Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم ترحیم و یادبود دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی شریف که در سانحه سقوط هواپیمای اوکراین جان باختند، امروز سه شنبه با حضور برخی از خانواده‌های جانباختگان، مسوولان و دانشجویان در مسجد دانشگاه برگزار شد.

محمود فتوحی در این مراسم با تسلیت به همه دانشجویان، خانواده آنها و مسوولان دانشگاه افزود: در روزها و هفته‌های اخیر غم شهادت سردار سلیمانی، جانباختن هموطنان ما در کرمان و سخت تر از همه از دست دادن فرزندان این سرزمین در سانحه سقوط هواپیما و سیل سیستان و بلوچستان دل هر ایرانی را به درد آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در  حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی، ۱۷۶ مسافر و خدمه پرواز جان باختند که ۱۶ تن از آنها، دانش آموخته های دانشگاه شریف بودند. بر همین اساس دانشگاه بنا دارد تعدادی بورسیه تحصیلی و تحقیقاتی را با موافقت و حمایت معنوی خانواده‌های دانش آموختگان جان باخته و با کمک بنیاد حمایت از نخبگان ارائه دهد.

رییس دانشگاه صنعتی شریف افزود: این بورسیه به نام عزیزان از دست رفته، سالیانه به تعدادی از دانشجویان اهدا می شود تا یاد و نام آنها همچنان در یادها باقی بماند. همچنین نماد این جانباختگان طراحی شده و در دانشگاه نصب می‌شود.

نماد یادبود جانباختگان سانحه هوایی در دانشگاه شریف طراحی و نصب می شود

وی گفت:‌ جانباختگان حادثه هواپیمای اوکراینی فرزندان ما بودند که در جای جای دانشگاه با آنها خاطره داریم و برای یادمان آنها نماد جانباختگان در دانشگاه طراحی و نصب می شود.

فتوحی با تاکید بر اینکه هر یک از جانباختگان دانشگاه شریف در حادثه هواپیما، افتخاری برای کشور و دانشگاه بودند، اظهار داشت: بار علمی بالای این جانباختگان این داغ را بیشتر سنگین کرده است؛ زیرا آنها همانند فرزندان ما بودند که در جای، جای دانشگاه با آنها خاطره داریم و باید امروز از این خاطره‌ها به تلخی یاد کنیم.

وی درباره موفقیت های جان باختگان شریف اظهار داشت: همه این فارغ التحصیلان برای اعتلای صنعت کشور تلاش کردند و موفقیت‌های زیادی در صحنه‌های علمی داخل و خارج کشور کسب کردند. همچنین این عزیزان در هر کجای دنیا که بودند شعله عشق به سرزمین مادری در دل آنها روشن بود و نام دانشگاه شریف و ایران را بالا بردند تا غم از دست دادن آنها جانکاه شود.

رییس دانشگاه شریف با تاکید بر اینکه بزرگترین سرمایه هر کشوری سرمایه و نیروی انسانی با استعداد آن است، تصریح کرد:  از دست دادن حتی یکی از نیروهای با استعداد، خسرانی جبران ناپذیر است؛ زیرا جوان با استعداد امید آینده کشور است و باید از این جوانان محافظت کرد تا رشد و بالندگی کشور را به همراه بیاورند.

وی ادامه داد: با سرمایه گذاری روی نسل جوان کشور می‌توان از تنگاهای اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و مدیریتی عبور کرد و باید فضا را برای آنها به نحوی آماده کنیم که موفق به انجام این هدف مهم شویم.

فتوحی با تاکید بر اینکه نباید چنین حوادثی تکرار شود، گفت: نمی توان گذشته را جبران کرد؛ ولی باید از چنین حوادثی درس گرفت تا بار دیگر تکرار نشود.

به گزارش ایرنا، یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ متعلق به شرکت هواپیمایی اوکراین اینترنشنال با شماره پرواز ۷۵۲ با ۱۶۷ مسافر و ۹ خدمه پرواز که در ساعت ۶ و ۱۲ دقیقه صبح چهارشنبه ۱۸ دی ماه از فرودگاه امام خمینی (ره) به مقصد کی‌یف پرواز خود را آغاز کرد و در ساعت ۶ و ۱۸ دقیقه صبح در حوالی صبا شهر از توابع استان تهران سقوط کرد که در این حادثه همه سرنشینان آن جان باختند.

