Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

سردار سیدکمال هادیانفر، سه‌شنبه در نشست شورای هماهنگی ترافیک و شورای هماهنگی راهبردی تصادفات استان فارس در شیراز افزود: ۱۳ هزار دست افزار در کشور توزیع شده که در اختیار ماموران راهنمایی و رانندگی در جاده‌ها و سطح شهرها قرار داده می‌شود تا از اسفندماه ۹۸ جریمه را روی این دستگاه‌ها ثبت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: تمام اطلاعات از قبیل بیمه، مسروقه بودن، نمره منفی رانندگان و .... قابلیت ثبت در حافظه دست‌ افزارها را خواهد داشت و از اسفندماه پلیس به صورت هوشمند جریمه خواهد کرد.

سردار هادیانفر ادامه داد: بیمه‌ها نیز سالانه حدود هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه کروکی‌های تقلبی را پرداخت می‌کنند که با هوشمندسازی پلیس، این هزینه‌ها نیز قطع خواهد یافت.

ورود پهپاد به جاده‌های کشور

رییس پلیس راهور ناجا همچنین اظهار داشت: طول جاده‌ها در برخی از استان‌های کشور از جمله فارس، کرمان و سیستان و بلوچستان بسیار زیاد است و پهپاد (پرنده هدایت پذیر از دور) می‌تواند ظرفیتی خوب برای پوشش جاده‌های این استان‌ها و کنترل ترافیک باشد.

سردار هادیانفر افزود: پهپادهایی برای انجام این کار طراحی و ساخته شده و برای ساخت تجهیزات مورد نیاز آنها از توان دانشگاه صنعتی شیراز بهره گرفته شده است، با استفاده از این پهپادها می‌توان وضعیت جاده‌ها و تخلفات جاده ای را کنترل کرد.

وی بیان کرد: در حال حاضر پهپاد نیروی انتظامی جمهوری اسلامی در استان سمنان مستقر شده و به زودی در شیراز هم از آن رونمایی خواهد شد.

این مقام انتظامی ادامه داد: تصادف، هفتمین عامل فوت انسان‌ها در دنیاست در حالی که این عامل در ایران چهارمین علت مرگ و میر است و در سال ۹۷ حدود ۱۷ هزار نفر بر اثر تصادفات در کشور جان سپردند و بیش از ۳۶۰ هزار نفر نیز مجروح شدند.

سردار هادیانفر با بیان اینکه براساس روالی اشتباه از گذشته، آمارهای تصادفات و شمار جانباختگان ناشی از آن در کشور ما بدون توجه به متغیرهای اثربخش انجام می‌شده، اظهار داشت: وضعیت جان باختگان سوانح ترافیکی در کشور ما مناسب نیست بگونه‌ای که اکنون از هر ۱۰۰ هزار نفر، ۲۰ نفر در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند که این آمار اکنون در حال افزایش و رسیدن به ۲۱ نفر است.

رییس پلیس راهور ناجا با تاکید بر این که هرگاه موضوع تصادفات دغدغه اصلی دولت بوده، کارها در این حوزه موثر واقع شده و آمار فوتی‌ها کاهش یافته است، گفت: ۳۳ دستگاه در حوزه حوادث و سوانح ترافیکی نقش دارند و باید به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی اضافه کرد: یک هزار دستگاه خودرو سراتو، ۶۰۰ دستگاه خودرو خارجی، یک هزار دستگاه موتورسیکلت ۵۰۰ سی سی سفارش داده شده که به زودی به ناوگان پلیس در شهرها و جاده‌های کشور افزوده خواهد شد.

۲۵۱ نقطه حادثه خیز حاد در کشور وجود دارد

وی همچنین بیان کرد: هم اینک ۲۵۱ نقطه حادثه خیز حاد در کشور وجود دارد که از این تعداد ۱۱ نقطه آن در استان فارس است و اگر مجموعه این نقاط حادثه خیز ایمن سازی شود، حدود ۳۰ درصد تصادفات در کشور کاهش می‌یابد.

سردار هادیانفر، طول راه‌های کشور را ۲۱۷ هزار کیلومتر عنوان کرد و اظهار داشت: برای کاهش تلفات و سوانح در جاده‌های ایران باید به سمت استفاده از فناوری اطلاعات (IT) و هوشمندسازی پیش رویم و جز اتکا به این موارد، نمی‌توان اقدامی برای کاهش تلفات انجام داد.

