Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رستمی روز سه‌شنبه در دومین نشست هیات مدیره جدید مجمع خیران مدرسه‌ساز تربت‌حیدریه افزود: اهمیت این موضوع زمانی بیشتر مشخص می شود که همگان بدانند این همت بلند از وجدان بیدار خیران مدرسه‌ساز است و به ما ثابت شده که اگر شوراهای آموزش و پرورش هم نبودند باز هم این افراد نیک سرشت کار خودشان را انجام می دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

با بیان اینکه شوراهای آموزش و پرورش در زمینه تفویض اختیار و نیز تمرکززدایی خوب عمل نکرده اند افزود: البته این خاص شوراهای ادواری این خطه نیست و در دیگر شوراهای آموزش و پرورش کشور نیز شاهد این گونه ضعفها هستیم.

فرماندار ویژه تربت‌حیدریه گفت: متاسفانه باید اعتراف کنیم که امروز شوراهای آموزش و پرورش نه تنها در تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌های آموزش و پرورش تربت حیدریه فاقد نقش و اختیار هستند بلکه حتی قادر نیستند تاریخ یک امتحان را تغییر دهند.
رستمی افزود: اگر از دانش‌آموزان این شهرستان سوال کنید که همسایگان کشورشان را نام ببرند پاسخ درست می‌دهند اما قادر نیستند نام همسایگان شهری که در آن زندگی می کنند، نام مشاهیرش و یا نام محصولات مهم کشاورزی منطقهشان را ببرند و اینجاست که ما به فقدان نقش نظارتی شوراهای آموزش و پرورش، به وضوح پی می بریم.
وی ادامه داد: این بدان خاطر است که به رغم تاکید قانون، در عمل تا به امروز ما دولتی‌ها به اعضای شورای آموزش و پرورش اجازه دخالت در برنامه‌ریزی آموزشی را نداده ایم.
فرماندار ویژه تربت‌حیدریه گفت: عمق فاجعه زمانی بیشتر مشخص می شود که بدانیم از اعتماد مردم هم به دولتی‌ها کاسته شده است و در چنین شرایطی چاره ای نداریم جز اینکه به سمت گروه‌هایی برویم که مردم به آنها اعتماد دارند و از آنها طلب کمک کنیم که خیران مدرسه‌ساز در حوزه ساخت و سازهای آموزش و پرورش تنها گروه خوشنام هستتند.
مدیرعامل مجمع خیران مدرسه‌ساز تربت حیدریه نیز دراین نشست گفت: این گروه تاکنون بیش از ۶۷ پروژه خیرساز و ۲۹ نمازخانه تحویل آموزش و پرورش این خطه داده است.
جعفر علمداران افزود: ساخت سه سالن ورزشی، اهدای ۲۲ باب منزل مسکونی و نیز اهدای ۳۶ قطعه زمین برای ساخت فضای آموزشی از دیگر اقدامات این مجمع است.
وی ادامه داد: هر چند در جذب کمک کمبود چندانی نداریم اما یکی از مشکلات اساسی ما وجود زمین‌هایی است که نه دارای قابلیت ساخت فضای آموزشی هستند و نه اجازه داریم آنها را تبدیل به احسن کنیم و از سوی دیگر فرد اهدا کننده نیز گلایه‌مند است که چرا کاری در آنها انجام نمی شود و شورای‌آموزش و پرورش باید در قالب یک دستورالعمل به ما اجازه فروش این زمینها را بدهد و یا به هر شکلی این امکان را فراهم کند که از آنها استفاده بهینه کنیم.

مدیر آموزش و پرورش تربت‌حیدریه نیز گفت: هر چند مجمع خیران مدرسه ساز کارهای بزرگی در این خطه انجام داده‌اند اما هنوز کارهای بزرگتری روی زمین مانده است.
محمدرضا قرایی افزود: در مقطع ابتدایی ۳۵ باب واحد آموزشی با قدمت ۳۱ تا ۱۰۲ سال در تربت‌حیدریه مشغول فعالیتند که از این تعداد  ۱۷ باب شهری و بقیه روستایی اند و ۱۱ واحد از این تعداد به دلیل زیادی جمعیت دانش‌آموزی و فرسودگی بیش از حد، در وضعیت بحرانی قرار دارند.
وی ادامه داد: در مقطع متوسطه اول نیز ۶ باب مدرسه با قدمت ۳۶ تا ۶۸ سال در این شهرستان مشغول فعالیت است که سه باب از این تعداد که همگی شهری هستند به دلیل فرسودگی بیش از حد، در وضعیت بحرانی‌ قرار دارند.
مدیر آموزش و پرورش تربت‌حیدریه گفت: در مقطع متوسطه دوم و فنی و حرفه‌ای نیز چهار باب واحد آموزشی با قدمت ۴۱ تا ۶۶ سال داریم که هر چهار واحد شهری و در وضعیت بحرانی قرار دارند.
قرایی افزود: از مجمع خیران مدرسه‌ساز انتظار داریم در هر ماه یک تفاهم‌نامه به امضا برسانند و در واقع هر ماه یک پروژه جدید برای این شهرستان تعریف شود.

مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب غربی مشهد واقع است.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 آموزش و پرورش دانش آموزان قانون کمک های مردمی مدرسه قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۰۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد

رضامراد صحرایی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان وزارت، مدیران کل و روسای استانی آموزش‌وپرورش که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، با اشاره به اینکه گردهمایی‌ها فرصت مغتنمی است برای بررسی فعالیت‌های انجام شده و برنامه ریزی برای آینده، گفت: کلید حل مشکلات آموزش و پرورش درون خودش است و با اتحاد، انسجام، همدلی و همراهی می‌توانیم بسیاری از مشکلات را حل کرد.

وی افزود: اگر با هم کارکنیم به توان هم می‌رسیم و ظرفیت‌های درونی آموزش و پرورش برای ارتقای آن کافی است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه راهبرد ما یکپارچگی و همدلی درونی آموزش و پرورش است، گفت: اگر امکانات و توانمندی‌های‌مان را شبکه کنیم از رموز موفقیت ما خواهد شد.

در ادامه وی تحول را محور همه اقدامات دانست و تصریح کرد که  مرحله اول این تحول، ‌شناختی است.

صحرایی با بیان اینکه گفتمان اول آموزش و پرورش است، خاطرنشان کرد:آموزش و پرورش نقطه اتکای همه کسانی است که برای پیشرفت کشور فعالیت می‌کنند و ما باید کاری کنیم که آموزش و پرورش مسئله اول تمامی مسئولان و مدیران ارشد باشد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اصل بازگشت به مدرسه، خاطرنشان کرد: مدرسه مزرعه آینده کشور است و این یک گفتمان است و کماکان مدرسه قوی، ایران قوی جهت و شعار اصلی ما خواهد بود و مدرسه باید به والدین اطمینان بدهد که میتوانیم فرزندی تربیت کنیم که دغدغه آنهاست.

وی ادامه داد: حذف تدریجی کنکور، اولویت پیدا کردن تربیت معلم نسبت به تأمین معلم، تحولات مدرسه سازی، تربیت بدنی و سلامت، امور پرورشی، سازمان تعلیم و تربیت کودک، فعالیت‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، احیای باشگاه دانش پژوهان و... از تحولات آموزش و پرورش در سال گذشته  بود.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه سال ۱۴۰۳ سال اجرای پرشتاب‌تر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش خواهد بود، گفت: سال جاری سال نهضت ملی آموزش و توانمندسازی معلمان‌ است و تمامی ظرفیت برای آموزش معلمان باید بسیج شود.

وی افزود: آیین نامه مسیر رشد معلمی در دستورکار شورای عالی است و مسیر رشد در سه ساحت صلاحیت‌های عمومی، حرفه‌ای و تخصصی به طور روشن مشخص شده است.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: آیین نامه مسیر رشد معلمی به نتیجه عملکرد معلم در آموزش توجه خواهد شد.

صحرایی با بیان اینکه، اقدام بعدی برنامه ملی مهارت آموزی دانش آموزان است، گفت: در این برنامه برای هر دانش آموز ۳۰۰ ساعت آموزش مهارت در نظر گرفته شده وتقویت هنرستان‌ها و ساخت هنرستان‌ها در کنار کارخانجات در دستور کار  قرار گرفته است.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: برنامه‌ ملی دیگر ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی است که ماده واحده کاهش تنوع مدارس در دستور کار است و همه ظرفیت‌ها برای تقویت مدارس دولتی بسیج خواهد شد.

وی اذعان کرد: برنامه ملی‌ بعدی‌؛ انسداد مبادی بی‌سوادی و ارتقای سواد عمومی است چراکه باید برنامه ویژه‌ای برای ریشه کنی بی‌سوادی در تمام مناطق کشور داشته باشیم و ارتقای سواد عمومی و خواندن در این برنامه مورد تاکید است.

صحرایی با اشاره به ارتقای بهره وری و بهبود آموزش و پرورش، گفت: باید هر آنچه بهره‌وری سازمانی را کاهش می‌دهد، شناسایی و برطرف شود.

هیچ جلسه و گردهمایی و همایشی نباید خارج از ظرفیت اردوگاه‌های آموزش و پرورش برگزار شود

وزیر آموزش و پرورش بر ارتقای بهره‌وری اردوگاه‌ها، تاکید کرد و گفت: هیچ جلسه و گردهمایی و همایشی نباید خارج از ظرفیت اردوگاه‌های آموزش و پرورش برگزار شود و باید ظرفیت اردوگاه‌ها فعال شود.

وزیر آموزش و پرورش خبر داد: اساس‌نامه سازمان دانش آموزی تغییر و به سازمان دانش آموزی - اردویی تبدیل خواهد شد.

وی با بیان اینکه سیاست دیگر ما تداوم نهضت مدرسه سازی است، تصریح کرد: دولت سیزدهم در مدرسه سازی درخشان عمل کرده است و به لطف خدا ۷ هزار مدرسه افتتاح شده است.

صحرایی ادامه داد: ساخت هنرستان‌ها و تجهیز آن‌ها، تجهیز و تقویت اردوگاه‌ها و خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان از امور اصلی ما در سال جاری است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ساماندهی معلمان، گفت‌: حدود ۱۰۵ هزار ردیف استخدامی جدید به آموزش و پرورش اختصاص پیدا کرده است.

وی ادامه داد: در سال جاری دانشگاه فرهنگیان کار بزرگ آزمون اختصاصی تعلیم و تربیت را خواهد داشت و فرصت کافی برای ارزیابی دارد.

صحرایی با اشاره به محتوای کتاب‌های درسی و نظام پایه شایستگی‌ها دانش آموزان، اظهارکرد: سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی کار دو ساله‌ای انجام داده که هر دانش آموزی در پایان پایه تحصیلی چه شایستگی عمومی باید داشته باشد تا کتاب‌های درسی بر مبنای احراز آن شایستگی‌ها تألیف‌ شود.

نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نهایی شده است

وی با اشاره به اینکه نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نهایی شده است، گفت: پیش از این زیر نظام‌های َسند نگاشته شده بود اما چون پشتوانه‌ای نداشت، اجرایی نشد. امروز آئین نامه مدرسه تراز سند تحول، نهایی شده است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سیاست‌ها و ضوابط کیفیت بخشی دانشگاه فرهنگیان، گفت: یک مصوبه ۱۱ ماده‌ای گرفته شده است که خیلی از مسایل دانشگاه را حل کرده است؛ از جمله کنکور اختصاصی تربیت معلم است که  قانون پیدا کرد و آیین نامه آن نگاشته و امسال هم اجرا شد.

 وی افزود: هیئت جذب مرکزی در دانشگاه فرهنگیان، آیین نامه ویژه جذب استعدادهای برتر بدون کنکور به معلمی، آیین نامه ارتقا اساتید، مدارس وابسته، نظام صلاحیت حرفه‌ای معلمان و دانشجو معلمان از دیگر مسایلی است که در دانشگاه پیگیری شده است.

صحرایی اظهار کرد: سال ۱۴۰۳، سال آغاز برنامه هفتم پیشرفت کشور است و آموزش و پرورش ۳۸ حکم در این برنامه دارد و باید هم عهد شویم که در اجرای برنامه هفتم  کوشش و تلاش حداکثری داشته باشیم.

هیچ مانع قانونی برای ثبت نام دانشجو معلمان در طرح تأمین مسکن فرهنگیان وجود ندارد

وی تصریح کرد: پروژه تامین مسکن فرهنگیان برنامه ملی بعدی است که مرحله اول این پروژه در ۱۸استان آغاز شده است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: هیچ مانع قانونی برای ثبت نام دانشجو معلمان در طرح تأمین مسکن فرهنگیان وجود ندارد.

وی با بیان اینکه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک از افتخارات دولت سیزدهم است، گفت: تامین محتوا برای کودکستان‌ها و برگزاری رویدادهای مهم مثل یارستان کودکستان و هوای مادرانه از اقدامات ارزشمند این سازمان در سال ۱۴۰۲ بود.

صحرایی با اشاره به فعالیت‌های حوزه تربیت بدنی در سال گذشته، اظهار کرد: بیش از دو هزار فضای ورزشی درون مدرسه‌ای در طرح شهید به بهره برداری رسیده است و در سال جاری طرح هر دانش آموزان ابتدایی یک مهارت ورزشی را بطور جدی پیگیری می‌کنیم و در این حوزه طرح ملی غربالگری دانش آموزان را اجرایی خواهیم کرد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، صحرایی تاکید کرد: اولویت وزارت آموزش و پرورش سلامت جسمی، روحی و روانی دانش آموزان است و طرح نماد در دستور کار وزارت است و گزارش نماد حکایت از آن دارد که می‌توان بسیاری از چالش‌های آینده کشور را در مدارس برطرف کنیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بانک‌ها اعتبارات را به سمت تولید سوق دهند
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • ویزیت رایگان ۷۴ سالمند ساکن در سرای سالمندان تربت حیدریه
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • کشف ۵۰ تن رب غیر مجاز در تربت حیدریه
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ۳۹ سالگی دانشگاه آزاد در زعفرانی‌ترین شهر جهان
  • افزایش موارد حیوان‌ گزیدگی در تربت حیدریه
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد