Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مدافعان مهاجرت شامگاه دوشنبه در فرودگاه بین‌المللی بوستون لوگان در اعتراض به بازداشت و ابطال ویزای معتبر یک دانشجوی ایرانی گرد هم آمدند.

اخبار سیاسی- این دانشجو قرار بود نیم‌سال تحصیلی خود را در دانشگاه نورث ایسترن آغاز کند.

سوزان چرچ وکیل مدافع مهاجرت در بوستون در صفحه شخصی خود نوشت که این دانشجوی 24 ساله، شب گذشته پس از ورود به فرودگاه، تحت بازداشت قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او پیش از بازگردانده شدن و درخواست ویزای دانشجویی، 2 سال در آمریکا بوده است که صدور ویزای جدید وی یکسال به طول انجامیده است.

به گفته چرچ، او از طریق خانواده این دانشجو در جریان بازداشت وی قرار گرفته است اما ماموران مربوطه اجازه نداده‌اند که با وی صحبت کند.

تارنمای مس لایو هم در پیگیری‌های خود از ماموران مهاجرت به نتیجه‌ای نرسیده است اما سخنگوی دانشگاه نورث ایسترن گفته که دانشگاه از ممنوع الورودی یک دانشجو، مطلع شده بوده است.

در بیانیه این دانشگاه آمده است که نورث ایسترن به هزاران دانشجوی بین‌المللی خوشامد می‌گوید و آنها را با منابع مختلف پشتیبانی می‌کند.

این بیانیه می‌افزاید دانشگاه با مقامات فدرال در تماس بوده‌اند تا در مورد این پرونده اطلاعات بیشتری کسب کنند و کمک‌های لازم را برای دانشجوی خود در بازگشت دانشگاه ارائه دهد.

این رفتار دولت آمریکا نخستین باری نیست که علیه دانشجویان ایرانی رخ می‌دهد و چندی پیش هم ویزای حدود 20 دانشجوی ایرانی را بدون هیچ توضیحی باطل کرده بود.

ماموران فرودگاه به یکی از این دانشجویان به محض ورود به آمریکا اطلاع داده بودند که ویزای وی باطل است و باید با همان پرواز (ترکیش ایر) بازگردد اما چون پرواز بازگشت دو روز دیگر انجام می‌شده است، این دانشجو را به زندان منتقل و در شرایط بدی لباس زندان بر او پوشانده و پس از دو روز تحقیر و توهین، از کشور اخراج کرده‌اند.

روز گذشته نیز برخی منابع خبری از بازجویی سه ساعته یکی از ایرانیان دارای گرین کارت در فرودگاه جان اف کندی نیویورک خبر داده بود که علاوه بر بررسی تلفن همراه و تصویربرداری از اطلاعات موجود، نسبت به احساس وی درباره ترور سردار شهید قاسم سلیمانی هم پرسیده شده بود.

در اوایل ژانویه هم 60 ایرانی که به کانادا سفر کرده بودند، در زمان بازگشت به آمریکا، مورد بازجویی طولانی مدت و بازداشت قرار گرفته بودند.

 نامزد ریاست جمهوری آمریکا خواستار توقف اخراج دانشجوی ایرانی شد

همچنین الیزابت وارن نامزد پیشتاز حزب دموکرات ریاست جمهوری 2020 آمریکا در ارتباط با جلوگیری از ورود یک دانشجوی ایرانی از سوی اداره گمرکات و حفاظت مرزی این کشور، رفع بازداشت و جلوگیری از روند اخراج او از آمریکا را خواستار شد.

الیزابت وارن روز سه‌شنبه (یکم بهمن‌ماه) در حساب توئیترش در انتقاد به این اقدام خصمانه دولت ترامپ علیه ایرانیان نوشت: این یک دانشجوی ایرانی با روادید از نوع اف‌1 (F1 - ویزای درجه اول دانشجویی در آمریکا) و برای پایان تحصیلاتش به آمریکا بازگشته بود.

وارن در ادامه توئیت انتقادی خود نوشت: اداره گمرکات و حفاظت مرزی آمریکا (CBP) شب هنگام او را بازداشت کرده است؛ اخراج او از آمریکا باید متوقف شود، ما مردم آمریکا باید با سیاست های «بیگانه هراسی» دولت ترامپ مبارزه کنیم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مهاجرت دانشجویان ایرانی آمریکا مهاجرت آمریکا اخراج دانشجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۶۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه رازی آماده پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا

محمدنبی احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به وضعیت دانشگاه‌های آمریکا و سیل اعتراضات به سیاسیت های خصمانه آمریکا در حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی، و به دنبال این اعتراضات اخراج اساتید و دانشجویان این دانشگاه‌ها در صدر اخبار جهان است.

وی افزود: درب دانشگاه رازی به عنوان یکی از معتبرترین دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران و جهان اسلام، بر روی تمامی استادان و دانشجویان اخراج شده وقایع اخیر آمریکا و حامیان مردم مظلوم فلسطین باز است.

رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه تصریح کرد: تمامی استادان و دانشجویان اخراج شده وقایع اخیر آمریکا و حامیان مردم مظلوم فلسطین می‌توانند با هجرت به ایران اسلامی، تدریس و تحصیل خود را در این دانشگاه ادامه دهند.

وی ادامه داد: دانشجویان حامی مردم مظلوم فلسطین که در روزهای اخیر شجاعانه علیه رژیم جعلی اسرائیل به پا خاستند و از دانشگاه‌های آمریکا اخراج شده‌اند، می‌توانند با تخفیف کامل شهریه، در رشته مورد علاقه خود در دانشگاه رازی کرمانشاه به تحصیل بپردازند.

احمدی گفت: استادان و دانشمندان دانشگاه‌های آمریکا نیز که در پی حمایت از مردم بی‌دفاع فلسطین و ابراز انزجار از رژیم غاصب صهیونیستی از دانشگاه اخراج شده‌اند، می‌توانند در دانشگاه رازی تدریس نمایند.

کد خبر 6096172

دیگر خبرها

  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد
  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • ادامه اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا؛ بازداشت ۲۵ نفر در دانشگاه ویرجینیا
  • بازداشت بیش از ۲۳۰۰ دانشجوی حامی فلسطین در آمریکا
  • تحصیل رایگان دانشجوی معترض آمریکایی در ایران + اسامی دانشگاه‌ها
  • تحصیل رایگان دانشجوی اخراجی آمریکایی در ایران؛ کدام دانشگاه‌ها صف کشیدند؟
  • تحصیل رایگان دانشجوی معترض آمریکایی در ایران؛ این دانشگاه‌ها اعلام آمادگی کردند/ اسامی
  • دانشگاه رازی آماده پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • درخواست اساتید دانشگاه اموری برای اخراج رئیس دانشگاه
  • واکنش روسیه به بازداشت گسترده دانشجویان در آمریکا