Web Analytics Made Easy - Statcounter

حاجی میرزایی گفت: آموزش و پرورش برای تربیت و توانمند سازی دانش آموزان به توان اتحادیه انجمن اسلامی نیازمند است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ وزیر آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش برای تربیت و توانمند سازی دانش آموزان به توان اتحادیه انجمن اسلامی نیازمند است،  انجمن ها باید بستر شکل گیری قوت علمی و تربیتی در مدارس را ایفا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن حاجی میرزایی امروز در مراسم پاسداشت سالگرد تاسیس اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان اظهار داشت: نام انجمن اسلامی دانش آموزان در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار است، این انجمن همواره همراه ملت بوده اند و در تمامی رویدادهای پیوسته در تاریخ نام انجمن های اسلامی دانش آموزان پیداست.

او افزود: امروز مهم ترین ماموریت برای انقلاب اسلامی براساس بیانات مقام معظم رهبری قوی شدن در حوزه های مختلف علم است، در این راستا باید برای اقتدار و قوت ملت اهتمام و برنامه ریزی لازم انجام شود.

وزیر آموزش و پرورش معتقد است که تلاش هایی برای تضعیف قیام مقدس یعنی انقلاب در جهان انجام می شود که باید از این عمل توسط نهادهای مختلف ممانعت صورت گیرد.

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی امید کشور به جوانان عنوان شده، یاد آور شد: دانش آموزان  باید زمینه ساز شکل گیری تمدن نوین اسلامی  باشند، از این رو انجمن های اسلامی نقش بسزایی در این راستا ایفا می کند.

او خاطر نشان کرد: انجمن اسلامی دانش آموزان در دوره ای از زندگی که شخصیت نوجوانان شکل می گیرد، با بهره گیری از ظرفیت و قابلیت های دانش آموزی در زندگی آنها تاثیر گذار است.

 وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: موضوع قوت یافتن در علم هم از لحاظ نظری و تجربی بررسی می شود، در واقع  توانمندی از مسیر آموزش میسر می شود. آموزش و پرورش بنای قدرت ملی و خود اتکایی ملی را باید ایجاد کند.

به گفته حاجی میرزایی، پیشرفت و تمدن اسلامی از تعداد بنگاه های صنعتی و عرصه خدمات ارزیابی مشخص نمی شود، بلکه پایداری یک کشور  را یادگیری و آموزش تضمین می کند که ماموریت اصلی این آموزش را آموزش و پرورش برعهده دارد.

وی عنوان کرد: در سند بنیادین تحول ملی مقرر شده که آموزش و پرورش به سمت مفهوم تربیت حرکت کند و از این رو ساحت های بسیاری شمرده شده است چرا که دانش آموزان علاوه بر قوت یافتن به صلاح علم و دانش باید به لحاظ هنری و معیشت و وجه اجتماعی و سیاسی نیز رشد یابد. 

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: انجمن های اسلامی اعتماد به نفس دانش آموزان  را تقویت می کند و امکان پیوند دانش آموزان با مسائل جامعه را میسر می کند موجب اعتماد به نفس بیشتر برای نقش آفرینی را مهیا می کند. 

حاجی میرزایی به تغییر و تحولات جهانی اشاره کرد و گفت: سرعت و تحولات جا به جایی در مسائل موجب آشفتگی ها و نوعی سردرگمی و حاشیه نشینی می شود، انجمن های اسلامی باید در این شرایط به کمک دانش آموزان بیاید تا پویایی در برابر تغییرات از مسیر شکل گیری تربیت میسر شود.

وزیر آموزش و پرورش افزود: برای دستیابی به آرمان ها فعالیت ها را موضوع اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان تقویت توان ملی و ساختن انسان هایی در طراز انقلاب و افرادی که از هویت و باورهای خود دفاع کنند را در دستور کار خود قرار دهد و بیش از گذشته برای آرمان ها کار ساز باشد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش انقلاب جامعه دانش آموزان وزیر آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۹۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد

به گزارش خبرنگار گروه آموزش ‌و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم افتتاحیه رویداد دختران ایران با هدف تبیین الگوی سوم زن اسلامی و هویت بخشی به دختران ایران زمین در عرصه کنشگری و جریان‌سازی  با حضور حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش، حجت‌الاسلام محمدجواد علی‌اکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه سراسر کشور و نماینده رهبری در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان و حسین تاریخی، دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش اظهار کرد: اردیبهشت ۱۴۰۳ در حال زیست هستیم و برخی دانش‌آموزان در مدرسه سال‌ها از ما جلوترند. ارتباط دانش‌آموز با مربی، معلم، امام جماعت محل و کنشگران در فضای تربیتی مهم است.

به گفته پورثانی، وقتی در مدرسه حاضر میشیم فضای دانش اموزان با ما خیلی متفاوت است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش ادامه داد:  ۱۶۰ سوال از دانش‌آموزان پرسیده شد که نتیجه آن میتواند به ما کمک بزرگی کند.

پورثانی در پاسخ به سوال دانش‌آموزان مبتثنی بر اینکه اگر مشکلی براتون پیش بیاد از چه کسی کمک می‌گیرید، ابراز کرد: آن چیزی که بیشتر از همه دانش‌آموزان پاسخ دادند، مادر بود پس از مادر، گروه همسال و سپس پدر بود.

وی با بیان اینکه مادر در جامعه نسل جدید را خلق می‌کند، اظهار کرد: دختر امروز در دییرستان، مادر فردای ماست.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش با اشاره به اینکه ساخت نسل توانمند و تمدن‌ساز در دست دانش‌آموزان است، ابراز کرد: مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد، دختری که بسیار اثرپذیر است، یار و یاوری ندارد. دانش‌آموزان ما در جنگ بزرگ روایت‌ها بر سر سفره روایت‌های جمهوری اسلامی ننشسته است.

وی افزود: دختری که بسیار اثرپذیر است، اثر خود را از جای دیگر می‌گیرد.در ۱۴۰۱ دانش‌آموزان بازی‌های کامپیوتری را بازآفرینی می‌کردند.

پورثانی با بیان اینکه ۵ میلیون و چهارصد گیمر در کل کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان و جوانان هیچ فضایی برای تخلیه احساسات ناشی از هیجان خود را ندارند، در واقع، ۷۰ درصد نوجوانان برای تخلیه هیجانات دانش‌آموزان و نوجوانان بود و دختران سهم بسیار زیادی داشتند، دختری که کسی پای درد و دل آن ننشسته است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش با بیان اینکه فضای دانش‌آموزان به‌ویژه دختران بسیار شکننده است، ادامه داد: مسئله دانش‌آموزان و دختران ما مسیله بسیار عمیقی است. امروز روز جنگ روایت‌هاست؛ آورده و نقطه قوت انقلاب اسلامی عزت و احترام و عنصر تمدن‌ساز به دختران سرزمین است.

وی اضافه کرد: مسئولیت رویداد دختر ایران روایت صحیح از یک دختر ایرانی است که رسالت بسیار مهمی اسا. اگر یک دختر تغییر کند، تمام بشریت دستخوش تغییرات می‌شود. در ۶۰۰ هزار کلاس درس دختران، همه پای این روایت صحیح بنشینند. ۱۶ طرح در قانون عفاف و حجاب در حال انجام است.

به گزارش آنا، رویداد دختران ایران با حضور روایتگران نوجوانی ۶ تا ۷ ازدیبهشت در اردوگاه بین‌المللی باهنر برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • جشنواره فناوری و نوآوری دانش‌آموزی رینوفست ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان
  • قیچی قسمتی از لباس دانش‌آموزان دریکی از مدارس دلگان