Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا و به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، عباس کشاورز ضمن اظهار همدردی با کشاورزان آسیب دیده در سیل در استان سیستان و بلوچستان درباره میزان خسارت این  سیل در بخش کشاورزی گفت: حدود ۲۵ هزار هکتار از بخش زراعت در سیل این استان  از بین رفته است و از این میزان ۱۰ هزار هکتار آن سبزی و صیفی آماده برداشت بوده است که این موضوع سبب شد تا خسارت‌ها سنگین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشاورز با تاکید بر اینکه ۷ هزار هکتار از باغات به خصوص باغات موز در این سیل از بین رفته است، ادامه داد: بیش از ۴ هزار هکتار باغات در مناطق زرآباد و دشتیاری از بین رفته است و این باغات شامل باغات خرما و سایر محصولات بوده است.

وی در خصوص خسارت در حوزه دام و طیور نیز گفت: سیل ۸ هزار راس دام را با خود برد که ۹۳۰ راس از آنها دام سنگین و مابقی آن دام سبک بوده است.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه به بخش شیلات نیز خسارت وارد شده است، گفت: ۲۵۰۰ هکتار از استخرهای پرورشی میگو بر اثر سیل تخریب شده است.

وی با اشاره به خسارت وارده در بخش زیربنایی، گفت: در سیل اخیر استان، قنوات، لوله کشی آب و شبکه های آبیاری تحت فشار نیز خسارت دیده اند.

کشاورز یادآور شد: برای بررسی میزان خسارت در سیل سیستان و بلوچستان ۴ اکیپ در زمینه آب و خاک، زراعت، دام و طیور و باغبانی به منطقه فرستاده شده و از شهرستان‌های مختلف سیل‌زده بازدید کردند تا اطلاعات دقیق خسارت را ارائه دهند.

ارسال ۱۵۰۰تن خوراک دام به مناطق سیل‌زده

وی با اشاره به اینکه ۱۵۰۰ تن خوراک دام برای دام هایی که در  مناطق سیل‌زده هستند و به علوفه دسترسی ندارند، ارسال شده است، تصریح کرد: در صورت لزوم نیز مجدداً خوراک دام به این مناطق ارسال خواهد شد و مشکلی در این زمینه و برای تامین آن وجود ندارد.

کشاورز با بیان اینکه اقدامات اولیه نیز از نظر بهداشتی در خصوص دام هایی تلف شده نیز انجام شده است، گفت: در صورت رها شدن و دفن نشدن دام های مرده، شاهد بیماری و شیوع آن در منطقه می‌بودیم که کاملا مدیریت شد.

ارسال بذر کشت بهاره به مناطق سیل زده

وی ادامه داد:  بذر برای کشت بهاره نیز برای محصولات مورد نیاز به اندازه کافی تدارک دیده شده که به زودی ارسال خواهد شد.

کشاورز گفت: برنامه های خوبی برای بخش های مختلف در باغات، شیلات و آبیاری برنامه‌ریزی شده و این منطقه مستعد برای نباتات گرمسیری است.

وی ادامه داد: در سه تا چهار ماه آینده برنامه اصلاح و جایگزینی باغات از بین رفته را با محصولات و نهاده‌های جدید تهیه خواهد شد و به باغدران در این بخش کمک خواهیم کرد.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه دولت نیز همراه مردم سیل زده این استان خواهد بود، اظهار کرد: مردم نگران نباشند دولت خسارت ها را جبران و به آنان کمک خواهد کرد.

وی اظهار کرد: در دولت پیشنهاد کرده ام برای مواردی که از بین رفته جبران خسارت شود و همچنین نهاده‌های جایگزین را تأمین کنیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان سیستان و بلوچستان بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان سیل وزارت جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۸۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۸۴ میلیاردی بارندگی به بناهای تاریخی سیستان‌وبلوچستان

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان گفت: بر اثر بارندگی‌های سیل‌آسای اخیر بیش از ۱۸۴ میلیارد ریال به بناها و آثار تاریخی استان آسیب وارد شده است. - اخبار استانها -

محمدهادی طهرانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: طی بارندگی های شدیدی که هفته‌های اخیر در استان رخ داد بخش زیادی از بناها و آثار تاریخی استان خسارت هایی از 15 تا 90درصد دیده‌اند.

وی افزود: در همین راستا و پس از ارزیابی و بررسی‌های کارشناسان میراث‌فرهنگی استان، مسجد تاریخی عبدالقادر واقع در شهرستان نیکشهر با ریزش حصار، دیوارها و نفوذ آب مواجه شد که طبق ارزیابی کارشناسان حدود 90درصد دچار خسارت شده که بیشترین خسارت را در میان آثار دیده است.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان ادامه داد: قلعه فیروزآباد راسک و آتشکده کله گنگ نیز به دلیل ریزش دیوارها 50 درصد تخریب شده‌اند. همچنین بافت قلعه نو زهک، قلعه کنت سراوان و مقابر سورو و شیشه ریز سیب و سوران به دلیل ریزش دیوارها و نفوذ آب و رطوبت و از بین رفتن کاهگل‌ها تا 45 درصد دچار تخریب شده‌اند. 

طهرانی گفت: برج‌ها و دیوارها و فضاهای داخلی قلعه هایی مانند انوشیروان چابهار، دانش‌سرای مقدماتی زاهدان، قلعه تیس چابهار و قلعه بمپور هم به دلایلی همچون شستشوی کاهگل‌ها، نفوذ آب و ریزش دچار تخریب شده و خسارت‌هایی تا 40 درصد به هر کدام از این بناها وارد شده است. در مجموع بارندگی‌های اخیر به 60 اثر و بنای تاریخی در سطح استان سیستان و بلوچستان خسارت هایی بین 15 تا 90 درصد وارد کرده است. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تا این لحظه میزان برآورد خسارت وارده شده به این بناها بر اثر بارندگی و سیلاب‌ها بیش از 184 میلیارد ریال تخمین زده شده است و بر اساس پیش بینی‌های هواشناسی ممکن است بارندگی‌هایی که در روزهای آینده خواهیم داشت میزان خسارت را افزایش دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیشترین خسارت سیل بهاری به راه‌ها | جزئیات خسارت از زبان سخنگوی مدیریت بحران
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • هزینه خسارت سیل به روستاهای سیستان و بلوچستان اعلام شد
  • حمایت یک هزار و ۱۲۷ میلیارد تومانی از سبد امنیت غذایی مردم سیستان و بلوچستان
  • باد و باران باعث خسارت به ۳۷ اصله پایه شبکه برق سیستان و بلوچستان شد
  • وضعیت جاده‌های استان یزد / خسارت ۶۰۰۰ میلیارد تومانی سیل سال گذشته
  • بارندگی های اخیر ۱۸۴ میلیارد ریال به بناهای تاریخی سیستان و بلوچستان خسارت زد
  • خسارت ۱۸۴ میلیارد ریالی بارندگی‌های اخیر به ۶۰ بنای تاریخی سیستان و بلوچستان
  • خسارت ۱۸۴ میلیاردی به بنا‌های تاریخی سیستان و بلوچستان
  • خسارت ۱۸۴ میلیاردی بارندگی به بناهای تاریخی سیستان‌وبلوچستان