وی ادامه داد: بیشترین شمار جان باختگان ناشی از سوانح ترافیکی کشور متعلق به استان فارس است و این در حالی است که این استان بیشترین طول جاده‌های ایران را نیز در بین سایر استان‌ها به خود اختصاص داده اما بر اساس آخرین آمار از ابتدای سال جاری تا روز سی‌ام دی ماه ۹۸ حدود پنج درصد کشته‌های ترافیکی در فارس به نسبت مدت مشابه سال ۹۷ کاهش داشته است.

سردار هادیانفر اضافه کرد: بیشترین تلفات جاده‌ای در فارس متعلق به بخش جنوبی این استان است و ضروری است اقدامات پیشگیرانه برای کاهش تعداد تلفات جاده‌ای در فارس به سمت جاده‌های جنوبی استان سوق یابد.

سرعت خودروها در فارس بالا است

رییس پلیس راهور ناجا، میزان سرعت در جاده‌های فارس را بیش از سرعت میانگین کشور عنوان کرد و گفت: ۱۵ درصد تصادفات براثر سرعت بالا رخ می‌دهد و علت ۸۲ درصد تصادفات، چهار عامل سرعت و سبقت غیر مجاز، عدم توجه به جلو و خستگی و خواب آلودگی است.

سردار هادیانفر بیان کرد: در حالی که ۳۴ درصد تصادفات در جاده ها اتفاق می‌افتد اما ۷۰ درصد جان باختگان در سوانح ترافیکی جاده‌ای جان خود را از دست می‌دهند.

وی، نقش کمربند ایمنی را در کاهش تلفات رانندگی بسیار بارز دانست و افزود: اگر همه سرنشینان وسایل نقلیه در جاده‌ها، کمربند ایمنی خود را ببندند، در تصادف به احتمال ۸۰ درصد کشته نخواهند شد و به همین دلیل سرنشینان تمام خودروها اعم از سواری، اتوبوس و ... ملزم به بستن کمربند ایمنی هستند.

به گفته این مقام انتظامی، ۱۲ درصد کشته‌ها در تصادفات، کودکان هستند و ۶۵ درصد تصادفات در حریم ۳۰ کیلومتری شهرها رخ می‌دهد.

سردار هادیانفر همچنین گفت: ۸۸ هزار راننده پُر خطر در کشور شناسایی شده و بر اساس تعاملی که با شرکت‌های خودروساز صورت گرفته، تولید پراید ۱۳۲ تا آخر سال ۹۸، پراید ۱۳۱ تا مرداد ماه سال ۹۹ و پژوه ۴۰۵ نیز در سال آینده متوقف خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: پلیس راهور ناجا نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۱۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس راهور: مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات پایتخت هستند

 سرهنگ سید ابوالفضل موسوی‌پور در این نشست مشترک مدیران ارشد معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با پلیس راهور پایتخت اظهار کرد: طبق آمار، ۵۹ درصد تصادفات شهر تهران در بزرگراه ها رخ داده که مهمترین عامل آن سرعت غیرمجاز بوده است.

 به نقل از پایگاه خبری شهر، وی تاکید کرد: مناطق ۴ و ۱۲ در صدر آمار تصادفات در پایتخت قرار دارند.

وی افزود: هر چقدر حمل و نقل عمومی افزایش پیدا کند شاهد کاهش حضور خودروهای شخصی در معابر، روان سازی ترافیک و کاهش آلودگی هوا خواهیم بود.

شهریار افندی‌زاده، مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران نیز با اشاره به تردد ۲۵ میلیونی مردم پایتخت با استفاده از وسایل نقلیه شخصی و عمومی گفت: ارتقای هوشمندسازی سیستم حمل ونقل شهر تهران از اهداف این نشست است. ضمن اینکه کارهای مشترکی در بحث پارکینگ های حاشیه ای و مدیریت بار در سیستم شبکه معابر خواهیم داشت.

منبع: ایسنا

tags # پلیس راهنمایی و رانندگی ، تصادفات رانندگی سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • پلیس راهور: مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات پایتخت هستند
  • کاهش حدود ۱۰ درصدی جانباختگان تصادفات در نوروز امسال
  • بیشترین علت تصادفات درون‌شهری کردستان اعلام شد
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در نوروز
  • خبر جدید پلیس درباره نرخ جریمه رانندگی 1403
  • کاهش ۹.۵ درصدی مرگ در تصادفات نوروز ۱۴۰۳
  • مصدومیت سالانه نیم میلیون نفر در تصادفات/کاهش ۱۴ درصدی تلفات
  • کاهش آمار مجروحان و مصدومان حوادث در طرح سلامت نوروزی
  • آخرین آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات در تعطیلات نوروز اعلام شد
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۳ هزار و ۶۵ نفر بر اثر تصادفات رانندگی، جان باختند