Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، بیژن زنگنه با اشاره به مصرف بالای گاز در بخش خانگی اظهار کرد: این مسئله به صنعت و نیروگاه‌ها فشار می‌آورد، زیرا نمی‌توانیم گاز خانه‌ها را قطع کنیم. در این شرایط به صنایع فشار می‌آید و مجبور به استفاده از سوخت مایع می‌شوند.

وی با بیان اینکه تولید گاز بی‌وقفه در حال افزایش است و تولید محصولات پتروشیمی‌ نیز با جدیت دنبال می‌شود، گفت: کیفیت بنزین و گازوئیل عرضه شده در استان‌ها و شهرها مطلوب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر نفت درباره اینکه آیا برای تقویت جایگاه‌های عرضه گاز طبیعی فشرده (سی‌ان‌جی) اعتباراتی در لایحه بودجه در نظر گرفته شده است، پاسخ منفی داد و اظهار کرد: این اعتبار برای جایگاه‌ها در نظر گرفته نشده است و لزومی بر این کار نیست، زیرا جایگاه‌های عرضه سی‌ان‌جی اقتصادی هستند و بخش خصوصی و مردم می‌توانند آن‌ را احداث کنند.

وی با بیان اینکه وزارت نفت می‌تواند مشوق سی‌ان‌جی‌سوز شدن خودروها باشد و برای این منظور ۶۵۰۰ میلیارد تومان وام در مصوبه دولت دیده شده است تا خودروهای سواری، عمومی و وانت‌ها بتوانند این وام را برای سی‌ان‌جی‌سوز کردن دریافت کنند، تصریح کرد: بازپرداخت این مبلغ نیز به‌عهده دولت است.

زنگنه افزود: همچنین وزارت نفت به دنبال فراهم کردن وام برای مابقی خودروهای سواری و همچنین موتورسیکلت‌هاست، چراکه آلایندگی موتورها بسیار بالاتر از خودروهاست.

وی با اشاره به اینکه اگرچه تاکنون در ایران موتورسیکلت‌ها سی‌ان‌جی‌سوز نبوده‌اند، اما در حال طراحی جایگاه‌های سی‌ان‌جی کوچک هستیم که امکان سوخت‌گیری سریع با گاز برای موتورسیکلت‌ها فراهم شود، گفت: با این کار افزون بر مزایای اقتصادی و ایجاد اشتغال، از آلودگی‌ هوا کاسته خواهد شد.

وزیر نفت به «تصویب آیین‌نامه احداث پتروپالایشگاه‌ها از سوی بخش خصوصی» در هیئت دولت اشاره کرد و گفت: مجلس قانون این مهم را تصویب کرده و آیین‌نامه آن را روز یکشنبه برای اجرا ابلاغ کرده است.

وی تصریح کرد: به‌زودی طی فراخوانی از مردم و علاقه‌مندان درخواست می‌شود تقاضاهای خود را برای سرمایه‌گذاری مطرح کنند، همچنین اولویت ما بهینه‌سازی پالایشگاه‌های موجود برای تولید فرآورده‌های با کیفیت و دارای استانداردهای ملی است.

زنگنه درباره کاهش مصرف بنزین پس از اجرای طرح احیای کارت سوخت، توضیح داد: اگرچه هنوز مقدار مصرف بنزین پس از آغاز سهمیه‌بندی تثبیت نشده است، اما اکنون ۱۹ تا ۲۰ میلیون لیتر از مصرف بنزین کاسته شده است، البته فکر می‌کنیم مصرف دوباره بالا برود.

وی گفت: افزایش سهمیه‌ بنزین برای مسافرت‌های نوروزی در اختیار وزارت نفت نیست و هنوز ابلاغیه‌ای دراین باره به وزارت نفت داده نشده است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۸۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان وی تصریح کرد:تحولات ارزی ‌و‌افرایش قیمت مواد اولیه کود شیمیایی در آغاز سال جاری این استان را با چالش های اساسی و کشاورزان را دچار تنش افزایش قیمت و  بستن بودن سامانه پایش مواد کودی برای صدور حواله کرده بود.
 وی تصریح کرد: پتروشیمی ها نیز در فروردین ماه سال جاری، تحویل سهمیه‌کود‌اوره را به این استان متوقف کرده بودند و فقط سهمیه‌کود اوره اسفند ماه سال۱۴۰۲ تحویل دادند.
  ضیائی همچنین درباره سهمیه انواع کود کشاورزی یارانه ای در سال۱۴۰۳ گفت: فعلا برای این شرکت سهمیه سال جاری همانند سهمیه سال گذشته به میزان۱۸۲ هزار و۷۵۴تن شامل: کود های ازته، فسفاته و پتاسه تعریف و مشخص شده است. ‌که تاکنون ۱۲ درصد ازسهمیه ابلاغی به میزان۲۱هزار و ۹۲۴ تن تامین شده است که این رقم در سال گذشته۲۰ هزار و۸۳۸ تن، بوده است. 
  وی خاطر نشان کرد: با این وجود برای تامین کود سرک اوره نیز باکمبود مواجه نبودیم و درحال حاضر نیز بیش از دوازده هزارو۵۶۸ تن انواع کود پایه پر مصرف شامل یک هزار و ۲۲۵ تن ازته، چهار هزار و۳۹۴ تن پتاسه‌و شش هزارو۹۴۹ تن برای کشت بهاره ذخیره سازی شده است‌و روانه۳۵۰ الی۴۰۰ تن کود از مبادی و پتروشیمی های و کارخانجات تولید داخل به انبار های استان حمل و تخلیه می گردد و جای هیچ گونه دغدغه و‌نگرانی برای کشاورزان وجود ندارد.
ضیایی بصورت ‌مصداقی بیان کرد: در حال حاضر یک کیسه ۵۰ کیلویی کود اوره با قیمت ۱۹۵ هزار تومان، یک کیسه ۵۰ کیلویی کودسوپر فسفات تریپل با قیمت ۷۱۵ هزار تومان و یک کیسه ۵۰ کیلویی کود سولفات پتاسیم نیز با قیمت ۸۱۲ هزار تومان به کشاورزان تحویل می شود.
وی افزود: این سهمیه کودهای شیمیایی با قیمت های اشاره شده به صورت قیمت های یارانه ای به کشاورزان تحویل می شود.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر قیمت آزاد یک کیسه کود اوره در بورس بیش از ۸۰۰ هزار تومان و کودهای شیمیایی فسفاته و پتاسه نیز تا حدود دو میلیون تومان است که دولت مابه التفاوت این نرخ ها می پردازد.

دیگر خبرها

  • مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند
  • درخواست مهم وزیر اقتصاد از وزیر راه و شهرسازی/ خودرو‌هایی که سهمیه بنزین آن‌ها قطع خواهد شد؛ کدامند؟
  • سخنگوی فدراسیون فوتبال: درخواست حواله خودرو برای قهرمانان فوتسال را پیگیری می کنیم
  • ما قطعاً در جام جهانی همه را شگفت‌زده خواهیم کرد | درخواست ویژه ستاره تیم ملی
  • درخواست ویژه ستاره تیم ملی ایران قبل از جام جهانی
  • شمشیربازی انتخابی زون آسیا| پایان کار شمشیربازان ایران بدون کسب سهمیه
  • کارت سوخت در بازار سیاه
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم
  • رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای