Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلیل رحمانی فر در حاشیه بازدید معاون مدیرکل HSE وزارت نفت در امور محیط زیست از دستگاه حفاری ۹۳ فتح که در حال حفاری یک حلقه چاه توسعه‌ای در میدان نفتی مارون در مناطق نفتخیز جنوب است، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: ناوگان حفاری تحت سرپرستی این مدیریت در سال جاری موفق به انجام ۲۳ هزار و ۵۳۳ متر حفاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه مدیریت عملیات حفاری خشکی – ۳ در زمان حاضر ۲۳ دستگاه حفاری سبک، سنگین و فوق سنگین در اختیار دارد، افزود: از تعداد دکل‌ها ۶ دستگاه در حفاری چاه‌های توسعه‌ای توصیفی و مابقی در حفاری چاه‌های تعمیری تکمیلی بکارگیری می‌شود.

رحمانی فر اظهار کرد: همچنین حفر و تکمیل ۳۷ حلقه چاه‌های نفت و گاز شامل؛ ۴ حلقه توسعه‌ای و ۳۳ حلقه تعمیری از ابتدای سال جاری تا کنون در گستره فعالیت ۴ شرکت بزرگ نفتی در استان‌های مختلف کشور انجام شد.

این مقام مسئول اظهار داشت: تعداد ۱۲ دستگاه حفاری این مدیریت در وسعت عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، دکل حفاری ۴۲ فتح در شرکت نفت فلات قاره، ۳۵ فتح در شرکت نفت مناطق مرکزی و ۲۸، ۳۷ و ۶۰ در پروژه‌های مربوط به شرکت مهندسی و توسعه نفت استقرار و در مدار عملیات قرار دارند، همچنین دستگاه حفاری ۴۳ فتح آماده بکار و دکل‌های ۲۰ و ۸۴ فتح در مرحله کاریابی برای انجام حفاری چاه‌های تعمیری هستند.

معاون مدیریت عملیات حفاری خشکی – ۳ شرکت ملی حفاری ایران تصریح کرد: در این مدیریت ۱۸۰ نفر نیروی رسمی و ۹۰۰ نفر نیروی پیمانکاری / قراردادی بکار اشتغال دارند.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: چاه نفت و گاز شرکت ملی حفاری وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۸۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهش و بومی سازی رویکرد اصلی شرکت ملی حفاری ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، بیگ زاده در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران با اشاره به اینکه توجه به بومی سازی و امور پژوهشی برای شرکت ملی حفاری ایران بسیار اهمیت دارد بیان کرد : با تلاش دانش بنیان ها و به همت متخصصان داخلی تاکنون ٢٤ هزار قطعه در این مجموعه بومی سازی شده است.

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران افزود: علاوه بر طراحی و ساخت قطعات ،  بومی سازی تجهیزات صنعت حفاری نیز از اولویت های شرکت ملی حفاری ایران است.

وی با بیان اینکه ما بیش از ٧٠ درصد نیازمندی شرکت ملی خفاری ایران را برطرف کردیم گفت : نمایشگاه صنعت نفت خوزستان و این نمایشگاه بزرگ مکمل هم و مکانی برای تبلور دستاورد‌هایی است که در طول یکسال برای یک مجموعه صنعتی انجام میشود.

بیگ زاده با اشاره به امضای دو تفاهم نامه با پژوهشگاه صنعت نفت و پارک علم و فناوری گفت : یک تفاهم نامه نیز با صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت انعقاد خواهیم کرد.

او تاکید کرد: متخخصصان ما در شرکت ملی حفاری ایران با ١٦٤ شرکت سازنده و دانش بنیان در حال فعالیت هستند.

بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تا ٢٢ اردیبهشت در تهران دایر است.

دیگر خبرها

  • پژوهش و بومی سازی رویکرد اصلی شرکت ملی حفاری ایران
  • استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان جز سه استان برتر کشوراست
  • کسب درآمد ارزی شرکت ایپکو از محل صادرات خدمات فنی مهندسی
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • تأثیر مدیریت دانش بر عملکرد نوآوری در سازمان‌ها
  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود
  • اجرای بیش از ۴ کیلومتر حفاری تونل خط چهار مترو مشهد
  • انجام ۴ کیلومتر حفاری تونل خط ۴ متروی مشهد
  • دستگیری ۳ حفار غیر مجاز در شهرستان آمل
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل