم‌ترین ویژگی و شاخصه گویندگی در رادیو را، صدای فونیک و رادیوفونیک دانست که با شنیدنش لذت شنوای شما تحریک می‌شود.گوینده باسابقه رادیو تهران با بیان پیشنهادهایی به علاقه‌مندان حرفه گویندگی عنوان می‌کند: با وجود آن‌که موارد متعددی مانند جنس صدا و... امری ژنتیکی و خدادادی از نکات قوت یک گوینده به‌حساب می‌آید اما فن‌بیان، سبک گویندگی و چگونگی سخن گفتن یک گوینده، مهارت‌هایی هستند که دراثر تمرین و آموزش به‌دست می‌آیند و تقویت می‌شوند. به نظر من پشتکار، تمرین وهمچنین تمرکز مهم‌ترین مواردی هستندکه باید قبل از ورود به این حرفه مدنظرقرار بگیرند.
​​​​​​​بارانی در پاسخ به این پرسش که چشم‌انداز رادیو را چطور می‌بینید؟ می‌افزاید: یکی از پیامد‌های تحولات شگرف فناوری، تغییر مصادیق انواع رسانه‌هاست، مثلا شکل ظاهری آنچه روزگاری رادیو خوانده می‌شد و در شکل نمایشی از آن دیده می‌شود، با شکل امروزین رادیو که در گوشی‌های همراه و حتی یخچال‌ها ظاهر می‌شود، کاملا متفاوت است. رادیو همزمان با گذر از فناوری آنالوگ و ورود به عصر دیجیتال، خود را بازتعریف کرد و با ساختاردهی مجدد خود از رسانه‌ای که زمانی خبر و سرگرمی را صرفا به شکل صوتی منتقل می‌کرد، به رسانه‌ای تبدیل شد که محتوای چندرسانه‌ای در دسترس مخاطبان قرار می‌دهد. همچنین مفهوم برنامه رادیویی، محتوای رادیویی و فرمت این محتوا کاملا دگرگون شده است. 

شکل‌گیری مفهوم جدیدی از رسانه
وی بیان می‌کند: پادکست، نوعی برنامه‌سازی رادیویی یا نوعی رادیوی امروزین است. همچنین رادیوهای تصویری یا ترکیب تصویر و متن با رادیو و اطلاعاتی که از طریق رادیو به مخاطب داده می‌شود، مفهوم رادیو را از رسانه‌های صرفا صوتی خارج کرده و می‌توان این‌گونه گفت که چه در فرم، چه محتوا و با ظهور رسانه‌های اجتماعی باعث شده که مفهوم تازه‌ای از رسانه جمعی ــ اجتماعی شکل بگیرد که ظهور و ترکیب جدیدی از رسانه‌های سنتی، جمعی و رسانه‌های مدرن اجتماعی است. در نتیجه مفهوم دیگری را پیش‌بینی می‌کنم که اوج همگرایی فرم و محتوا خواهد بود و می‌توان به آن رسانه همراه جهانی نام داد. 
وی در پایان با اشاره به حقوق اساسی مخاطب می‌افزاید: به نظر من یکی از حقوق اساسی مخاطب آن است که همواره جایی برای مخاطب درنظر بگیریم و بگذاریم او خود محتوا را تکمیل کند. شهروندنگاری و تولید محصول، یکی ازمصادیق این اصل است که فراتر از آن در هر محصول حرف‌هایی توسط رسانه‌نگاران و حرف‌هایی متعلق به رسانه مطرح است که باید جای مخاطب ‌و کاربر محفوظ باشد. تمام حقوق فقط برای ناشر یا رسانه محفوظ نیست، بلکه برای مخاطب هم محفوظ است...امیدوارم در سال پیش رو تحولی عظیم را شاهد باشیم در عرصه تولید، محتوا و سلامت روان کارمندان.

دیگر خبرها

  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • ساعت پخش زنده بازی پاری سن ژرمن و لو هاور + پخش آنلاین
  • رادیو یعنی گرما صمیمیت و درک هستی
  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است
  • دو نفر در رودخانه نازلوچای ارومیه غرق شدند/ آغاز جستجوی غرق‌شدگان توسط تیم غواصی
  • ساعت پخش زنده بازی ایران و ازبکستان ‌در جام فوتسال آسیا از تلویزیون + شبکه ورزش و آنلاین
  • لزوم پیوست رسانه‌ای پروژه‌ها در شهر/ محتوای رسانه‌ها باید مورد سنجش قرار گیرد
  • دفترچه سوالات کنکور علوم انسانی و ریاضی منتشر شد + لینک سایت sanjesh.org
  • سئو سایت وردپرس چیست؟
  • پایه اصلی هر سازمانی بر دوش روابط عمومی است