در این هواپیما ۵۲ جوان دانش آموخته دانشگاه‌های کشور حضور داشتند. حمیدرضا ستاره کوکب، مهدی اسحاقیان، پونه گرجی، ایمان آقا بالی، آرش پورضرابی، محمد الیاسی،  فائزه فلسفی، میلاد قاسمی آریایی،  الناز نبیی، ‌ محمد امین بیروتی،  مریم ملک، زهرا حسنی سعدی، امیر اشرفی حبیب آبادی، محمد صالحه، غزل نوریان و منصور اثنی عشری ۱۶ دانش آموخته دانشگاه صنعتی شریف بودند که در حادثه هواپیمای اوکراینی جان باختند.

برچسب‌ها سقوط هواپیما دانشجو دانشگاه صنعتی شریف محمود فتوحی فیروز آباد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سقوط هواپیما دانشجو دانشگاه صنعتی شریف سقوط هواپیما دانشجو دانشگاه صنعتی شریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۱۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف

تفاهم نامه همکاری فناورانه و دانش بنیان در صنعت روانکار به‌منظور تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه بین شرکت نفت ایرانول و دانشگاه صنعتی شریف منعقد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عصر روز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، تفاهم‌نامه همکاری فناورانه و دانش بنیان در صنعت روانکار با حضور دکتر موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و مهندس اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول منعقد شد.

در این جلسه که با حضور معاون پژوهش و فناوری و برخی از اعضای هیئت علمی دانشگاه شریف همچنین جمعی از معاونین و مدیران شرکت نفت ایرانول برگزار شد، دکتر موسوی طی سخنانی گفت: شرکت نفت ایرانول یکی از بزرگترین شرکت‌های فعال در صنعت روانکار است. وی افزود: با توجه به ظرفیت بالقوه و بالفعلی که دانشگاه صنعتی شریف دارد امیدواریم بتوانیم با همکاری موثر در حوزه‌های مختلف فناورانه و دانش بنیان به موفقیت‌های چشمگیری دست یابیم و با بومی‌سازی ملزومات وارداتی، ارتقا کیفیت و ایجاد ارزش افزوده بالاتر از محصولات پالایشی، با تحولات آینده در روند جهانی هم مسیر شده و توسعه یابیم تا گامی اساسی در فراگیری خودرو‌های الکتریکی و پیشرفت این صنعت برداریم.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف اضافه کرد: با توجه به اینکه صنعت روانکار صرفا اختصاص به خودرو ندارد و نقش اساسی در تمامی صنایع کشور ایفا می‌کند، امیدواریم با برنامه‌هایی که در زمینه داخلی‌سازی مواد اولیه و استفاده از فناوری‌های نوین در تولید محصولات شرکت نفت ایرانول داریم، بتوانیم با حداکثر توان موجود در این دانشگاه، در راستای ارتقای این شرکت در بازار‌های داخل و خارج از کشور همکاری کنیم.

در ادامه این جلسه مهندس اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول نیز ضمن معرفی توانمندی‌های شرکت نفت ایرانول گفت: شرکت نفت ایرانول با سابقه‌ترین شرکت در صنعت روانکار کشور است که با دارا بودن دو پالایشگاه تهران و آبادان، ظرفیت بالایی در حوزه پیشرفت‌های دانش بنیان دارد. ما به دنبال تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و اجرایی شدن پروژه‌هایی در زمینه توسعه و ارتقا کیفیت محصولات، ایجاد ارزش افزوده در محصولات جانبی، بهبود و تحول در فرایندها، بومی‌سازی مواد اولیه، به کارگیری فناوری‌های دیجیتال و هوش مصنوعی و توسعه سرمایه انسانی متخصص هستیم.

وی افزود: با توجه به آینده صنعت روانکار و ورود خودرو‌های برقی در سال‌های آینده باید تحقیقات و پژوهش در راستای محصولات این حوزه از جمله؛ انواع روغن‌های دارای عمر روانکاری بالا و گریس‌های خاص را آغاز کنیم.

در ادامه تفاهم نامه همکاری مشترک بین طرفین توسط دکتر سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و مهندس عیسی اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول امضا شد.

در این پایان جلسه مقرر شد با تشکیل جلسات مشترک ماهانه روند توسعه و پیشرفت مفاد تفاهم نامه، بررسی شده و اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • چگونه شریف در محله تاریخی طرشت ستاره خاورمیانه شد؟
  • فهرست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت بهداشت اعلام شد
  • سانحه رانندگی با یک کشته در محور بجستان - بردسکن
  • دفتر همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شریف و اتکا افتتاح شد
  • امروز نیروی هوایی ارتش، نیرویی آماده و با اقتدار برای حفاظت از کیان کشور است
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • ۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • قبرستان‌ تاریخی طرشت زیر پای مسافران ایستگاه مترو دانشگاه شریف
  • ایرانول با دانشگاه شریف هم پیمان شد