Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه‌شنبه خبرگزاری رویترز، شرکت بوئینگ در نتیجه بحران مالی ناشی از سانحه هوایی دو فروند هواپیمای ۷۳۷ مکس تولیدی خود، اکنون سرگرم گفت‌وگو با برخی از بانک‌ها برای استقراض ۱۰ میلیارد دلار و یا مبلغی بیشتر از آن است.

رویترز براساس یک منبع موثق نوشت: بوئینگ تاکنون توانسته است مبلغ ۶ میلیارد دلار را قرض کند اما همچنان با بانک‌های بیشتری برای گرفتن وام سرگرم گفت‌وگوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش، تحلیلگران اقتصادی برآورد کرده‌اند ادامه زمین‌گیر شدن هواپیماهای بوئینگ مدل ۷۳۷ مکس تاکنون ماهانه یک میلیارد دلار برای این غول هواپیماسازی جهان زیان به دنبال داشته است.

این رسانه انگلیسی گزارش داد: این درحالی است که اداره هوانوردی آمریکا بعید به نظر می‌رسد تا ماه مارس و یا آوریل (اسفند ۹۸- فروردین۹۹) نیز اجازه پرواز به این مدل از هواپیمای بوئینگ را بدهد.

شرکت بوئینگ برآورد کرده که هزینه زمین‌گیر شدن ۷۳۷ مکس تاکنون به ۹ میلیارد دلار رسیده است.

بنابراین گزارش، شرکت بوئینگ اعلام کرده خط تولید بوئینگ ۷۳۷ مکس که کارخانه تولید آن در ایالت واشنگتن است را از ماه دسامبر(آذر-دی) گذشته تاکنون متوقف ساخته و میزان سفارشات به این شرکت هوایی به پایین‌ترین سطح خود در ۱۱ سال گذشته رسیده؛ بوئینگ تا زمانی که هواپیمایی را به مشتری خود تحویل ندهد قادر به دریافت وجه آن نیست.

به گزارش ایرنا، هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس که از پرفروش‌ترین‌ها بود از مارس(اردیبهشت) گذشته تاکنون به دنبال دو سقوط مرگبار این هواپیما در اندونزی و اتیوپی که به کشته شدن ۳۴۶ نفر منجر شد، زمینگیر شده و اجازه پرواز ندارد.
« استیو دیکسون » رئیس اداره هوانوردی فدرال آمریکا در این زمینه گفته، هواپیمای مکس پیش از این که بتواند به خدمت بازگردد باید ده‌ها مورد (مربوط به امنیت پرواز) را رعایت کند.

شرکت هواپیماسازی بوئینگ، ۲۵ آذرماه از توقف تولید مدل ۷۳۷ مکس خبر داده بود؛ در حالی که  ۴۰۰ فروند از این هواپیماها را در انبارهایش دارد و این به معنای زیانی سنگین برای این غول هواپیماسازی جهان به شمار می‌رود.

 **۱۳۰۲** ۲۰۲۳

برچسب‌ها بوئینگ ایالات متحده آمریکا هواپیمایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوئینگ ایالات متحده آمریکا هواپیمایی بوئینگ ایالات متحده آمریکا هواپیمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۶۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقوط اف-۱۶ حامل مواد شیمیایی در آمریکا

یک هواپیمای جنگنده اف-۱۶ که گفته می‌شود حامل مواد شیمیایی احتمالا خطرناکی بوده است، در نزدیکی یک پایگاه هوایی در آمریکا سقوط کرد.

به گزارش ایسنا، یک هواپیمای جنگنده اف-۱۶ (F-۱۶) نیروی هوایی آمریکا که ظاهرا نوعی زباله شیمیایی را با خود حمل می‌کرد، در نزدیکی یک پایگاه هوایی در ایالت نیومکزیکو سقوط کرد.

رسانه‌های روسی گزارش دادند که فرماندهی پایگاه هوایی هالومان اعلام کرد خلبان توانسته خارج شود و در حال دریافت مراقبت‌های پزشکی است.

پایگاه هوایی هالومان در ایالت نیومکزیکو

مقامات از ساکنان محلی خواستند به دلیل احتمال نشت مواد شیمیایی خطرناک از هواپیما به محیط اطراف، به محل حادثه نزدیک نشوند.

این سومین مورد از سقوط یک هواپیمای جنگنده اف-۱۶ در شش ماه اخیر است. یک هواپیمای جنگنده اف-۱۶ در دسامبر گذشته و هواپیمای جنگنده دیگری نیز در ژانویه طی یک عملیات آموزشی در سواحل کره‌جنوبی سقوط کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان
  • درگذشت ناگهانی دومین افشاگر نقص فنی بوئینگ ۷۳۷ در کمتر از دو ماه!
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • این گزارشگر تاکنون گاف نداده است!
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • ابراهیم رئیسی دستور ساخت جت ۱۰۰نفره را داد!
  • سقوط اف ـ۱۶ حامل مواد شیمیایی در آمریکا
  • سقوط اف-۱۶ حامل مواد شیمیایی در آمریکا
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو | درخواست علی آبادی از شرکت های خودروساز چه بود؟
  • ساندار پیچای در یک قدمی میلیاردر شدن