Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک منبع روس می‌گوید ترکیه همراه با سامانه‌های پدافندی اس-400، بیش از 120 فروند موشک مخصوص نیز دریافت کرده است.

به  گزارش گوه بین الملل قدس آنلاین، در بحبوحه اختلافات آمریکا با ترکیه بر سر خرید سامانه‌های پدافند موشکی «اس-۴۰۰» از روسیه و تاکید واشنگتن بر لزوم عدم استفاده آنکارا از این سامانه‌ها، جزئیات بیشتری از آماده شدن ترکیه برای فعال‌سازی اس-۴۰۰ منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک منبع دیپلماتیک نظامی به خبرگزاری «تاس» گفت ترکیه بیش از ۱۲۰ فروند موشک زمین به هوای مخصوص برای این سامانه‌ها ازروسیه خریداری کرده است.

بر این اساس، این منبع درباره تجهیزاتی که ترکیه چند ماه پیش از روسیه تحویل گرفت، توضیح داد: «ترکیه دو گردان اس-۴۰۰، بیش از ۱۲۰ موشک زمین به هوا، تجهیزات نظامی کمکی از جمله قطعات یدکی و ابزار دریافت کرده است».

وی البته تاکید کرد انتقال فناوری سامانه‌های پدافندی، حتی به صورت جزئی هم بخشی از قرارداد دو کشور نبوده و انجام نشده است.

این منبع همچنین افزود که توافق فروش و تحویل محموله‌های خریداری شده، بین طرف‌های ترکیه‌ای و روسی در دسامبر سال قبل امضا شده و تا بیست ماه نیز خدمات پس از فروش دارد.

به نوشته خبرگزاری تاس، «روسوبورون‌اکسپورت»، شرکت تسلیحاتی روسی فروشنده اس-۴۰۰ به ترکیه، از هرگونه پاسخ به اظهارات این منبع امتناع ورزید.

تحویل اولین سامانه اس-۴۰۰ به ترکیه در حالی اوایل مرداد ماه تکمیل شد که وزارت خارجه آمریکا پیش از آن تهدید کرده بود هر کشوری که از روسیه این سامانه‌ها را خریداری کند، تحریم می‌شود. کاخ سفید نیز طبق لایحه بودجه نظامی ۲۰۲۰، مکلّف است ترکیه را تا پایان سال به صورت کامل از برنامه تولید مشترک «اف-۳۵» کنار بگذارد و حتی تحویل مابقی جنگنده‌های خریداری شده را نیز تعلیق کند.

این در حالی است که مسئولان نظامی و دیپلماتیک آمریکایی از جمله «مایک پامپئو» وزیر خارجه و «ویلیام بیرن»، معاون رئیس ستاد کل نیروهای مسلح چندی پیش از آغاز آزمایش اس-۴۰۰ در ترکیه شدیدا ابراز نگرانی کرده بودند.

با این حال «یوری بوریسوف» معاون نخست‌وزیر روسیه امیدوار است ترکیه در آینده نزدیک دومین محموله از این سامانه‌ها را خریداری کند. (جزئیات بیشتر)

انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ترکیه سامانه اس ۴۰۰ روسیه حمله موشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۴۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناو اقیانوس‌پیما و مجهز به موشک های بالستیک دوربرد سپاه از خط استوا گذشت +جزئیات مهم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ناو اقیانوس‌پیمای «شهید مهدوی» نیروی دریایی سپاه با عبور از مدار صفردرجه (خط استوا) وارد نیمکره جنوبی زمین شد.

به روایت تسنیم، این اولین ماموریت دوربرد دریایی سپاه از لحاظ طی مسافت و نوع ماموریت است که به نام ناو شهید «نادر مهدوی» ثبت می‌شود.

ناو شهید مهدوی که در اسفند ۱۴۰۱ به نیروی دریایی سپاه الحاق شده، بیش از ۲۱۰۰ تُن وزن دارد، طول آن ۲۴۰ متر و عرض آن ۲۷ متر است.

این ناو انواع رادارهای پیشرفته نظیر رادار سه‌بعدی، سامانه‌های موشکی، سطح به سطح، سطح به هوا و سامانه‌ سوم خرداد و سایر سامانه‌های مخابراتی پیشرفته را داراست و در نوع خود از جمله ناوهای خاص کشور محسوب می‌شود.

علاوه بر این، ناو شهید مهدوی اولین شناور ایرانی مجهز به موشک های بالستیک دوربرد است.

در بهمن ماه سال گذشته، خبر رسمی شلیک موشک بالستیک از روی این شناور منتشر شد و طبق تصاویری که نیروی دریایی سپاه منتشر کرد، ۲ موشک بالستیک با برد تقریبی ۱۷۰۰ کیلومتر از داخل ۲ کانتینر به سمت اهداف خود شلیک شدند.

به گفته سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه، بر روی این ناو، علاوه بر موشک‌های بالستیک برد بلند، موشک‌های کروز ۲هزار کیلومتری با نام «قدر۴۷۴» نیز نصب شده است.

سپاه پاسداران از اواخر دهه ۸۰ شمسی و در پی تفکیک ماموریت نیروهای دریایی ارتش و سپاه، مسئول اصلی حراست از خلیج فارس و تنگه هرمز است اما در سالهای اخیر، مامور به حضور در آبهای اقیانوسی نیز شده است و برای این ماموریت، شناورهای مختلفی ازجمله همین ناو شهید مهدوی، رودکی و باقری در اختیار دارد.

به گفته سردار تنگسیری، مهمترین ماموریت نیروی دریایی سپاه در آبهای دوردست، ایجاد و حفظ سیادت دریایی و تأمین امنیت خطوط کشتیرانی است.

در ماه‌های اخیر شناور شهید مهدوی در خلیج عدن نیز به انجام ماموریت پرداخته بود.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902652

دیگر خبرها

  • ناو سپاه از مدار صفر درجه عبور کرد
  • همه‌چیز درباره ناو شهید مهدوی؛ ناو مجهز به موشک بالستیکی که وارد نیمکره جنوبی زمین شد
  • ناو «شهید مهدوی» وارد نیمکره جنوبی زمین شد
  • ناو موشکی سپاه؛ مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد
  • نخستین ماموریت اقیانوسی سپاه در نیمکره جنوبی با ناو «شهید مهدوی»
  • ناو موشکی سپاه را بیشتر بشناسید/ مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد است
  • همه آن چیزی که باید از ناو شهید مهدوی نیروی دریایی سپاه پاسداران بدانیم+ عکس
  • نخستین ماموریت اقیانوسی سپاه در نیمکره جنوبی
  • ناو اقیانوس‌پیما و مجهز به موشک های بالستیک دوربرد سپاه از خط استوا گذشت +جزئیات مهم
  • اولین ماموریت اقیانوسی سپاه در نیمکره جنوبی