Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، «فیلیپو گراندی» در حاشیه مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوئیس به خبرگزاری رویترز گفت که به موجب حکم مصوب سازمان ملل، افرادی که در نتیجه تغییرات آب و هوایی از خانه و کاشانه خود می گریزند، باید در کشورهای میزبان به عنوان مهاجر پذیرفته شوند، مساله ای که برای دولت های متبوع تبعات گسترده ای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کمیته حقوق بشر سازمان ملل روز دوشنبه حکمی را در ارتباط با مهاجران مصوب کرد.

گراندی گفت: به موجب این حکم، ‌ چنانچه امری فوریت دار به واسطه تغییرات اقلیمی و موارد اضطراری آب و هوایی، ‌ جان شما را تهدید کند و در صورتی که وارد کشور دیگری شوید، نباید به کشور خود بازگردانده شوید، ‌ زیرا جانتان همچون زمان جنگ یا در وضعیت پیگرد قانونی، ‌ در معرض خطر است.

وی افزود: باید آماده موج عظیمی از انسان هایی باشیم که به رغم میل خود مجبور به مهاجرت می شوند. من در مورد تعداد مشخصی صحبت نمی کنم، بلکه به میلیون ها نفر اشاره دارم.

مواردی که می تواند به مهاجرت دامن زند، ‌ شامل آتش سوزی های گسترده، ‌ افزایش سطح آب دریاها، ‌ از بین رفتن محصولات کشاورزی و تلف شدن دام و احشام در مناطق آفریقایی، وقوع سیل در سطح جهان و از جمله در کشورهای توسعه یافته است. ‌

کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل که بودجه اش در نتیجه درگیری های عراق، افغانستان و سوریه‌ از یک میلیارد دلار در سال در اوایل سال های ۱۹۹۰ به ۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار در سال ۲۰۱۹ رسید، ‌ اکنون به بیش از ۷۰ میلیون فرد بی خانمان در سراسر جهان کمک می کند.

ترکیه بیشترین آمار پناهجویان را داراست، ‌ به طوری که بیش از ۴ میلیون پناهجو و مهاجر عمدتا از سوریه در این کشور به سر می برند. این وضعیت، فشار مالی به ترکیه وارد کرده و رجب طیب اردوغان رییس جمهوری این کشور را برآن داشته است تا از اروپا درخواست کمک های مالی بیشتری کند. ۹۱۰۹

کمیسر عالی پناهندگان سازمان ملل در بخش دیگری از سخنان خود از دولت های اروپایی خواست در مورد راهکارهایی برای حل بحران مهاجرت، ‌ عمیق تر بیندیشند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: حقوق بشر سازمان ملل متحد مجمع جهانی اقتصاد تغییرات اقلیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۳۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان با بیان اینکه حقابۀ لرستان فدای بازی‌های سیاسی شده‌ است، گفت: رودخانۀ کشکان با آب‌آورد ۶ میلیارد مترمکعب ظرفیت ساخت سد را دارد، اما جوانان با وجود اراضی کشاورزی به حاشیۀ شهرها کوچ کرده‌اند. - اخبار استانها -

کامران ساروقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اشاره به خسارت سیل 1398 در لرستان اظهار داشت: این سیل خسارت بسیار بالایی به ابنیه، راه‌ها، اراضی کشاورزی و باغات این استان به‌ویژه در خرم‌آباد، کوهدشت، نورآباد، چگنی و پلدختر وارد کرد و اگر سد گاوشمار(معشوره) در لرستان ساخته می‌شد شاهد حجم ویرانگر سیل نبودیم، بنابراین اگر نمایندگان از احداث این سد دفاع می‌کردند خسارت 10 هزار میلیارد تومانی به پلدختر در سیل 1398 تحمیل نمی‌شد.

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان با بیان اینکه 160میلی‌متر بارندگی در فروردین سال 1398 در دلفان داشتیم ‌و تمام بستر رودخانه، باغات و اراضی حاشیۀ رودخانه را از بین برد، افزود: ‌مسئولان بعد از وقوع حوادث تازه به فکر چاره‌جویی می‌افتند و برنامه‌ای بلندمدت برای جلوگیری از حوادثی مانند سیل وجود ندارد.

‌وی با بیان اینکه 12میلیارد مترمکعب آب در لرستان سالانه تولید می‌شود که این حجم عظیم از آب به‌صورت روان‌آب از این استان خارج می‌شود، ابراز کرد: عدم اجرای درست روش‌های آبخوان‌داری و آبخیزداری سبب بروز سیل در لرستان می‌شود.

ساروقی با اشاره به قطع بی‌رویۀ درختان در لرستان‌ یادآور شد: ساخت جاده‌های بدون مطالعه، تجاوز در حریم رودخانه‌ها، تغییرات در محیط‌زیست و بودجۀ ناچیز منابع طبیعی بر تکرار سیل در این استان افزوده‌ است.

او با گریزی به قانون توزیع عادلانۀ آب در 52 ماده، خاطرنشان کرد: ما در لرستان با وجود این قانون از حجم عظیم استفاده از تولید آب غافل مانده‌ایم و کشاورزان لرستان به‌دلیل عدم حق برداشت آب‌های تولیدی به شهرهای دیگر مهاجرت کرده‌اند.

ساروقی با تذکّر اینکه حقابۀ لرستان فدای بازی‌های سیاسی شده‌ است، بیان کرد: رودخانۀ کشکان با آب‌آورد 6 میلیارد مترمکعب ظرفیت ساخت سد را دارد، اما جوانان با وجود اراضی کشاورزی به حاشیۀ شهرها کوچ کرده‌اند.

او بیان کرد: قانون توزیع عادلانۀ آب در  لرستان اجرا نمی‌شود و از نمایندگان جدید درخواست می‌کنم از حقابۀ این استان در مجلس دفاع کنند.

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان با طرح این پرسش که چرا باید برنج در جنوب کشور با آب این استان کشت شود، اما کشاورزان خودمان از آب محروم باشند، اعتراض کرد که کشاورزان لرستان چرا حق کاشت یونجه و ذرت علوفه‌ای را ندارند؟!

ساروقی با اعلام اینکه مدیریت منابع آب لرستان با عملکرد ضعیف خود جفایی عظیم را در حق کشاورزان روا داشته‌است، توضیح داد: حدود 40سال است که حقابۀ این استان به‌دلیل عدم مدیریت و کوتاهی نمایندگان ضایع شده‌است.

او با طرح این سئوال که چرا ساخت سد گاوشمار با دستور مستقیم رئیس‌جمهور هنوز اجرایی نشده‌ است، از مسئولان خواست که درصد پیشرفت فیزیکی این سد را از زمان صدور این دستور اعلام کنند.

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان بیان کرد: خلأ روش‌های علمی و نوین در مدیریت رواناب‌ها، عدم اقدام به‌موقع و اقدامات پیشگیرانه سبب می‌شود که شاهد خسارت هرسالۀ بارندگی در این استان باشیم.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • تاثیر مهاجرت‌ اتباع خارجی غیرمجاز بر صنف‌های شغلی
  • هشدار؛ این قارچ‌ها را نخورید
  • تغییرات اقلیمی دشمن پنهان کارگران است
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • اسرائیل و حماس به توافق آتش بس نزدیک شدند+ جزئیات/ هشدار درباره راه افتادن حمام خون در رفح/شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۶۵۴ نفر افزایش یافت
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • یک مقام مسئول: ۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند
  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • تأثیرات گوناگون تغییرات اقلیمی بر زندگی انسان